Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

size nasıl ulaşabiliriz

Merhaba
Acaba Bana mı mesaj attınız çıkaramadım (6 ve 8 yaslarında cocuğu olan kisi) İsterseniz telefon edebilirim.
Teşekkür ederim

bende incirlide oturuyorum. 5 gün kızıma bakacak bir bakıcı arıyorum. öglen kendisine yemek yaparken akşam bizim için de yapacak birini arıyorum.

güvenilirlik, hijyen, sigara içmemesi katidir...

merhabalar,
etimesgut bağlıca da oturmaktayım şu an 5,5 aylık bir kızım var ekimde başlamak üzere sabah 8 akşam 6 arası güvenilir, sabırlı ve sevgi dolu bir bakıcıya ihtiyacım var. ilgilenirseniz iletişime geçelim

ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim.. Çok temiz ve güvenilir sorumluluğunu bilen dürüst 7 çocuk büyütmüş bir bayanım Evliyim eşim devlet memuru :)) 2 yetişkin çocuğum ve 9 aylık torunum var Kendime iyi bir iş bulana kadar torunumla ben ilgileniyorum Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi 5 gün çalışmayı düşünüyorum :)) Ayrıca çok acil ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir...( Açık bir bayanım ) ( 05422312143 )

Merhabalar,
Biri 2 yaşında biri 6 yaşında iki çocugum var, 6 yaşında olan bu sene ilkokula başlayacak. saat 15:00 gibi okuldan çıkıp eve gelecek. 2 yaşında olanı ise 2013 Eylül'de kreşe başlatmayı düşünüyorum. 1 sene boyunca 2 yaşımdaki çocuğuma bakacak, yemeğimi yapacak, ortalığı toparlayacak, okul çıkışı oğlumla da ilgilenecek (yani yemek vs. yoksa oğlum kendini kurtardı zaten) 7:30-17:30 arası çalışacak bir bakıcı arıyorum. Bu süre zarfında ayda iki kere eve zaten büyük temizlik için bir ablamız geliyor olacak. Küçük kreşe başlayınca da onu okula götürüp getirecek, ayrıca evin diğer tüm işlerini yapabilecek (çünkü artık başında çocuklar olmayacak) biri olmasını istiyorum. Açıkçası evimi kendi evi gibi bilecek birini arıyorum. Hani "çocuklar duymasın"da Emine var ya onun gibi evi çekip çevirebilecek birini istiyorum. Sabah 7:30'da geleceği için Eryaman 5.Etap, Güzelkent, Devlet Mahallesi gibi yürüme mesafesi yerlerde oturması tercih sebebidir. İlgilenen varsa benimle iletişime geçebilir.

Yeni doğan bebeğim ile daha fazla ilgilenebilmek için ev işlerinde yardımcı bayan arıyorum. Esas işi evin temizliği ve yemek ile uğraşmak olmakla beraber bebek bakımında bana yardımcı olabilecek deneyimli, tecrübeli ve dürüst bayan arıyorum.

Çankaya semtinde oturuyorum. Sabah 08.00 Akşam 18.00 saatleri arasında hafta içi ( Yatılıda olabilir)

İlgilenenlerin bana özel mesaj ya da buradan mesaj atmasını bekliyorum

Merhaba
Benimde 6 ve 8 yaslarinda cocuklarimla ogleden once ilgilenecek
Ogleyin okula gittiklerinde yemek temizlik utu gibi islerle ilgilenecek
Bir bayan ariyorum . 8.30-6.00 arasi calisilacak .ankara baskent
Hastanesine yakin evimiz. Tesekkurler

gunluk ev işleriyle birlikte cocuk bakımına yardımcı olacak,sigara kullanmayan,lise mezunu,temiz titiz,cocuklarla iletişimi iyi olan haftada 5 gun 9.30*18.30 arası ve haftasonu yarım gün çalışacak eleman arıyoruz.semt oveçler.. tel 5056283574

Merhabalar,uzun zamandır online değildim.Hala yardımcı bulamadıysanız görüşmek isterim sizinle.
Bu arada ben size özel mesaj atamıyorum ne yazık ki şimdiden belirtmek isterim. :/

eğer hala ilgileniyorsanız görüşmek isterim yakınım size semt olarak kırkkonaklar birlik civarındayım.
Tel 0 532 647 2231

uzun zamandır online değildim kusura bakmayın.şimdi gördüm mesajınızı özel mesaj atamıyorum size müsait olduğunuz bir zamanda ulaşmak isterim.

Merhaba, Yasamkent'te oturuyorum. 10 aylik kizima kendi evimde hafta ici tam zamanli bakacak birini ariyorum. Yeni uye oldugum icin ozelden mesaj atamadim.
tel : 536 551 90 62

merhabalar uzun zamandır online değildim size bende özel mesaj atamıyorum.müsait olduğunuz zamanda görüşmek isterim.en kısa zamanda sizi arayacağım.

Merhabalar,seyranbağlarında oturuyorum.yaşım 22.anadolu çocuk gelişimi mezunuyum,kreş öğretmeniyim.önlisans okuyorum.2yıl kreşte staj yaptım.Aile dostumuzun çocuğuna baktım 3 sene kreş ara dönemlerinde.Çocuklara,bebeklere aşığım.Staj döneminde kreşe yeni başlayan öğrencilerin çoğunu ben motive ettim annelerinin yerini asla tutamam ama annelerinin eksikliğini hissettirmedim,2günde alıştılar çok şükür.Başlık bakıcı olarak açılmış fakat ben yaşına uygun hedef ve amaçlara uygun olarak kreşte ne yapılıyorsa şarkı,şiir,faaliyet eşliğinde gün geçirmek istiyorum.Sonuç olarak tv karşında yemek yedirip,gün boyu oyuncakların arasında oynayan bir çocuğun huysuz olması annesini özleyip ağlaması kadar doğal bir şey yok.Annesini uğurlarken bile gülüp oynasın eksikliğini hissetmesin istiyorum.Ben bakıcılığı bir iş meslek olarak görmedim görmekte istemiyorum.Genç olmam ve diğer referanslı 22 bu işi yapmış insanlara aşık atamam fakat ben eğitimini aldım.Hafta'da 3-4-5gün tercihimdir.Sevgiler.

ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim.. Çok temiz ve güvenilir sorumluluğunu bilen dürüst 7 çocuk büyütmüş bir bayanım Evliyim eşim devlet memuru :)) 2 yetişkin çocuğum ve 9 aylık torunum var Kendime iyi bir iş bulana kadar torunumla ben ilgileniyorum Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi 5 gün çalışmayı düşünüyorum :)) Ayrıca çok acil ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir...( Açık bir bayanım ) ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye çekinmeyin bizde sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz saygılarımla

Son düzenleme:
ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim.. Çok temiz ve güvenilir sorumluluğunu bilen dürüst 7 çocuk büyütmüş bir bayanım Evliyim eşim devlet memuru :)) 2 yetişkin çocuğum ve 9 aylık torunum var Kendime iyi bir iş bulana kadar torunumla ben ilgileniyorum Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi 5 gün çalışmayı düşünüyorum :)) Ayrıca çok acil ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir...( Açık bir bayanım ) ( 05422312143 )

Balikesir Altinoluk ve yakinlarinda yardimci bayan ariyoruz. Ilgilenenlr ozelden yazabilir. Ozellikle hizli is yapan ve titiz olanlar mumkunse yazsin tek problem bu oluyor.

Merhaba

Aydınlıkevlerde oturuyorum. Bebeğim 3 aylık.Haftaiçi 5 gün sabah 8 akşam 6 bazen 7 ye kadar bakacak bir bakıcı düşünüyorum. Ancak fiyat olarak ne düşünüyorsunuz onu öğrenmek isterim öncelikle.Tşk ederim

Merabalar yukarıda yani aynı sayfada ilanım var tel de var görüşmek isterseniz arayabilirsiniz fiyatı ve diğer konuları telden konuşabiliriz öyle ulu orta olmuyor saygılarımla...

hala bakıcı arıyor musunuz? ben özelden mesaj atamıyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…