Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba bende evimde çocuk bakmak istiyorum. Benimde bir kızım var 4 aylık ve masallah hiç uzmuyor. Sigara kullanmıyorum ve keciorende oturuyorum. Evim bebekten dolayı sıcak. Daha önce amcamın torunlarına ve ablamin kizinada baktım. İlgilenen olursa ozelden mesaj atabilir.

Merhaba ben ankarada ev temizligine gidiyorum haftada 3 günüm dolu şuan boş günlerimi doldurmak istiyorum burdan tanışdıgım birkaç kişiyede gittim memnun kaldılar.. sürekli gittigim kişiler referans olabilir güvenilir tesettürlü temiz biriym güven benim için çok önemi sizler içinde mutlaka öledir ben herkezin evine giremem sizlerde herkezi evinize alamazsınız ben sürekli ve devamlı çalışdım için güvenilir biriyim referansda verebilirm ilgilenenler cvp yazarsa sevinirim..

Merhaba, Ankara Yıldız'da oturuyorum. 10 aylık oğlumuza evimizde bakabilecek,daha önce bebek bakmış, referans gösterebilecek güvenilir, şefkatli, titiz bir bakıcı teyze arıyorum. Çalışma saatleri 9.00-19.00 şeklinde, pazar günleri izin günü olacak. İlgilenenler özel mesaj atabilirlerse ücret vb konularda görüşmek için arayabilirim.

iyi akşamlar bende bebek bakmak istiyorum eger duşunurseni z goruşebiliriz 41 yaşındayım ev hanımıyım

Ben ankara birlik Mah oturuyorum Mart ayında işe başlamam gerekiyor çocuklarımı ve evimi emanet edebileceğim güvenilir sigara kullanmayan temiz ve titiz şefkatini ve hoşgörüsünü çocuklarımın üzerinden eksik etmeyecek referansı kuvvetli merhametli bayan arıyorum güven önemlidir referansları muhakkak teyit edilecektir ve sağlık raporu ve sabıka kaydı istenecektir bu kadar detaycı olmama hak veriyorsunuzdur umarım mesaj atarak tel birakırsanız ben dönüş yaparım not: 2 oğlum var büyük olan 1. Sınıfa gidiyor küçük oğlum 4 aylık.

merhaba arkadaşlar ben ankarada gündelik temizlik işlerine gidiyorum temiz ve titizimdir elim hızlıdır işimde titizimdir tecrubem vardır 6 yıla yakındır bu işe gidiyorum senelerdir gitiğim insalar var gayette memnunlar iş ayırmam güvenilir insanlar olsun yeter eğer yardımcı arıyosananı ban burdan yada özelden görüşebiliriz:)

HERKESE MERHABA BEN ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM.40 YAŞINDAYIM,LİSE MEZUNUYUM,ÇOCUK PSİKOLOJİSİ EĞİTİMİM VAR,EVLİYİM EŞİM EĞİTİMCİ,3 ÇOCUK ANNESİYİM,BÜYÜK KIZIM ÜNİVERSİTEDE OKUYOR KÜÇÜK KIZIM BU SENE SINAVA GİRECEK.BİRDE OĞLUM VAR 13 YAŞINDA HAFTA İÇİ GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIYORUM.ŞİMDİDE HAFTA SONLARI VEYA HAFTA İÇİ AKŞAM 7 DEN SONRA KENDİ EVİMDE ÇOCUK BAKIYORUM ÖZEL GÜNLERİNİZDE TOPLANTINIZ OLDUĞUNDA BENİ ARAYIN GÖRÜŞELİM.ANKARA KEÇİÖRENDE OTURUYORUM.

Hala iş arıyor musunuz, arıyorsanız ana sf.da ilanım ve telefon bilgilerim var ,arasanız görüşebiliriz..

Hoşdere civarında oturan bakıcı aranmaktadır, ilgilenenlerin dikkatine.

site aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merabalar 45 yaşındayım 9 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim .... Çok temiz ve düzenli çalışırım .... Güvenilir ve sorumluluğunu bilen dürüst bir bayanım .... Evliyim eşim devlet memuru ... 2 ... yetişkin çocuğum birde ... 14 ... aylık torunum var kızım hemşire olduğu için .. bu ayına kadar torunumu ben büyüttüm .. Çalıştığım evi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) .... ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin bizde sizler gibi bir Anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!

Kimse yokmuuu ? ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir

Son düzenleme:
Hoşdere civarında oturan bakıcı aranmaktadır, ilgilenenlerin dikkatine.

site aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Merabalar aradığınız bakıcının hoşderede ikamet etmesi zorunlumudur acaba ? fazla ayrıntı yazmamışsınız .... saygılarımla

merhaba ben ankarda gündelik ev temizliğine gidiyorum 6 yıla aşkın bu iş yapmaktayım işimde titizimdir elim hızlıdır linkdede gitiğim bir kaç kişi var memnunlar tecrubem vardır geri kaln günlewrimi doldurmak istiyorum iş ayırmam ankaranın neresi olrsa olsun giderim eğer güvenilir işini temiz yapan yardımcı aryanlar varsa ban burdan yada özelden mesaj atrlarsa sevinirim :) teşekürler

Mrb.ben etlikte oturuyorum.1buçuk yaşında kızım var ona kayınvalidem bakıyor.ben haftada 3gün gelip temizlik ütü toparlama işlerini yapacak birini arıyorum.400 tl ücret düşünüyorum.sizin için uygun olursa görüşebiliriz

merhaba ben günlük 100 tl ye gidiyorum hafdata 3 gün 400 tl cok gende teşekürederim teklifiniz için

Ankara Yaşamkent' de ikamet etmekteyiz. 3 aylık oğlum için Yaşamkent, Konutkent, Mesa Koru, Ümitköy veya Bilkent güzergahında veya civarında ikamet eden, sigara kullanmayan, hafta içi 4 gün 08:00-16:30 saatleri arasında evimizde veya kendi evinde bebek bakabilecek temiz, güvenilir ve referans verebilecek uygun ücretli bakıcı aramaktayım. İlgilenenlerin mesaj atmasını rica ediyorum.

ANKARADA ....K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merhabalar 45 yaşındayım 9 sene severek bakıcılık yaptım .... Ben bu işin çok büyük sorumluluk taşıdığının ve ciddiyetinin farkında olan bir bayanım .... referans verebilirim .... Çok temiz ve düzenli çalışırım .... Güvenilir ve çok dürüst birisiyim :)) ..... Evliyim eşim devlet memuru ... 2 ... yetişkin çocuğum birde ... 16 ... aylık torunum var torunumuda bu ayına kadar ben büyüttüm .... Çalıştığım evi kendi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) .... ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin bizde sizler gibi bir Anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!

Kimse yokmuuu ? ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir

Son düzenleme:
ankara öveclerde oturuyoruz.anaoukulu veya kreşten emekli 35 45 yasları arasında agresif olmayan sakin yapıda bayan egitici oyun arkadaşı bakıcı yol gösterici yıllarca beraber calışacagımız evimizde oglumuzla ilgilenecek birini arıyoruzzz.....16 aylık erkek bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…