Merhabalar,
Şuan baktığım bebişimin kreş yaşı gelmesi dolayısıyla yollarımız ayrılıyor.
Bu sebeple bakıcı arayan aileler arıyorum bende. Daha önce baktığım bebeklerin ailelerinide referans gösterebilirim.
Evliyim 2 kızım var 29-23 yaşlarında
Merhaba
Acaba Bana mı mesaj attınız çıkaramadım (6 ve 8 yaslarında cocuğu olan kisi) İsterseniz telefon edebilirim.
Teşekkür ederim
merhaba
bende eryaman da eryaman mahallesinde oturuyorum.evimde çocuğunuza bakabilirim.benimde 10 yaşında bir kızım var ayrıca 4 yaşında bir kız çocuğuna daha bakıyorum.uygun görenlerin mesajlarını beklyorum.nhcelik@yahoo.com
Merhabalar,
Şuan baktığım bebişimin kreş yaşı gelmesi dolayısıyla yollarımız ayrılıyor.
Bu sebeple bakıcı arayan aileler arıyorum bende. Daha önce baktığım bebeklerin ailelerinide referans gösterebilirim.
Evliyim 2 kızım var 29-23 yaşlarında
size nasıl ulaşabiliriz
merhaba, benım 2,5 yasında bır oğlum var. henüz konusamıyor,bu yüzdende bu aralar bıraz huysuz. gerçi 2 yas sendromuda buna eklenınce tek basıma bas edemez oldum :)çankaya kırkkonaklarda oturuyorum.siz gerektiğinde yatılı olarakda kalabılırmisiniz?çünkü bazen bizim seyahatlerımız oluyor.
eğer hala ilgileniyorsanız görüşmek isterim yakınım size semt olarak kırkkonaklar birlik civarındayım.
Tel 0 532 647 2231
Merhaba, Yasamkent'te oturuyorum. 10 aylik kizima kendi evimde hafta ici tam zamanli bakacak birini ariyorum. Yeni uye oldugum icin ozelden mesaj atamadim.
tel : 536 551 90 62
Merhaba
Aydınlıkevlerde oturuyorum. Bebeğim 3 aylık.Haftaiçi 5 gün sabah 8 akşam 6 bazen 7 ye kadar bakacak bir bakıcı düşünüyorum. Ancak fiyat olarak ne düşünüyorsunuz onu öğrenmek isterim öncelikle.Tşk ederim
merhaba, benım 2,5 yasında bır oğlum var. henüz konusamıyor,bu yüzdende bu aralar bıraz huysuz. gerçi 2 yas sendromuda buna eklenınce tek basıma bas edemez oldum :)çankaya kırkkonaklarda oturuyorum.siz gerektiğinde yatılı olarakda kalabılırmisiniz?çünkü bazen bizim seyahatlerımız oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?