Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba..( eltanin ) hanm çok teşekkür ederim mesajınızı okudum.. sabah saati oturduğumuz semtlere göre çok erken.. tabi sizde haklısınız sonuçta işe gideceksiniz sabah yetişemem çok uzaksınız kolay gelsin..

ankara 100.yılda çocuk bakıcısı arıyorum ilgilenen varsa özel mesaj atabilir.

Merhaba,

Ankara Çiğdem Mahallesi'nde oturuyoruz (Çukurambar'ın üst tarafları) ve 18 aylık kızımıza evimizde bakacak deneyimli bir yardımcı arıyoruz. İlgilenenler mesaj atarsa sevinirim...

Merhaba kolay gelsin.. sitede ilanlarım var.. üst üste gelen aksiliklerden vsyrelerden.. dolayı ilanlarım bayağı bir süründü.. iyi bir iş bulamadım..zaten kendimde acele etmedim biraz ağırdan aldım.. ne deyim hayırlısı olsun.. iyide oldu bende bu arada torunuma bebişime baktım 25 aylık oldu..artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var.. şimdi ben kendime iş arıyorum.. ilgilenirseniz..05422312143 ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim..

47 yşında kültürlü diksiyonu düzgün sevgi şevkat ve güven eşliğinde çocuğunuza ilgili eğitici anne oyun ablası olarak bilinçli yetişmesine yardımcı olmak için hafta içi gündüz çocuk bakmak istiyorum daha önceden tecrübem var Ankara/çankayada ikamet etmekteyim
5054945321 irtibat tl.

Merhaba,
Ankara' da yatılı olarak düşünür müsünüz? Düşünürseniz görüşmek isterim.

Merhaba,
Ankara' da yatılı olarak düşünür müsünüz? Düşünürseniz görüşmek isterim.

Merhaba.. çok tşkr ederim özelden mesaj gönderdim.. duruma göre çok çok gerekili zamanlarda mesela nöbet hastalık felan gibi ayda 3 günü geçmez.. bu şekilde düşünüyorum onuda aileleri mağdur etmemek için yaparım...

Son düzenleme:
47 yaşında emekli kültürlü diksiyonu düzgün güvenilir biriyim.Hafta içi gündüz çocuk bakıyorum.Balgatta ikamet temekteyim balgat ve cevresinde çocuk bakmak istiyorum.tşklr.05054945321 irtibat tlim.

yarım gün çocuğuma bakacak birini arıyorum.çiğdem mahallesinde oturuyorum.

Merhaba,
Ankara Umitkoyde ikamet ediyoruz, 6 aylik oglumuza guvenilir, deneyimli, referans verebilecek, duzgun diksiyonlu bir bakici ariyoruz. Kisa sureli degil bir anne gibi uzun yillar bizimle calismasini istiyoruz. Nadiren aksam kalmasini rica edebiliriz.
Isim eve cok yakin oldugundan calisma saatleri 8.30 - 17.30 araliginda olacaktir.

ilgilenenler veya tanidigi olanlar cevap verebilirse cok sevinirim.

47 yaşında emekli kültürlü diksiyonu düzgün güvenilir biriyim.Hafta içi gündüz çocuk bakıyorum.Balgatta ikamet temekteyim balgat ve cevresinde çocuk bakmak istiyorum.tşklr.05054945321 irtibat tlim.

Merhaba,
foruma soyle bir mesaj birakmistim dun:

Ankara Umitkoyde ikamet ediyoruz, 6 aylik oglumuza guvenilir, deneyimli, referans verebilecek, duzgun diksiyonlu bir bakici ariyoruz. Kisa sureli degil bir anne gibi uzun yillar bizimle calismasini istiyoruz. Nadiren aksam kalmasini rica edebiliriz.
Isim eve yakin oldugundan calisma saatleri 8.30 - 17.30 araliginda olacaktir.

sizin calisma deneyiminiz nedir ogrenebilir miyiz?

sevgiler

Merhabalar
Eryamanda, evimde 2 yaşındaki kızıma bakacak temiz, güvenilir, en önemlisi sevgi dolu, haftaiçi 7:30 ve 18:00 saatleri arasında çalışacak, evi düzenli tutucak, çocuğuma yemek yapacak, sigara içmeyen, referans verebilecek birini arıyorum. İlgilenenler bana özel mesaj atabilirler.

Merhaba,
Isim eve cok yakin oldugundan calisma saatleri 8.30 - 17.30 araliginda olacaktir.

ilgilenenler veya tanidigi olanlar cevap verebilirse cok sevinirim.

Merhaba kolay gelsin.. sitede ilanlarım var.. üst üste gelen aksiliklerden vsyrelerden.. dolayı ilanlarım bayağı bir süründü.. iyi bir iş bulamadım.. zaten kendimde acele etmedim biraz ağırdan aldım.. çünkü bu arada bende bebişime torunuma baktım.. iyide oldu... bebişim 25 aylık :)) artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var... şimdi ben kendime iş arıyorum... ilgilenirseniz.. ( 05422312143 ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim :)) 47 yaşındayım.. referans verebilirim..

Son düzenleme:
Merhabala.. ismim AYŞEGÜL daha önce benimle görüşmüş bir bayanı arıyorum.!! bebeğinin ismi ece,idi galiba..söğüt özü kemal paşa mah, da oturuyordu.. tel nosunu kaybettim.. ilanlarıma denk gelirse benimle irtibata geçmesini rica ediyorum... Hepinize kolay gelsin.. toplamda 12 sene bebek bakımı işi yaptım.. tecrübeliyim.. 4 bebek büyüttüm.. bu konuda büyük sorumluluk sahibi ciddi bir bayanım.. referans verebilirim.. 47 yaşındayım.. 2 yetişkin çocuk annesiyim.. eşim memur.... bebek bakımı işi yapmadan önce,de 4 sene ofiste çalıştım... 05422312143 )

Son düzenleme:
Merhabalar...12 senelik bebek bakıcılşığı tecrübemle iş arıyorum.! referans verebilirim..evliyim eşim memur.. 2 yetişkin çocuk annesiyim.. işini seven ve sorumluluk sahibi ciddi bir bayanım.. K.örenin girişinde kalaba..
M.E.B. lojmanlarında oturuyorum.. ama ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir.. 05422312143 )

Son düzenleme:
ankara yaşamkent mahallesinde oturuyorum haftanın 6 günü için bebek bakıcısı arıyorum.
bebeğim 15 aylık.

Saatler: Hafta içi = 08:30 - 18:00
cumartesi = 08:30 - 16:30

görevler: Asıl görev bebek bakımı olacak
sonra (bebeğim uyurken) bebeğin çamaşırı-ütüsü-yemeği
arta kalan zamanda (bebeğim uyurken) evin günlük işlerini yapmak (toz almak, elektrik süpürgesi ile süpürmek, lavabolar-tuvalet temizliği (her gün değil sadece kirlendikçe), vileda ile yerleri silmek, yemek yapmak, bizim ütülerimizi yapmak) - (detaylı temizlik için ayrıca başkası alınacak)
gerekirse fazla mesai ücreti ile fazla mesaiye kalmak.

Ev: Apartman dairesi, temizlemesi kolay 2+1

not: Sigorta yaptıracağım.

Merhabalar...12 senelik bebek bakıcılığı tecrübemle iş arıyorum.! referans verebilirim.. torunum hariç 4 bebek baktım.. bu arada 28 aylık torunumu,da ben büyüttüm :)) 47 yaşındayım.. evliyim eşim memur.. 2 yetişkin çocuk annesiyim.. işini seven ve sorumluluk sahibi ciddi bir bayanım.. K.örenin girişinde kalaba..
M.E.B. lojmanlarında oturuyorum.. ama ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir.. 05422312143 )

Biz Ümitköy tarafında oturuyoruz. Eylül ayında inşallah doğum yapacağım için daha biraz zamanımız var belki çoktan bir yerde çalışmaya başlamış olursunuz. Fakat başlamış olmazsanız; bize haftanın 3 günü gelebilecek ve bana bebeğimin bakımı ve evin genel düzeni yemek konularında yardımcı olabilecek (haftada 1 detaylı temizlik için gelen bir yardımcımız zaten var). Saatler konusunda bende evde olduğum için görüşüp anlaşabileceğim birine ihtiyacım olacak (çok erken gelinmesi veya geç çıkılması gerekli olmayacak). Haftada 3 gün olacağı için ücrette ona göre biraz daha makul olsun istiyorum. Sigorta yapabiliriz.
Umarım bulmuş olursunuz ama eğer yaza kadar içinize sinen bir yer bulamamış olursanız benimle irtibata geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…