Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
ANKARADA BAKICI ARAYAN ANNELER...... ismim ayşegül ankarada ( 10 sene ve üzeri bakıcılık tecrübem ve referanslarım var.. 49 yaşındayım.. 2 yetişkin çocuk annesiyim sorumluluk ve vicdan sahibi bir bayanım.. görüşmek isterseniz şayet 05422312143 den bana ulaşabilirsiniz.. kolay gelsin :)

Ankara Keçiören de oturuyorum 4 ile 7 arası gelip sadece yemek yapacak 6.30 da çocukları kreş servisinden alacak yardimci bayan arıyorum saat 7 de ben zaten eve geliyorum ikizlerim 27 aylik

Keşke benim yakınımda otursaydınız. Tamda sizin şartlarınızda bir iş arıyorum. İnşallah istediğiniz gibi birini bulursunuz.

bugün için bir bayanla anlaştık gibi olmazsa size geri dönüş yaparım
Tamam. Arkadaşım mecidiye de oturuyor. Ayrıca tecrübeli ve çok hanımefendi bir bayandır. Düşünürseniz özelden telefon numaranızı yazın ben sizi görüştüreyim

Merhaba,

Etimesgut Etiler mahallesinde ikamet ediyorum. Aralık ayında doğumunu beklediğimiz ikiz bebeklerimiz için yatılı olarak çalışabilecek deneyimli bayanlar arıyoruz. Aradığımız bazı özellikler:
  • Vicdanlı
  • Kendini çalışan değil, ailenin bir ferdi olarak görebilme
  • Yaptığı için bilincinde olup, sorumluluklarının farkında olan
  • Temiz, düzenli ve dürüst
  • Dikkatli ve sabırlı
  • Çocukları seven, hoşgörülü
  • Diksiyonu düzgün
  • Sigara kullanmayan
  • 60 yaşını aşmamış
Detaylı görüşmeyi yüz yüze yapmak isterim. İlgilenenler özelden yazarsa sevinirim.

İyi Günler

Keçiören
Merhaba,

Etimesgut Etiler mahallesinde ikamet ediyorum. Aralık ayında doğumunu beklediğimiz ikiz bebeklerimiz için yatılı olarak çalışabilecek deneyimli bayanlar arıyoruz. Aradığımız bazı özellikler:
  • Vicdanlı
  • Kendini çalışan değil, ailenin bir ferdi olarak görebilme
  • Yaptığı için bilincinde olup, sorumluluklarının farkında olan
  • Temiz, düzenli ve dürüst
  • Dikkatli ve sabırlı
  • Çocukları seven, hoşgörülü
  • Diksiyonu düzgün
  • Sigara kullanmayan
  • 60 yaşını aşmamış
Detaylı görüşmeyi yüz yüze yapmak isterim. İlgilenenler özelden yazarsa sevinirim.

İyi Günler
Öncelikle bebeklerinizi güle güle büyütün. Allah bağışlasın. İnşallah istediğiniz gibi birini bulursunuz.

Back
X