Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Biz Ümit köy tarafında oturuyoruz. Eylül ayında inşallah doğum yapacağım için daha biraz zamanımız var belki çoktan bir yerde çalışmaya başlamış olursunuz. Fakat başlamış olmazsanız; bize haftanın 3 günü gelebilecek ve bana bebeğimin bakımı ve evin genel düzeni yemek konularında yardımcı olabilecek (haftada 1 detaylı temizlik için gelen bir yardımcımız zaten var). Saatler konusunda bende evde olduğum için görüşüp anlaşabileceğim birine ihtiyacım olacak (çok erken gelinmesi veya geç çıkılması gerekli olmayacak). Haftada 3 gün olacağı için ücrette ona göre biraz daha makul olsun istiyorum. Sigorta yapabiliriz.
Umarım bulmuş olursunuz ama eğer yaza kadar içinize sinen bir yer bulamamış olursanız benimle irtibata geçebilirsiniz.

Merhaba ALLAH bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... dediğiniz gibi eğer eylüle kadar iş bulamazsam...konuşuruz sizin telefonunuz yok doğum yaptığınızda beni ararsınız... her şey nasip iyi geceler...

merhaba ben ufuktepede oturuyorum bebeğime ara ara 4 satliğine bakcak birini isityorum..hastahane işleirm varda bu aralar ama kimseye güvenemiyorum bebişim 13 aylık bu arda..benimle ilet,işe geçerseniz seviniirm..

Merhaba 4ve 8 yaşında iki kızım var. Daha önce vardiyalı çalıştığım için onları büyütürken çok sıkıntı cektim bu nedenle kurumsal olarak çalıştıgım işimden vazgecmek zorunda kaldım. Bu nedenle calışan anne babaları çok iyi anlıyorum. Hem eve katkım olsun hemde bebekleri çok sevdiğim için evimde pazar günü dışında saat ve gün sıkıntısı olmaksızın hem aile hem kardeş ortamı içinde bebeğinize bakabilirim. Manevi konuda destekte olabilirim. İlgilenen anneler ciğer parenize bir teyze lazımsa ulaşabilirsiniz evim etlik esertepede...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba.Ankara Dikmen'de oturuyorum.18 aylık oğluma hafta içi bakmak üzere bakıcı arıyorum.ilgilenenler lütfen mesaj atsın.

Merhaba , ben eltim için ilan veriyorum.Kendisi çok deneyimli bir çocuk bakıcısıdır , engelli çocuklara da bakmıştır.Yaklaşık 15 yıllık bir iş tecrübesi ile birlikte çok kuvvetli referanslara sahiptir.Şuan da bakmış olduğu çocuktan tayin nedeninden dolayı 7. ayda ayrılmak zorunda bu nedenle yeni bir iş aramaktadır.

ikametgah adresi : Keçiören/ANKARA

Konu ile ilgilenen kullanıcıların - 5067919708 -numaralı telefondan - Elif Hanıma - ulaşa bilirler.

49 yaşında kültürlü diksiyonu düzgün tecrubeli sevecen merhametli çocukları seven biriyim.ilanınız hala gecerlimi?

ilanım hala geçerli.siz nerede oturuyorsunuz?kendinizden biraz bahsederseniz sevinirim.özelden telefon numaranızı yazarsanız ben sizi ararım detaylı konuşuruz.

bakıcı buldunuzmu aceba

Merhaba, ben de 11 aylık kızıma haftaiçi 07:00-18:00 arasında bakabilecek sigara kullanmayan, çocukları seven bir bakıcı arıyorum. Batıkent-Çakırlar'da oturuyoruz. (Saat 07:00'de mutlaka işbaşı yapılmış olması gerekiyor.)

Kayınvalıdem 8 sene kreste calıştı 49 yaşında sıze nasıl ulaşabılırım bana ozelden numaranızı atarmısınız

Yakında işe başlayacağım için 11 aylık kızımıza kendi evimizde bakacak bakıcı arıyoruz. Sigara içmeyen, diksiyonu düzgün, çocuğun gelişimine yardımcı olacak,deneyimli ve referans verebilecek, haftaiçi 07.00 - 18:00 arası kızımıza bakabilecek durumda olmalı. Bu nedenle Batıkent'te oturması tercih sebebidir. Sabah 07:00'de mutlaka işbaşı yapabilmeli. Ya da yatılı da kalabilir. Tanıdığınız, önerebileceğiniz birileri varsa benimle iletişime geçin lütfen...

Merhabalar...12 senelik bebek bakıcılığı tecrübem var.. referans verebilirim.. bakıcılık konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ciddi ve güvenilir bir bayanım.. evliyim eşim memur 2 çocuk annesiyim.. K.örenin girişinde kalaba..
M.E.B. lojmanlarında oturuyorum.. ( tel 05422312143 )

Selam..aşağı eğlence etlikte oturuyorum evimde 9 aylık oğluma bakıcı arıyorum..ilgilenenler lütfen yazın bana görüşmek isterim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

( Merhabalar sevgili anneler... 12 Senelik bebek bakıcılığı tecrübem var... bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ciddi bir bayanım.. referans verebilirim..torunum hariç .. 4 bebek büyüttüm.. sizin bebeğinize,de torumumun sevgisiyle bakabilirim.. 47 yaşındayım.. evliyim eşim memur.. 2 yetişkin çocuk annesiyim.. K.ören kalaba,da.. M.E.B. lojmanlarında.. oturuyorum.. ( 05422312143 ) ANKARANIN ... içerisindeki bütün semtler tercihimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…