Merhaba,
Ankara Yenimahalle'de oturuyorum. 5 aylık ikiz bebeklerim var 6. Aya kadar ücretsiz iznindeyim. İşe başlayana kadar benimle işe başladıktan sonra yalnız bebeklerime bakacak ev işlerinde yardım edecek sigara içmeyen daha önce çocuk bakmış bir yardımcıya ihtiyacım var
Merhabalar,
Şuan baktığım bebişimin kreş yaşı gelmesi dolayısıyla yollarımız ayrılıyor.
Bu sebeple bakıcı arayan aileler arıyorum bende. Daha önce baktığım bebeklerin ailelerinide referans gösterebilirim.
Evliyim 2 kızım var 29-23 yaşlarında
iyi akşamlar bende bebek bakmak istiyorum eger duşunurseni z goruşebiliriz 41 yaşındayım ev hanımıyım
Hoşdere civarında oturan bakıcı aranmaktadır, ilgilenenlerin dikkatine.
site aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
merhaba ben ankarda gündelik ev temizliğine gidiyorum 6 yıla aşkın bu iş yapmaktayım işimde titizimdir elim hızlıdır linkdede gitiğim bir kaç kişi var memnunlar tecrubem vardır geri kaln günlewrimi doldurmak istiyorum iş ayırmam ankaranın neresi olrsa olsun giderim eğer güvenilir işini temiz yapan yardımcı aryanlar varsa ban burdan yada özelden mesaj atrlarsa sevinirim :) teşekürler
Mrb.ben etlikte oturuyorum.1buçuk yaşında kızım var ona kayınvalidem bakıyor.ben haftada 3gün gelip temizlik ütü toparlama işlerini yapacak birini arıyorum.400 tl ücret düşünüyorum.sizin için uygun olursa görüşebiliriz
merhaba ben günlük 100 tl ye gidiyorum hafdata 3 gün 400 tl cok gende teşekürederim teklifiniz için
cok azzzzteşkürler haftada 2 günüm dolu ben günlük iş armaktayım özelden mesaj attım geri kaln günlerimide günlük oolarak arıyorum tekliifiniz için cok teşekürler eğer zise uygun olrsa cvp verirseniz sevinirm iyi günler::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?