Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba ben annem icin buraya yaziyorum annem su anda yenimahallede ikiz cocuk bakmakta ikizlerin annesi haziran gibi 3. cocugunun dogumu icin memleketine gidecek annem 55 yasinda cocuklara cok sevkatli cok sevgi doludur ilgilenenler gorustukten sonra kendileri karar verecekler zaten kendiside 5 cocuk annesidir yenimahalle demet karsiyaka ilgilenenler bize burdan ulasabilirler .bu arada Allah yardimciniz olsun en kiymetlinizi cocugunuzu emanet ediyorsunuz cok zor bi durum ben kizimdan bir saat ayrilamiyorum Allah kolaylik versin.

merhaba, bir arkadaşım yenimahalle'de oturuyor ve bakıcı arıyor. Telefon numaranızı verirseniz kendisine iletirim.

Merhabalar Hanımlar,

9 aylık kızım için, evimize 07:00-19:30 arası gelip gidecek, tecrübeli, referans verebilecek, sigara kullanmayan, bayan bakıcı arıyorum. İlgilenenlerin mesaj atmalarını rica ederim. Ücretle ilgili birebir görüşme yapıldığında bilgi verilecektir. - Adres: Ayvalı mah. Kardeşler mevkii 202 sok. Keçiören / Ankara

Merhaba M mihriah
Ben Karşıyaka Demetevlerde oturuyorum
Dört aylık bebeğim var. Haftaiçi yarım gün evimizde bakacak bakıcı arıyorum
Anneniz ilgilenir mi?Telefon numarası verebilirseniz arayayım

Merhaba...
Ankara dikmen civarında oturuyorum hafta içi sabah 8:30 aksam en geç 18.30 civarı 11 aylık bebeğime bakacak ve ev işlerinde yardımcı olacak deneyimli temiz, titiz ve güvenilir bakıcı arıyorum. eğer anlaşırsak kendisi ile uzun yıllar çalışmayı planlıyorum. Tek istediğim bebeğimi güvenle emanet edebileceğim, ailemizden biri gibi olmasını istediğim merhametli bir insan. ilgilenenler varsa msj atabilir.

Ankara gazi mahallesinde hafta içi mesai saatlerinde bebeğime bakacak güvnelir referansı olan bebek bakıcısı aramaktayım. ilgilenenler yazsın lütfen yol + maaş

merhaba arkadaslar konu acmistim ama sanirim burasi daha aktif.
ankara batikent kardelende oturuyorum 10 aylik kiz bebegim icin bakici abla teyze ariyorum.
haziranda ise donmem gerekli.
referans verebilecek,sigara kullanmayan,evime gelecek disiplinli sevgi dolu vicdan sahibi deneyimli kisiler gorusmek isterse sevinirim.

merhaba;
ankara batıkent inönü mahallesinde şuan 8.5 aylık olan bebeğime bakıcı arıyorum. ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum. Ankara Emek tarafında oturuyorum. Yardımcı olabileceğimi düşünüyorum ilgilenen anneler varsa görüşebiliriz.
Merhaba, bende emekte oturuyorum ve 22 aylik bebegime, emekte oturan, sigara kullanmayan, bebegime sevgiyle bakacak, sabah 8 de gelip, aksam 17.30 gidecek, sadece cocukla ilgilenecek, tecrubeli orta yas bayan ariyorum ilgilenen varsa burdan ve ozgur.77@hotmailden ulasabilir

Cayyolunda oturan ve tecrubeli bebek bakicisi ariyorum. İlgilenenler ozelden mesaj atsin lutfen

Merhabalar,
Yenimahallede oturuyorum, evim yenimahalle metroya yürüme mesafesnde. İvedik caddesine 2 dk. Sabah 7:30- akşam 18:30 çalışabilecek merhametli, konuşması düzgün bir bakıcı arıyorum. Haziran başında işe başlamam gerekiyor, kızım işe başladığımda 9 aylık olacak.

TEKRAR BEBEK BAKIMI İŞİ ARIYORUM ) Merhaba sevgili Anneler... ben torunumdan önce yani t0runum hariç .. 12 .. sene ANKARADA bebek bakıcılığı yaptım .. 4 .. BEBEK .. büyüttüm elit insanlarla çalıştım tecrübeliyim ve istenirse referans verebilirim.. bu işin sorumluluğunu bilen ciddi ve güvenilir bir bayanım.. ben bakıcıdan ziyade sizin bir anneniz bir ablanız ve bebeğinizin,de AYŞE teyzesi olmak isterim.! 2 yetişkin çocuk annesiyim evliyim eşim memur.. K. ören kalabada oturuyorum kızılaya ulusa çok yakın.. ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir..( tel 05422312143 )

Son düzenleme:
Merhabalar 12 Aylık Kızım için bakıcı arıyorum , haftanın 5 günü bakabilecek sabah 07:00 akşam 18:00 saatleri arasında sigara kullanmayan , deneyimli referans verebilecek , Demetevler lalegül kavşağı civarında otoruyoruz, ilgililenenler mesaj atabilir.

merhaba bende eylül sonu gibi 2. bebeğimi dünyaya getireceğim. ilk bebeğimde o zaman 21 aylık olacak. eylül 15 ten itibaren hem bebeklerime bakacak hem de bana yardımcı olacak bakıcı arıyorum. gölbaşı toki de oturuyorum. ilgilenenler buradan iletişime geçebilir.

Eviniz metroya yakınsa görüşebiliriz

4 yıllık bakıcılık tecrübem var referans verebilirim Eryaman 5 etapta oturuyorum mesaj atarsanız görüşebiliriz

2 yıllık çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum 4 yıllık bakıcılık tecrübem var referans verebilirim çocuk gelişimi ile ilgili 19 sertifikam var ulaşmak isterseniz görüşebiliriz

Evimiz Demetevler Metrosu na yakın 7 _8 dakika yaklaşık ilgilenirseniz 0542 387 78 30 nolu telefondan arayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…