Merhabalar. Ben umitkoy merkezde oturuyorum. Iki univ.mezunuyum.duzgun guvenilir cocuklari seven kisiye ihtiyaciniz var ise gorusebiliriz. :) SevgilerMerhaba,
Ankara Umitkoy civarinda oturuyorum. Bebegim bir ayini yeni doldurdu. Su an ben dogum iznindeyim, ancak bebegime bakacak insanin simdiden baslayip ben ise donene kadar bebegime ve duzenimize alismasini istiyorum.
Ilgilenen hanimlar mesajima yanit atarsa detaylari telefonda gorusmek isterim.
Herkese kolayliklar!
Merhabalar. Unitkoy merkezde oturuyorum. 2 univ.mezunuyim. dilerseniz yuz yuze gorusup konusabiliriz. Sevgiler.Merhaba, Ümitköyde oturuyorum, evimde 08:00-19:00 saatleri arasında 18 aylık kızıma bakıcı arıyorum,bebek bakımı ve yemek dışında ev işi istemiyorum. Özellikle Ümitköy civarı olması tercihimdir ama diğer yerleri de değerlendirebilirim.
Merhaba, Ümitköyde oturuyorum, evimde 08:00-19:00 saatleri arasında 18 aylık kızıma bakıcı arıyorum,bebek bakımı ve yemek dışında ev işi istemiyorum. Özellikle Ümitköy civarı olması tercihimdir ama diğer yerleri de değerlendirebilirim.
Çok teşekkürlerMerhaba temmuz da işe başlaması gerekiyor ama belki anlaşırsınız diğer ayrıntıları görüşürsünüz tel den arayın daha detaylı görüşün kedisi gerçekten çok uyumlu dürüst bir insandır çalıştığı aileler de anlatacaktır zaten hepsinde de uzun süreli çalışmıştır. Size kolay gelsin
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler
Merhaba sevgili Anneler kolay gelsin... torunumdan önce.. t0runum hariç 4 bebek büyüttüm yani 12 sene ANKARADA bebek bakıcılığı yaptım tecrübeliyim.. bu işin sorumluluğunu bilen ciddi ve güvenilir bir bayanım.. ben bakıcıdan ziyade bir anneniz bir ablanız ve bebeğinizin AYŞE teyzesi olmak isterim.! sitede ilanlarım var.. 3 sene torununuma baktığım için üst üste gelen aksiliklerden vsyre,lerden.. dolayı ilanlarım bayağı bir süründü.! ilanlarımın yenisi eskisi birbirine karıştı.. iyi bir iş bulamadım.. zaten kendimde acele etmedim torunum için.. biraz ağırdan aldım.. iyide oldu bende bu arada torunuma bebişime baktım.. şimdi 3 yaşına girdi ne deyim hayırlısı olsun.! artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var.. ( ŞİMDİ KENDİME İŞ ARIYORUM.. İlgilenirseniz ( tel ... ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim.. 48 yaşındayım 2 yetişkin çocuk annesiyim evliyim eşim memur.. K.ören kalaba lojmanlarında oturuyorum.. ANKARANIN bütün iç semtleri tercihimdir..
teşekkürler uğrayacağım mutlaka :)
Merhaba bende etlikte oturuyorum calismaya basladiniz miMerhabalar ben 36 yaşında bir bayanım. Ankara keçiörende oturuyorum. Evimde veya evinizde bebek bakmak istiyorum. Cocukları, bebekleri cok severim. Daha önce bir çok bebeğe baktım.Referans verebilirim. Keçiören ve civarı için iş görüşmelerine açıgım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?