Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Kayınvalıdem 8 sene kreste calıştı 49 yaşında sıze nasıl ulaşabılırım bana ozelden numaranızı atarmısınız

Merhaba, ben de Batıkent Kardelen Mah. de Botanik metro durağına 3 dk yürüme mesafesinde oturuyorum. Kayınvalideniz henüz bir işe başlamadıysa ve ilgileniyorsa bir görüşmek isterim.

Merhaba , ben eltim için ilan veriyorum.Kendisi çok deneyimli bir çocuk bakıcısıdır , engelli çocuklara da bakmıştır.Yaklaşık 15 yıllık bir iş tecrübesi ile birlikte çok kuvvetli referanslara sahiptir.Şuan da bakmış olduğu çocuktan tayin nedeninden dolayı 7. ayda ayrılmak zorunda bu nedenle yeni bir iş aramaktadır.

ikametgah adresi : Keçiören/ANKARA

Konu ile ilgilenen kullanıcıların - 5067919708 -numaralı telefondan - Elif Hanıma - ulaşa bilirler.

Merhaba, ben de Batıkent Kardelen Mah. de Botanik metro durağına 3 dk yürüme mesafesinde oturuyorum. Kayınvalideniz henüz bir işe başlamadıysa ve ilgileniyorsa bir görüşmek isterim.

Bana ozelden numaranızı atarsanız daha net konusabılırız daha ıse baslamadı

Merhaba , ben eltim için ilan veriyorum.Kendisi çok deneyimli bir çocuk bakıcısıdır , engelli çocuklara da bakmıştır.Yaklaşık 15 yıllık bir iş tecrübesi ile birlikte çok kuvvetli referanslara sahiptir.Şuan da bakmış olduğu çocuktan tayin nedeninden dolayı 7. ayda ayrılmak zorunda bu nedenle yeni bir iş aramaktadır.

Konu ile ilgilenen kullanıcıların - 5067919708 -numaralı telefondan - Elif Hanıma - ulaşa bilirler.

merhaba, ben de eylül gibi bakıcı düşünüyorum, şu an annem bakıyor ama seneye o olmayacak maalesef (
oğlum eylülde 16 aylık olacak, oğlumun bakımı dışında yapabilirse ev işlerini de yapmasını istiyorum, düşünürse görüşmek isterim hem ücreti hem diğer şartları, bu arada Yenimahalle urankentte oturuyoruz

Selam..aşağı eğlence etlikte oturuyorum evimde 9 aylık oğluma bakıcı arıyorum..ilgilenenler lütfen yazın bana görüşmek isterim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de etlik ayvalıda oturuyorum görüşmek isterseniz görüşelim.

Merhaba temmuz da işe başlaması gerekiyor ama belki anlaşırsınız diğer ayrıntıları görüşürsünüz tel den arayın daha detaylı görüşün kedisi gerçekten çok uyumlu dürüst bir insandır çalıştığı aileler de anlatacaktır zaten hepsinde de uzun süreli çalışmıştır. Size kolay gelsin

Son düzenleme:
05067919708 ismi elif

çayyolunda park caddesine yakın oturuyorum. temmuz sonu ağustos başında doğum yapacağım. mümkünse yatılı kalabilecek bakıcı arıyorum

Merhabalar 47 yaşındayım 1 torun ve 2 yetişkin çocuk annesiyim 12 senelik deneyimim var REFERANS verebilirim.. eşim memur... K.ören kalaba.. M.E.B. lojmanlarında oturuyorum.. bebek bakımı benim için çok büyük sorumluluk ve ciddi bir iştir ( 05422312143 )

Son düzenleme:

Konu ile ilgilenen kullanıcıların - 5067919708 -numaralı telefondan - Elif Hanıma - ulaşa bilirler. {GÜNCEL}

Son düzenleme:
Eryamanda 15aylik bebegime evimde bakabilecek bir bakici ariyorum. Kizimin uyku ve yemek duzeni oturmus durumda. Aradigim bakicinin kucuk cocugunun olmamasi, bebek bakimi konusunda tecrubeli olmasi ve bu konuda referans verebilmesi benim icin onemli. Ev isi istemiyorum.Ben eylulde işe baslayacagim ancak kizimin alismasi acisindan bakicimizi agustosta baslatmak istiyorum. İlginenler cevap yazarlar ise telefonla iletisime gecebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…