Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba,

benim 10 aylık bir kızım var. akdere semtinde oturuyoruz. şu anda kızıma babannesi bakıyor. fakat getirip götürmek zor oluyor ve bizde bir bakıcı arıyoruz. eğer ilgilenirseniz sizinle bu konu hakkında görüşmek istiyorum.

cnm bende akderede oturuyorum yeni tayin olduk asker eşiyim çocukbakmak istiyorum eğer ilgilenirseniz tanışıp konuşalım

Yüksekokul çocuk gelişimi mezunuyum 4 yıl öğretmenlik yaptım şuanda çocuk bakıcılığı düşünüyorum eryaman/ANKARA da oturuyorum ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

merhabalar oğlum 6 aylık ona bakabilecek sevgi dolu sabırlı bebek seven ve sigara kullanmayan birini arıyorum mamak akşemsettin mahallesinde oturuyorum kendi evimde bakılması tarafdarıyım bu yüzden yakınlarda olması tercihim izin günüm hafta içi aksilik olmazsa pazar günüde annem bakıcak haftada 5 gün bakabilecek birini arıyorm tabiki fiyatıda makul olursa sevinirim cevaplarınızı bekliyorum :)

Cevizlidere gökkuşağı mahallesinde oturuyoruz 15 aylık oğlumla ilgilenecek bakıcı arıyoruz. Bu civarda oturanları tercih ediyoruz
ilgilenenler lütfen özelden veya burdan mesaj atsınlar

ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim.. Çok temiz ve güvenilir sorumluluğunu bilen dürüst 7 çocuk büyütmüş bir bayanım :9: Evliyim eşim devlet memuru :)) 2 yetişkin çocuğum ve 9 aylık torunum var :55: Kendime iyi bir iş bulana kadar torunumla ben ilgileniyorum :emir_bebek: Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz :16: Ben hafta içi 5 gün çalışmayı düşünüyorum :)) Ayrıca çok acil ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim :40: ( Açık bir bayanım ) :5: ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin bizde sizler gibi bir Anneyiz... Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz saygılarımla...

Kimse yokmuuu.......? ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir......

Son düzenleme:
ANKARADA...K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...MERABALAR 8 SENE BAKICILIK YAPTIM BEN BU İŞİ KENDİME MESLEK EDİNDİM VE SEVEREK YAPIYORUM.... REFERANS VEREBİLİRİM !!! 45 YAŞINDAYIM ÇOK TEMİZ VE DÜZENLİ ÇALIŞIRIM SORUMLULUĞUNU BİLEN DÜRÜST BİR BAYANIM :40: ÇALIŞTIĞIM EVİ EVİM BEBEKLERİNİDE KENDİ TORUNUMMUŞ GİBİ BENİMSERİM :16: EVLİYİM EŞİM DEVLET MEMURU... 2 YETİŞKİN ÇOCUK ANNESİYİM.... BİRDE 12 AYLIK TORUNUM VAR :emir_bebek: VE BU AYINA KADAR BEN BÜYÜTTÜM :55: BENİ VE AİLEMİ TANIMAK İÇİN EVİMEDE GELİP MİSAFİRİM OLABİLİRSİNİZ :9: BEN HAFTA İÇİ 5 GÜN ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ( AYRICA ÇOK GEREK VE İHTİYAÇ DUYULDUĞU ZAMANLARDA YATILIDA KALABİLİRİM ) İNTERNET ORTAMI DİYE LÜTFEN ÇEKİNMEYİN BENDE SİZİN GİBİ BİR ANNEYİM ( 05422312143 ) :40: ( ANKARANIN... BÜTÜN SEMTLERİ TERCİHİMDİR....SAYGILARIMLA.. :5:

Son düzenleme:
slm ankara gaziosmanpaşada ikamet ediyorum anaokulu öğretmenliği yapptım ddeneyimim var ilgilenirseniz teşekürler----------
benneyaptımki

slm su an calısıyo musunuz ? bebek bakıcısı arıyorum varsa tanıdıklarınız ulasırsanız sevınırım . saat 10 dan 5 e kadar hafta ıcı her gun . ilgilenen olursa haber beklıyorum

slm su an calısıyo musunuz ? bebek bakıcısı arıyorum varsa tanıdıklarınız ulasırsanız sevınırım . saat 10 dan 5 e kadar hafta ıcı her gun . ilgilenen olursa haber beklıyorum

ben etlik ayvalıda oturuyorum ev hanımıyım 3 çocuğum var daha önce de 1 çocuğa baktım görüşmek isterseniz mesaj atın

ankara balgatta ceyhun atıf kansu caddesinde oturuyorum nergis hanım bakıcı bulmadıysanız görüşebilirz

merhabalar oğlum 6 aylık ona bakabilecek sevgi dolu sabırlı bebek seven ve sigara kullanmayan birini arıyorum mamak akşemsettin mahallesinde oturuyorum kendi evimde bakılması tarafdarıyım bu yüzden yakınlarda olması tercihim izin günüm hafta içi aksilik olmazsa pazar günüde annem bakıcak haftada 5 gün bakabilecek birini arıyorm tabiki fiyatıda makul olursa sevinirim cevaplarınızı bekliyorum :)

iyi günler, ben size annem adına cevap yazıyorum. annem mamak tuzluçayırda oturuyor. iki kızı var. ben 26 yasında ve evliyim. kardesım 23 yasında. daha önce de 9 aylık bir erkek çocuğuna bakmıstı, yani referans gösterebilir. oğlunuza henüz bir bakıcı bulamadıysanız, lütfen mesaj atar mısınız...

pitirshiva..... slm su an calısıyo musunuz ? bebek bakıcısı arıyorum varsa tanıdıklarınız ulasırsanız sevınırım . saat 10 dan 5 e kadar hafta ıcı her gun . ilgilenen olursa haber beklıyorum

Merabalar hala bakıcı arıyorsanız sizinle görüşmek isterim tahminim 5 aylık bebeğiniz var ALLAH bağışlasın :emir_bebek: ben 45 yaşındayım referans verebilirim.... kendi torunumuda eklersek 9 senedir bu işi yapmaktayım :55: memur eşiyim 2 yetişkin çocuğum var bu kulüpde detaylı ilanlarım da var bana kolay ulaşa bilirsiniz saygılarımla

öveçlerde haftada 5 gün çocuk bakımı ve ev işlerine yardımcı arıyoruz.ilgilenenler özelden mesaj atabilir

Merhabalar,seyranbağlarında oturuyorum.yaşım 22.anadolu çocuk gelişimi mezunuyum,kreş öğretmeniyim.önlisans okuyorum.2yıl kreşte staj yaptım.Aile dostumuzun çocuğuna baktım 3 sene kreş ara dönemlerinde.Çocuklara,bebeklere aşığım.Staj döneminde kreşe yeni başlayan öğrencilerin çoğunu ben motive ettim annelerinin yerini asla tutamam ama annelerinin eksikliğini hissettirmedim,2günde alıştılar çok şükür.Başlık bakıcı olarak açılmış fakat ben yaşına uygun hedef ve amaçlara uygun olarak kreşte ne yapılıyorsa şarkı,şiir,faaliyet eşliğinde gün geçirmek istiyorum.Sonuç olarak tv karşında yemek yedirip,gün boyu oyuncakların arasında oynayan bir çocuğun huysuz olması annesini özleyip ağlaması kadar doğal bir şey yok.Annesini uğurlarken bile gülüp oynasın eksikliğini hissetmesin istiyorum.Ben bakıcılığı bir iş meslek olarak görmedim görmekte istemiyorum.Genç olmam ve diğer referanslı 22 bu işi yapmış insanlara aşık atamam fakat ben eğitimini aldım.Hafta'da 3-4-5gün tercihimdir.Sevgiler.

merhabalar. çankaya yıldız civarında çalışmayı düşünürmüsünüz. 15 aylık oğlum için bakıcı arıyoruz. iletişim adresim: hcrtrc@hotmail.com

Merhaba ben Ankara Kurtuluş ta oturuyorum daha önce hemşirenin bebğine baktım o oğlumuz kreşlik oldu daha sonra çinli birr ailenin bebğine baktım refaranslarım olduça iyi, sigara kullanmıyorum,titiz ve sağlıklı bir bayanım aileden biri olmak isterim ilgilenenlerin Bbeste66@gmail.com adresinden ulasabilirler veya özelden yazabilirler iyi günler.

merhabalar. çankaya yıldız civarında çalışmayı düşünürmüsünüz. 15 aylık oğlum için bakıcı arıyoruz. iletişim adresim: hcrtrc@hotmail.com

Back
X