Kayınvalıdem 8 sene kreste calıştı 49 yaşında sıze nasıl ulaşabılırım bana ozelden numaranızı atarmısınız
Merhaba, ben de Batıkent Kardelen Mah. de Botanik metro durağına 3 dk yürüme mesafesinde oturuyorum. Kayınvalideniz henüz bir işe başlamadıysa ve ilgileniyorsa bir görüşmek isterim.
Bana ozelden numaranızı atarsanız daha net konusabılırız daha ıse baslamadı
Merhaba yeni üye olduğum için sistem özel mesaj atmama izin vermiyor. Eşimin cep telini veriyorum kendisini arayabilirseniz bir görüşme yapabiliriz. 0532 2201661
Tamam ben şu an yurt dışındayım kayınvalıdeme numaranızı ileticem arayacaktır eşinizi
Merhaba, ben de Batıkent Kardelen Mah. de Botanik metro durağına 3 dk yürüme mesafesinde oturuyorum. Kayınvalideniz henüz bir işe başlamadıysa ve ilgileniyorsa bir görüşmek isterim.
Merhaba , ben eltim için ilan veriyorum.Kendisi çok deneyimli bir çocuk bakıcısıdır , engelli çocuklara da bakmıştır.Yaklaşık 15 yıllık bir iş tecrübesi ile birlikte çok kuvvetli referanslara sahiptir.Şuan da bakmış olduğu çocuktan tayin nedeninden dolayı 7. ayda ayrılmak zorunda bu nedenle yeni bir iş aramaktadır.
ikametgah adresi : Keçiören/ANKARA
Konu ile ilgilenen kullanıcıların - 5067919708 -numaralı telefondan - Elif Hanıma - ulaşa bilirler.
Selam..aşağı eğlence etlikte oturuyorum evimde 9 aylık oğluma bakıcı arıyorum..ilgilenenler lütfen yazın bana görüşmek isterim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Özel mesaj hakkım yok Antareste buluşabiliriz benim telefonum 03123310265Nasıl görüşebiliriz sizinle..özelden msjla tel no yazarmısınız
merhaba, ben de eylül gibi bakıcı düşünüyorum, şu an annem bakıyor ama seneye o olmayacak maalesef(
oğlum eylülde 16 aylık olacak, oğlumun bakımı dışında yapabilirse ev işlerini de yapmasını istiyorum, düşünürse görüşmek isterim hem ücreti hem diğer şartları, bu arada Yenimahalle urankentte oturuyoruz
05067919708 ismi elifMerhaba temmuz da işe başlaması gerekiyor ama belki anlaşırsınız diğer ayrıntıları görüşürsünüz tel den arayın daha detaylı görüşün kedisi gerçekten çok uyumlu dürüst bir insandır çalıştığı aileler de anlatacaktır zaten hepsinde de uzun süreli çalışmıştır. Size kolay gelsin
eryamanda bakıcı arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?