slm ankara urunkentte oturuyorum.20 aylık oğluma evimzde bakıcı arıyoruz.ilgilenenler buradan msj atabilr.bakıcı adayı 8,18 saatleri hafta içi çalışacak.
Merhabalar eğer halen bakıcı arıyorsanız görüşmek isterim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm ankara urunkentte oturuyorum.20 aylık oğluma evimzde bakıcı arıyoruz.ilgilenenler buradan msj atabilr.bakıcı adayı 8,18 saatleri hafta içi çalışacak.
merhaba,
benim 10 aylık bir kızım var. akdere semtinde oturuyoruz. şu anda kızıma babannesi bakıyor. fakat getirip götürmek zor oluyor ve bizde bir bakıcı arıyoruz. eğer ilgilenirseniz sizinle bu konu hakkında görüşmek istiyorum.
slm ankara gaziosmanpaşada ikamet ediyorum anaokulu öğretmenliği yapptım ddeneyimim var ilgilenirseniz teşekürler----------
benneyaptımki
slm su an calısıyo musunuz ? bebek bakıcısı arıyorum varsa tanıdıklarınız ulasırsanız sevınırım . saat 10 dan 5 e kadar hafta ıcı her gun . ilgilenen olursa haber beklıyorum
merhabalar oğlum 6 aylık ona bakabilecek sevgi dolu sabırlı bebek seven ve sigara kullanmayan birini arıyorum mamak akşemsettin mahallesinde oturuyorum kendi evimde bakılması tarafdarıyım bu yüzden yakınlarda olması tercihim izin günüm hafta içi aksilik olmazsa pazar günüde annem bakıcak haftada 5 gün bakabilecek birini arıyorm tabiki fiyatıda makul olursa sevinirim cevaplarınızı bekliyorum :)
ankara balgatta ceyhun atıf kansu caddesinde oturuyorum nergis hanım bakıcı bulmadıysanız görüşebilirz
Yüksekokul çocuk gelişimi mezunuyum 4 yıl öğretmenlik yaptım şuanda çocuk bakıcılığı düşünüyorum eryaman/ANKARA da oturuyorum ilgilenenler özelden mesaj atabilir.
Merhabalar,seyranbağlarında oturuyorum.yaşım 22.anadolu çocuk gelişimi mezunuyum,kreş öğretmeniyim.önlisans okuyorum.2yıl kreşte staj yaptım.Aile dostumuzun çocuğuna baktım 3 sene kreş ara dönemlerinde.Çocuklara,bebeklere aşığım.Staj döneminde kreşe yeni başlayan öğrencilerin çoğunu ben motive ettim annelerinin yerini asla tutamam ama annelerinin eksikliğini hissettirmedim,2günde alıştılar çok şükür.Başlık bakıcı olarak açılmış fakat ben yaşına uygun hedef ve amaçlara uygun olarak kreşte ne yapılıyorsa şarkı,şiir,faaliyet eşliğinde gün geçirmek istiyorum.Sonuç olarak tv karşında yemek yedirip,gün boyu oyuncakların arasında oynayan bir çocuğun huysuz olması annesini özleyip ağlaması kadar doğal bir şey yok.Annesini uğurlarken bile gülüp oynasın eksikliğini hissetmesin istiyorum.Ben bakıcılığı bir iş meslek olarak görmedim görmekte istemiyorum.Genç olmam ve diğer referanslı 22 bu işi yapmış insanlara aşık atamam fakat ben eğitimini aldım.Hafta'da 3-4-5gün tercihimdir.Sevgiler.
Merhaba ben Ankara Kurtuluş ta oturuyorum daha önce hemşirenin bebğine baktım o oğlumuz kreşlik oldu daha sonra çinli birr ailenin bebğine baktım refaranslarım olduça iyi, sigara kullanmıyorum,titiz ve sağlıklı bir bayanım aileden biri olmak isterim ilgilenenlerin Bbeste66@gmail.com adresinden ulasabilirler veya özelden yazabilirler iyi günler.