Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba bende akderede oturuyorum ve daha önce çocuk baktım ilgilenirseniz görüşelim....

merhaba çocuk gelişimi mezunuyum ve çocuk bakımında deneyimim var ilgilenirseniz sevinirim.....

Merhaba benim 1 yasındakı ikizlerim için bana yardımcı olacak yatılı bir arkadas arıyorum. Ben çalışmıyorum hafta ıcı 5 gun gelen bir arkadasımız daha var. Bırde 3 yasında bir oğlum daha var ama onun bakımı bende. Baskasına co k gıtmıyor çünkü :)

10 aylik bebeğim var. Allah korkusu olan,bebekleri seven,tercihen cocuk gelisimi mezunu,daha once bebek bakmis referansi olan genc bakici ariyorum. Etimesgut Guvercinlik jandarma lojmanlarinda oturuyorum. (Kendi evimde bakilacak,memur calisma saatlerine uygun)

mrb.sizinle görüşmek istedim özelden mesaj atamadım etlikte tam olarak nerde oturuyorsunuz?

polis lojmanlarında oturuyorum isterseniz görüşelim daha önce çocuk baktım 41 yaşındayım tel:5435078622

K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merhabalar 45 yaşındayım 9 sen bakıcılık yaptım Ben bu işin çok büyük sorumluluk ve ciddiyet önem taşıdığının bilincindeyim !!!! Deneyimli bilgili güvenilir bir bayanım ve bu konuda kendime güveniyorumm Referans verebilirim .... Çok temiz ve düzenli çalışırım... Güvenilir ve çok dürüst birisiyim :)) Evliyim eşim devlet memuru ... 2 ... yetişkin çocuğum birde ... 16 ... aylık torunum var torunumuda bu ayına kadar ben büyüttüm Çalıştığım evi kendi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) .... ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin Bizde sizler gibi bir anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!

Kimse yokmuuu ? ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir

Son düzenleme:
K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merhabalar 45 yaşındayım 9 sen bakıcılık yaptım Ben bu işin çok büyük sorumluluk ve ciddiyet önem taşıdığının bilincindeyim !!!! Deneyimli bilgili güvenilir bir bayanım ve bu konuda kendime güveniyorumm .! Referans verebilirim .. Çok temiz ve düzenli çalışırım ... Güvenilir ve çok dürüst birisiyim :)) Evliyim eşim devlet memuru ... 2 ... yetişkin çocuğum birde ... 16 ... aylık torunum var torunumuda bu ayına kadar ben büyüttüm Çalıştığım evi kendi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) .... ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin Bizde sizler gibi bir anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!

Kimse yokmuuu ? ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir

Son düzenleme:
5 yıldır çayyolunda oturuyorum çocuğunuza kendi evimde bakabilirim 4. sınıfa giden bir oğlum var okul saatleri içerisinde olursa bende gelebilirim 0 553 480 90 10

Son düzenleme:
konutkent te haftada 3 tam gun (pts cars cuma)ev isleri icin -(utu temizlik -yemek-)yardimci ariyorum. bebek bakimi tecrubesi ve referansi olursa iyi olur cunku ise baslayinca haftada 5 gun bebegimi birakacagim.muhtemelen o siralar bebegim 1 yas civarinda olur.

temiz ,durust ,guvenilir, sigara icmeyen ,saglik raporu ve adli sicil gosterebilecek nitelikte ve cocuklarla anlasabilen ,kucuk cocugu olmayan ,cocuklarla ilgili sertifikasi olsa cok da guzel olur (olmasa da tecrubeli olmasini ararim) 40 li yaslarda bir bayan ariyorum.

ilginelen biri varsa gorusebiliriz.

45 yaşında, yaşıtlarına göre hareketli, çocuk sevgisiyle dolu, neşeli bir insanım. Dikmende polis evi yakınlarında ikamet ediyorum. Evim çocuk bakmaya müsaittir. Dilerseniz evinizde de çocuğunuza, bebeğinize bakabilirim. 1 çocuk annesiyim. 28 yaşında bir evladım var. maddi olanaksızlıklardan ötürü ek gelire ihtiyaç duyuyorum. Haftanın her günü evde olduğumdan ne zaman isterseniz çocuğunuza bakabilirim. Fiyat görüşülür

Aşağıdaki telefonla benimle irtibata geçebilirsiniz. İsmim ...

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
45 yaşında, yaşıtlarına göre hareketli, çocuk sevgisiyle dolu, neşeli bir insanım. Dikmende polis evi yakınlarında ikamet ediyorum. Evim çocuk bakmaya müsaittir. Dilerseniz evinizde de çocuğunuza, bebeğinize bakabilirim. 1 çocuk annesiyim. 28 yaşında bir evladım var. maddi olanaksızlıklardan ötürü ek gelire ihtiyaç duyuyorum. Haftanın her günü evde olduğumdan ne zaman isterseniz çocuğunuza bakabilirim. Fiyat görüşülür

Aşağıdaki telefonla benimle irtibata geçebilirsiniz. İsmim .....
Telefon Numaram : .....

Son düzenleyen: Moderatör:
16 aylık bebegimize evde bakacak kreş anaokulu deneyimi yada referanslı bakıcı arıyorum..çocukla güzel aktivitelerde bulunacak,oyun oynayacak cocuk ruhlu cocuk seven bir bayan aranıyorr

Türkan Hanım kaç lira ücret düşünüyorsunuz?

Ben ev temizligine gidiyorum ankarda. haftada sadece 2 günüm boşdur referansda verebilirim burda tanışp gittigim kişilerde var çalışıyorum referansda olurlar arayan lar cvp yazarsa görüşebiliriz.. Not : komşularım çocuk bakmak için iş arıyor önceden bakmışlar deneyimli temiz güvenilir bakıcı arayan varsa iletişim bilgilerini verebilirim.

18 aylık ogluma temmuza kadar yarım gün bakacak yemek yapabilecek yardımcı arıyorum batıkent mesada oturuyorum.bakımsırasında bende evde olacagım.

merhaba ben ev hanımıyım 4.sınıfa giden bir oğlum var çalışmak istiyorum eğitimliyim (işletme terk) evimde bebek çocuk bakmak istiyorum saatler uygun olursa evinizde de bakabilirim ANKARA/ Çayyolunda oturuyorum 0553 480 90 10

16 aylık bebegimize evde bakacak kreş anaokulu deneyimi yada referanslı bakıcı arıyorum..çocukla güzel aktivitelerde bulunacak,oyun oynayacak cocuk ruhlu cocuk seven bir bayan aranıyorr

merabalar sitede benimde ilanlarım var alomuda bulabilirsiniz..... bebeğinize bakabilirim mesajınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…