- 23 Kasım 2012
- 84
- 12
- 48
merhaba,
benim 10 aylık bir kızım var. akdere semtinde oturuyoruz. şu anda kızıma babannesi bakıyor. fakat getirip götürmek zor oluyor ve bizde bir bakıcı arıyoruz. eğer ilgilenirseniz sizinle bu konu hakkında görüşmek istiyorum.
15 içinde işe dönüyorum ne yazıkki bulduğum bakıcının daha önce Akciğer hastalığı geçirdiğini öğrendim bu yüzden değiştirmek istiyorum Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bebek bakıcısı varmı birde fiyatlar ne alemde kızlar?
Mrb.ben etlikte oturuyorum.1buçuk yaşında kızım var ona kayınvalidem bakıyor.ben haftada 3gün gelip temizlik ütü toparlama işlerini yapacak birini arıyorum.400 tl ücret düşünüyorum.sizin için uygun olursa görüşebiliriz
10 aylik bebeğim var. Allah korkusu olan,bebekleri seven,tercihen cocuk gelisimi mezunu,daha once bebek bakmis referansi olan genc bakici ariyorum. Etimesgut Guvercinlik jandarma lojmanlarinda oturuyorum. (Kendi evimde bakilacak,memur calisma saatlerine uygun)
polis lojmanlarında oturuyorum isterseniz görüşelim daha önce çocuk baktım 41 yaşındayım tel:5435078622
45 yaşında, yaşıtlarına göre hareketli, çocuk sevgisiyle dolu, neşeli bir insanım. Dikmende polis evi yakınlarında ikamet ediyorum. Evim çocuk bakmaya müsaittir. Dilerseniz evinizde de çocuğunuza, bebeğinize bakabilirim. 1 çocuk annesiyim. 28 yaşında bir evladım var. maddi olanaksızlıklardan ötürü ek gelire ihtiyaç duyuyorum. Haftanın her günü evde olduğumdan ne zaman isterseniz çocuğunuza bakabilirim. Fiyat görüşülür
Aşağıdaki telefonla benimle irtibata geçebilirsiniz. İsmim ....
.....
16 aylık bebegimize evde bakacak kreş anaokulu deneyimi yada referanslı bakıcı arıyorum..çocukla güzel aktivitelerde bulunacak,oyun oynayacak cocuk ruhlu cocuk seven bir bayan aranıyorr
sizi aradım telefonla ama acmadınız telefon numaramı burdan vermekte istemiyorum... telim sonu 99 arama kaydında vardır mutlakamerabalar sitede benimde ilanlarım var alomuda bulabilirsiniz..... bebeğinize bakabilirim mesajınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?