Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam olurOzelden görüşelim isterseniz
Ankara Keçiören de oturuyorum 4 ile 7 arası gelip sadece yemek yapacak 6.30 da çocukları kreş servisinden alacak yardimci bayan arıyorum saat 7 de ben zaten eve geliyorum ikizlerim 27 aylik
siz nerde oturuyorsunuzKeşke yakın olsaydık
Ben Yenimahalle şentepede oturuyorum. Ama Keçiören de bir arkadaşım var. Şimdi aklıma geldi. Ona sorup size döneyim
Keçiören nin neresinde?,
bugün için bir bayanla anlaştık gibi olmazsa size geri dönüş yaparımKeçiören nin neresinde?,
ataparkKeçiören nin neresinde?,
Tamam. Arkadaşım mecidiye de oturuyor. Ayrıca tecrübeli ve çok hanımefendi bir bayandır. Düşünürseniz özelden telefon numaranızı yazın ben sizi görüştüreyimbugün için bir bayanla anlaştık gibi olmazsa size geri dönüş yaparım
Öncelikle bebeklerinizi güle güle büyütün. Allah bağışlasın. İnşallah istediğiniz gibi birini bulursunuz.Merhaba,
Etimesgut Etiler mahallesinde ikamet ediyorum. Aralık ayında doğumunu beklediğimiz ikiz bebeklerimiz için yatılı olarak çalışabilecek deneyimli bayanlar arıyoruz. Aradığımız bazı özellikler:
Detaylı görüşmeyi yüz yüze yapmak isterim. İlgilenenler özelden yazarsa sevinirim.
- Vicdanlı
- Kendini çalışan değil, ailenin bir ferdi olarak görebilme
- Yaptığı için bilincinde olup, sorumluluklarının farkında olan
- Temiz, düzenli ve dürüst
- Dikkatli ve sabırlı
- Çocukları seven, hoşgörülü
- Diksiyonu düzgün
- Sigara kullanmayan
- 60 yaşını aşmamış
İyi Günler