- 12 Şubat 2015
- 2
- 0
- 1
- 39
Ben bakıcımı buldum. İnş herkes gönlüne göre iyi insanlarla karşılaşır. Bebek emanet etmek çok zor...Merhaba,
Bağlıca semtinde oturuyoruz. Birkaç sitede daha ilan yayınladım. Yarım zamanlı bir bayan arıyorum.Şu an oğlum 10,5 aylık.
Anneanne veya babaanne ile dönüşümlü olarak bakılacak olup asıl olarak bebeğin işlerinden sorumlu olacak bayanın anneanne/babaanne bebekle ilgilenirken veya bebek uyurken de evin işlerini,yemeği,ütüyü yapması beklenmektedir.
Çalışma saatleri: Sabah 11.00
Akşam 17.00
20 ile 45 yas aralıgı tercih edilecektir.
Kesinlikle sigara kullanmaması gerekmektedir.
10 aylık bebeğim için deneyimli bakıcı arıyorum. Balgat migros yakınında oturuyorum.
Yakında işe döneceğim için şimdiden arayışa geçtim.
Haftada 6 gün (cumartesi dahil) 07.30 - 18.30 saatleri arasında bebek bakımı, yemeği, oyunu ile ilgilenecek bir aday aramaktayım. Bebeğin yanında babannesi de olacak. Bebekle ilgilenilmediği zamanlarda evin genel düzeni, temizlik, yemek, ütü vs için de yardımcı olması tercihimizdir. Adayların kesinlikle sigara içmemesi gerekmektedir. İçinde Allah korkusu olan, referanslı, güvenilir, 1-2 ay sonra işi bırakarak bizi zor durumda bırakmayacak, dakik kişilerle görüşmek isterim.
özel mesaj attım, görüşelim.Mrb bakicilik konusunda deneyimliyim. Cevizlidere de oturuyorum.gorusmek isterseniz msj bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?