Merhaba,Merhaba kolay gelsin.. sitede ilanlarım var.. üst üste gelen aksiliklerden vsyrelerden.. dolayı ilanlarım bayağı bir süründü.. iyi bir iş bulamadım..zaten kendimde acele etmedim biraz ağırdan aldım.. ne deyim hayırlısı olsun.. iyide oldu bende bu arada torunuma bebişime baktım 25 aylık oldu..artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var.. şimdi ben kendime iş arıyorum.. ilgilenirseniz..05422312143 ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim..
47 yaşında emekli kültürlü diksiyonu düzgün güvenilir biriyim.Hafta içi gündüz çocuk bakıyorum.Balgatta ikamet temekteyim balgat ve cevresinde çocuk bakmak istiyorum.tşklr.05054945321 irtibat tlim.
Merhabalar...12 senelik bebek bakıcılığı tecrübemle iş arıyorum.! referans verebilirim.. torunum hariç 4 bebek baktım.. bu arada 28 aylık torunumu,da ben büyüttüm :)) 47 yaşındayım.. evliyim eşim memur.. 2 yetişkin çocuk annesiyim.. işini seven ve sorumluluk sahibi ciddi bir bayanım.. K.örenin girişinde kalaba..
M.E.B. lojmanlarında oturuyorum.. ama ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir.. 05422312143 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?