Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
ankara bahçelievlerde oturuyorum milli kütüphaneye yakın kısımda. 3 yasında ve 14 aylık ıkı oglum var.titiz güleryüzlü dürüst sigara kullanmayan birini arıyorum.suan calısmıyorum alışma surecınden sonra işe baslayacagım buyuk oglumuda o zaman kreşe yazdıracagım yanı sadece kucuk oglum kalacak.ev işi beklemiyorum ama yemek istiyorum çalışma saatleri 7:30 18:00 arası.

merhabalar. çankaya yıldız civarında çalışmayı düşünen arkadaşlarla irtibata geçmek isterim. 15 aylık oğlum için bakıcı arıyoruz. iletişim adresim: hcrtrc@hotmail.com

Merhabalar bebeğinize bakabilirim bu kulüpte detaylı ilanlarım var.... saygılarımla

Merhabalar bebeğinize bakabilirim. bu kulüpte daha detaylı ilanlarım var....saygılarımla

Ankara Emek'de 7.5 aylık oğlumuz için bakıcı arıyoruz, tecrübeli arkadaşlarla yüzyüze görüşmek isteriz.

Merhaba bebeğinize bakabilirim. bu kulüpte detaylı ilanlarım mevcuttur. :44:

ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim .... Çok temiz ve düzenli çalışırım .... Güvenilir ve sorumluluğunu bilen dürüst bir bayanım .... Evliyim eşim devlet memuru ..2 ..yetişkin çocuğum birde ..13 .. aylık torunum var ve bu ayına kadar torunumu ben büyüttüm Çalıştığım evleri evim bebeklerinide torunum gibi benimserim .... Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5.. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) ( Açık bir bayanım ).... ( 05422312143 ) .... İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin bizde sizler gibi bir Anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz .... saygılarımla!!!!

Kimse yokmuuu ? ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir......

Arkadaslar bir sorum olacak tam gün bakici ücretleri hakkında fikir edinmek istiyorum Ankara'da ortalama bakici ücreti nedir acaba. Saat 8-19 arası hafta ici çalışacak

merhabalar..ben ankara çankayada oturuyorum..2 çocuğum var 3 ve 1 yaşında eşimin yurtduşında çalışmasından dolayı yanımda bana yardımcı olabilecek yatılı kalabilecek sorunsuz bir bayan arkadaş arıyorumm..detayları bana mesaj yollayabiliriseniz konuşalım ..herkese kolaylıklarr

4 aylık oğlum için....Ankara bahçelievler-emek civarında ikamet eden, sigara kullanmayan, hafta içi saat 08:00-17:00 arasında bebek bakımında ve biraz da ev işlerinde anneme yardımcı olabilecek, temiz, güvenilir ve referans verebilecek uygun ücretli bakıcı aramaktayım. İlgilenenlerin mesaj atmasını rica ediyorum...

Merhaba seyranbağlarında oturuyorum 4 yaşındaki oğluma evimde bakabilicek birini arıyorum şuan kreşe çok akıllı ve faal bir çocuk ilgilenenlerin irtibata geçmelerini rica ederim.

Birlik mahallesinde oturuyorum. 2 yaşında oğlum için inançlarına bağlı, oğlumla birlikte iyi vakit geçirecek dinamik birini arıyorum. çalışma saatleri:09.00-18.00 fatmadev88@yahoo.com'dan ulaşabilirsiniz.

merhaba ben odtü psikoloji bölümü öğrencisiyim, çocuk gelişimi dersi aldım. akşam saatlerinde ya da haftasonları bakıcılık yapabilirim, aynı zamanda derslere de yardımcı olabilirim. ihtiyacı olanlarla iletişime geçebilirsek sevinirim.

Ankara etimesgut bağlıca da oturuyorum 27 yasındayım. 18 aylık bir kızım var. Evimde bebek bakma istiyorum. Kızım küçük oldugu için evimde bakmak istiyorum kızımla arkadas olur. Para benim için 2. planda. Sigara kullanmıyorum titiz ve düzenliyim 533 660 81 88 burada ulaşabilirsiniz. Refarans verebilirim

ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim .... Çok temiz ve düzenli çalışırım .... Güvenilir ve sorumluluğunu bilen dürüst bir bayanım .... Evliyim eşim devlet memuru ..2 ....yetişkin çocuğum birde ..13 .. aylık torunum var ve bu ayına kadar torunumu ben büyüttüm Çalıştığım evleri evim bebeklerinide torunum gibi benimserim .... Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5.. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) ( Açık bir bayanım ).... ( 05422312143 ) .... İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin bizde sizler gibi bir Anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz .... saygılarımla!!!!

ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim .... Çok temiz ve düzenli çalışırım .... Güvenilir ve sorumluluğunu bilen dürüst bir bayanım .... Evliyim eşim devlet memuru ..2 ....yetişkin çocuğum birde ..13 .. aylık torunum var ve bu ayına kadar torunumu ben büyüttüm Çalıştığım evleri evim bebeklerinide torunum gibi benimserim .... Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5.. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) ( Açık bir bayanım ).... ( 05422312143 ) .... İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin bizde sizler gibi bir Anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz .... saygılarımla!!!!

Ankara Yıldız'da yaşıyorum. Mart ayı gibi doğumun gerçekleşmesini bekliyoruz, ikiz kız bebeklerim var. MArt ayından itibaren benimle gündüzleri sabah 8.30-5.30 arası kalacak, ev işlerinde yardımcı olacak 35 yaş üzeri bayan arıyorum. ÖZellikle ilk 6 ay içerisinde bebekler çoğunlukla bana bağımlı olacaklarından gelecek olan hanımın ev işlerinde de yardımcı olmasını istiyorum, ayrıca bir gündelikçi almayı düüşnmüyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilirler.

ankara ostimdeki evimde bebek bakıcılığı yapmak istiyorum zaman kısıtlamam yok 21 yasındayım sigara alkol kullanmıyorum 10 aylık bir kızım var kızım uslu olduğu için istiyorum bu işi daha önce 3 sene çocuk bakıcılığı yaptım cocuklarla iletişimim kuvvetlidir istege göre dini eğitimde verilir....iletişim için.... f.nur.ince@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz yada forumdan msj atabilirsiniz....

Merhaba,
Ankara Yenimahalle'de oturuyorum. 5 aylık ikiz bebeklerim var 6. Aya kadar ücretsiz iznindeyim. İşe başlayana kadar benimle işe başladıktan sonra yalnız bebeklerime bakacak ev işlerinde yardım edecek sigara içmeyen daha önce çocuk bakmış bir yardımcıya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…