Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhabalar. Ben umitkoy merkezde oturuyorum. Iki univ.mezunuyum.duzgun guvenilir cocuklari seven kisiye ihtiyaciniz var ise gorusebiliriz. :) Sevgiler

Merhabalar. Unitkoy merkezde oturuyorum. 2 univ.mezunuyim. dilerseniz yuz yuze gorusup konusabiliriz. Sevgiler.

Arkadaşlar ben Kırıkkale'den acil bakıcı arıyorum.Konu açtım ama buraya daha çok yazıldığını gördüm.Tanıdığınız birileri varsa lütfen özelden ya da alıntı yaparak mesaj atın.Teşekkürler..

dentist00 ne oluyor bu insanlara anlamıyorum,sizi iyi anlıyorum ama.benim de apratmandan birkaç evhanımı arkadaşım ''sen kendine bakıcı mı arıyorsun yoksa kendine temizlikçi mi?'' diye konuşmuşlardı.ben de onlara '' bir anneye yardımcı olacak bir anne'' arıyorum diye cevap vermiştim gayri ihtiyari:) ağzımdan bir anda kabataslak çıkan bu cümledeki ''anneye yardımcı anne'' tamlaması ne kadar da doğru idi! o günden sonra her kadının ya da her annenin yaptığı iş olan ev işi artı çocuk bakma sorumluluğu yeni bir isim kazandı meslek olarak.günde 3 saat çalışıyorum ve yarım gün çalıştırıp tam gün maaşı verdiğim kadın ben gelince uyuyan çocuğu uyandırıp elime veriyor,kendisi de ne iş yapılacak Neslihan hanım diye soruyor,ben söylediğim zaman ise oturduğu yerden kalkmamak için ''onu yarın yapayım ya da gecen hafta yapmıştım diyor.ben de okuldan gelir gelmez bebeği emzirip yemek bulaşık işine girişiyorum.öğlen 12de bebeği uyutup çıkıyorum ve bebek 3 saat kesintisiz uyuyor.bu kadın ne yapıyor diye bir gün gizli kamera koymak istedim eve...keşke koysaydım:))) sonuçta bebeğime 3 gün baktırdım toplam,iletişimi iyi değildi,hiç karşısındakini dinlemezdi.
ben de ne yaptım.mm? büyük kızım ve eşimi uğurladıktan sonra minik kızımı 10:30da komşum olan bakıcım almaya geliyor.saat 3-4 gibi okuldan dönerken ben de alıp eve geliyorum.ooohhhh ne büyük rahatlıkmış bakıcı evi.en güzeli bakıcının çocuğu almaya gelmesi süperrrrr.malum antisosyal aile olduğumuz için çocuk gezme ihtiyacını karşılıyor seve seve.mutlu gidip mutlu dönüyor:) tavsiye ederim... ha, eve de günlük değil haftalık temizlikçi alıyorum.böyle iyi,yetiyor.

Merhaba,
Kreş düşünürseniz, konusunda profesyonel, üniversite mezunu öğretmenlerin eşliğinde 07:45-19:00 saatleri arasında hizmet veren, tam donanımlı servisimiz ile çocuğunuzu kapınızdan alıp akşam aynı şekilde teslim eden Ümitköy' deki kreş ve gündüz bakımevimizi tavsiye ederim. Servis dahil fiyatımız 850 TL dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler

Merhabalar. Oğlum 14 aylık. Yaş sınırınız var mı? Ve ya bezli bezsiz ayırımı yapıyor musunuz?

Yaş sınırımız yok buyrun gelin kreşinizde görüşekim

teşekkürler uğrayacağım mutlaka :)

ÇOCUK,BEBEK,YAŞLI,HASTA BAKICISI - EV İŞLERİNE YARDIMCI BAYANLAR
Türk ve Yabancı Uyruklu
Profesyonel,Tecrübeli ve Güvenilir gönül rahatlığı ile teslim edeceğiniz Bakıcı,Dadı Çocuk gelişimi mezunu ve Ev Personelleri konusunda sizlere yardımcı olabiliriz.

Hedefimiz sizlere aradığınız ‘’ Doğru BAKICI ve Doğru ADAYI ‘’ en kısa sürede sizlerle karşılaştırmaktır.

YATILI yada GÜNDÜZLÜ

(Tam Zamanlı,Part Time yada Günlük)

Çocuk Bakıcısı,
Bebek Bakıcısı,
Dadı Bakıcı,

Oyun Ablası,

BAŞAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ-İNSAN KAYNAKLARI 05054945321 ÇOCUK,BEBEK,YAŞLI,HASTA BAKICISI - EV İŞLERİNE YARDIMCI BAYANLAR
Türk ve Yabancı Uyruklu
Profesyonel,Tecrübeli ve Güvenilir gönül rahatlığı ile teslim edeceğiniz Bakıcı,Dadı Çocuk gelişimi mezunu ve Ev Personelleri konusunda sizlere yardımcı olabiliriz.

Hedefimiz sizlere aradığınız ‘’ Doğru BAKICI ve Doğru ADAYI ‘’ en kısa sürede sizlerle karşılaştırmaktır.

YATILI yada GÜNDÜZLÜ

Çocuk Bakıcısı,
Bebek Bakıcısı,
Dadı Bakıcı,
Oyun Ablası,

BAŞAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ-İNSAN KAYNAKLARI 05054945321 ÇOCUK,BEBEK,YAŞLI,HASTA BAKICISI - EV İŞLERİNE YARDIMCI BAYANLAR
Türk ve Yabancı Uyruklu

YATILI yada GÜNDÜZLÜ

Çocuk Bakıcısı,
Bebek Bakıcısı,
Dadı Bakıcı,
Oyun Ablası,

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum. Ankara Emek tarafında oturuyorum. Yardımcı olabileceğimi düşünüyorum ilgilenen anneler varsa görüşebiliriz.

Merhaba. Polisevi yakınında oturmaktayım, eğer bakıcı arıyorsanız ilgileniyorum,
24 yaşındayım önlisans mezunuyum. Deneyim olarak daha önce ablamın rhatsızlığından dolayı çocuklarına uzun süre bakıcılık yaptım. Evliyim eşim polis memuru. İletişim için 5399573036

Merhaba sevgili Anneler kolay gelsin... torunumdan önce.. t0runum hariç 4 bebek büyüttüm yani 12 sene ANKARADA bebek bakıcılığı yaptım tecrübeliyim.. bu işin sorumluluğunu bilen ciddi ve güvenilir bir bayanım.. ben bakıcıdan ziyade bir anneniz bir ablanız ve bebeğinizin AYŞE teyzesi olmak isterim.! sitede ilanlarım var.. 3 sene torununuma baktığım için üst üste gelen aksiliklerden vsyre,lerden.. dolayı ilanlarım bayağı bir süründü.! ilanlarımın yenisi eskisi birbirine karıştı.. iyi bir iş bulamadım.. zaten kendimde acele etmedim torunum için.. biraz ağırdan aldım.. iyide oldu bende bu arada torunuma bebişime baktım.. şimdi 3 yaşına girdi ne deyim hayırlısı olsun.! artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var.. ( ŞİMDİ KENDİME İŞ ARIYORUM.. İlgilenirseniz ( tel 05422312143 ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim.. 48 yaşındayım 2 yetişkin çocuk annesiyim evliyim eşim memur.. K.ören kalaba lojmanlarında oturuyorum.. ANKARANIN bütün iç semtleri tercihimdir..

Merhabalar, msn Oran loj. da oturuyorum. 4 yasindaki oglum ve 1 yasindaki kizim için 08:00 -18:00 arası ev de yakın ise evinde bakacak bakıcı arıyorum,ilgilenenlerle iletişime geçebiliriz.

ANKARADAN ) Merhaba sevgili Anneler... ben torunumdan önce yani t0runum hariç .. 12 .. sene ANKARADA bebek bakıcılığı yaptım .. 4 .. BEBEK büyüttüm tecrübeliyim... bu işin sorumluluğunu bilen ciddi ve güvenilir bir bayanım... ben bakıcıdan ziyade bir anneniz bir ablanız ve bebeğinizin AYŞE teyzesi olmak isterim.! sitede ilanlarım var .. 3 .. sene torununuma baktığım için ve üst üste gelen aksiliklerden vsyre,lerden... dolayı sitede ilanlarımın yenisi eskisi birbirine karıştı... zaten kendimde acele etmedim torunum için.! artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var... ALLAH her şeyin hayırlısını versin ( ŞİMDİ KENDİME İŞ ARIYORUM... İlgilenirseniz ( tel 05422312143 ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim... 48 yaşındayım.. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim evliyim.. eşim memur.. K.ören kalaba lojmanlarında oturuyorum.. ANKARANIN bütün iç semtleri tercihimdir ) referans verebilirim.. sgorta istemiyorum..

Eklentiler

• 20130316_213634.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 179
Merhaba bende etlikte oturuyorum calismaya basladiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…