Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Ben de ameliyat tarihimi aldım . Hem kbb uzmanı hem de estetik cerrah girecek ameliyatıma. Umarım bir sıkıntı olmaz. Sana da çok geçmiş olsun. 3. ameliyata kadar uzadıysa baya bir sıkıntı çekmişsindir

evet canım maalesef 4 yıldır burun mevzusu kapanmadı benim için ( artık son olsun istiyorum hem şekil olarak düzelsin hem de sinüslerim temizlensin istiyorum. Sen kime ameliyat olacaksın, kendin mi talep ettin kbb doktoru için? ben de doktoruma danışsam kbb doktoru da girsin desem kabul eder mi, ek bir ücret isterler mi?

selam arkadaslar benımde burnum kusurlu ucu düşük bırazda uzun ıcerde kemık eggrılıgı var vee en önemlisi sinizutım var benım para sıkıntım var amelyat olacak arkadaslarım benım ıyı bı dr bulmam lazım bana yardım edın hem tek amelyatla duzelsın hemde ben ıbnı sına has ıstıyorum ne dıyosunuz oradakı dr bı bılgınız varmıı bana onerebılecegınız bır dr varmı vee sız ne kadara amelyat olucaksınız ne kadar gıdıyo yanı tam olarak sımdıden cevaplarınız ıcın tesekkur ederım

canım ben de 2 ameliyat geçirmeden önce tıpa tıp aynı senin durumundaydım. Ankarada hiç araştırmadan, devlet hastanesinde ilk ameliyat olman lazım diyen doktora ameliyat oldum, kbbciydi. Estetik ister misin diye kendileri sordular ben de tabi ki evet dedim. Eğrilikten dolayı sinüzitim hiç geçmiyordu, sürekli baş ağrıları. Ameliyattan sonra büyük ölçüde düzeldi şöyle ki, estetik olarak çok hoşuma gitmişti, bir süreliğine akıntı baş ağrısı gibi şikayetlerim de geçti. Eskisine nazaran çok çok mutluydum ama burnumun eğriliğini tam gidermemişler,dışardan da barizdi, sola doğru komple yatık duruyordu ve zamanla burnum yine tıkanmaya başladı ve aynı sorunlar tekrar çıktı. Doktoruma durumu söyledim, kesinlikle çok güzel nefes yolun da açık dedi. Ama ben ikna olmadım, en başta nefes tıkanıklığı insanın tüm hayatını etkileyen bir şey. Bu kez İbni Sinaya giderek kbbde muayene oldum. Devlette muayene edenler hep asistan doktorlar, ordaki doktor da bakınca gayet güzel bu eğikliği kafaya takıyorsan git plastik cerrahide ameliyat ol dedi. Ben de bunun üzerine yaptığım araştırmalar sonucu gazi üni. plastik cerrahiye gittim, önce asistanlar muayene etti ve beni haklı buldular, ama ben ameliyatıma araştırdığım uzman doktorun girmesini istiyordum, biraz zoraki gidip yanına konuştum, asistan hanımı tekrar çağırıp benimle konuşup bir güzel ikna ettiler. Sanıyorum ki o gircek ameliyata ve basit bir operasyon olacak, burun ucum zaten güzel sadece eğiklik düzelecek sanıyorum. Sağolsun asistan hanım ameliyata girmiş ve burnumu mahvetmiş. Eğikliği gidermek bi yana dursun, şeklini iyice bozmuş. Bu moral bozukluğuyla 5 aydır 3. ameliyatım için bekliyorum şimdi ( ve sürekli araştırıyorum. hem doktor hem hastane her şeyi araştırdım ve sana tavsiyem lütfen asistan doktorlara ameliyat olma, ibsi sinaya gidersen onlar muayene edecek ve ben kesinlikle güvenmiyorum. Bu işin uzmanı bir hoca bulman şart, benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem, şimdiki aklım olsa para biriktirip gider özelde olurdum.

çok teşekkür ederim canım arkadasım yorumun ıcın pekı sen devlette ne kadara yaptırmıstın yaa benımde baş agrım var benımde akıntılarım var ama benım para yonunden ımkanım yok yanı bunu yapınca bıle bır tane bılezıgım var onu bozucam keske calıssam benım derdım psıkolojımı bozan burnum başımın agrısı onlar bıraz gecsee rahatlıycam kapalıyımda ben cok sınır oluyurm artık ark. yanında huylanıyorum profıl hıc durmuyorum kımseye hep kafam asagıda bakmasınlar dıye bana yanı özelde olmak ıcın benım 3 bın 5 bın lazım ıbnı sına da bır tanıdıgım var ona soyluycem prof. tanıdıgı varsa olayım dıye bırazda boyle yalvarıcam cünkü psıkolojım tam bozuldu benım ksın kararlıyım satıcam bılezıgımı yapıcam keske bende calıssaydım hayırlısı artık ne olursa yorumun için saol tatlım

sana nasıl ulasabılırım.. bnmde burnum suan kusurlu ve revızyon olmayı dusunuorum ....

Ne demek canım ben bu forumdan çok şey öğrendim, buradaki arkadaşlar sayesinde zor günlerimde moral buldum, yeri geldi ailemden bile daha çok ilgilendiler, tavsiyelerde bulundular. Bu konuda çok şey yaşamış ve geç de olsa iyi araştırmış biri olarak diyebilirim ki kesinlikle rastgele bilmediğin bir doktora ameliyat olma. Sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın ve ilk başta veremem dediğin parayı da ne yapıp edip temin etmeye çalışırsın. İlk ameliyatımda ben de öğrenci olduğum için özelde ameliyat olma şansım sıfırdı, bir de o zamanlar çok sorgulamıyordum her doktor yapabilir gibi geliyordu. Şimdi anlıyorum ki özellikle burun ameliyatı çok fazla deneyim isteyen bir ameliyatmış, o yüzden asistanlar çok iyi beceremiyor, ben devlet hastanesinde ameliyat olup hiç memnun kalmayan bir dolu hastayla tanıştım. Hepsi de mecburen revizyon için özele gidiyordu. Senin madem burnun problemli bu durumda iyi bir kbb doktoru araştır, ücret isteyeceklerini sanmıyorum, benim ilk ameliyatımda sıfır TL ödemiştim. Ama seçtiğin hastane üniversite hastanesi olmasın, yani gittiğinde asistan değil uzman bir doktorla görüş. Ve şöyle yapabilirsin, özelde de birkaç doktorla görüş ( çoğu muayene ücreti almıyor ve oldukça fazla zaman ayırıyor) bu prof hocalarla konuştuktan sonra devlette seçtiğin doktorun yaptığı yorumları kıyasla. Doktoruna bu şekilde karar ver ve ne istediğini çok iyi anlat onun insiyatifine bırakma. Her şey gönlünce olsun.

Ameliyat tarihim belli oldu Onep ve Ünal Şahinle ilgili yorumu olan var mı acaba?

ben tesadüfen bir hastasıyla tanıştım. Burnunun güzelliği dikkatimi çektiği için ve burunla ilgili takıntılı olduğu için sordum, Ünal ŞAHİN demişti. İlk ameliyatında sorunlar olmuş, hoca tekrar ameliyat edeyim düzelteyim diye kendisi teklif etmiş, benim gördüğüm son hali süper ötesiydi, tam istediğim gibiydi ama muayene ücreti 200 TL aldıklarını duyunca nedense vazgeçtim görüşmekten. Umarım doğru bir seçim olur sizin için, ücret olarak ne kadar istediğini paylaşabilir misiniz?

canım bana açık yapacağını söyledi ben zaten kapalı yapılsın istemiyorum, özellikle revizyonda açık yapılması daha iyi olurmuş, yara izim de hali hazırda var, aynı yerden kesilip açılcak.

ne zaman ameliyatın. kaçıncı ameliyatın ki bu. sonuçları bildir bize kesinlikle

ne zaman ameliyatın. kaçıncı ameliyatın ki bu. sonuçları bildir bize kesinlikle

Tabi ki bildircem canım, 3. ameliyatım olacak maalesef, o yüzden çok endişeliyim, 25 kasıma gün aldım Zeki Can Hocadan ama bu cumartesi Muhammet Dilber hocaya da danışcam, fikrim değişir mi bilmiyorum.

allah sendne razı olsun pekı sana son bır sorum olucak sımdıkı olucagın dr ne kadar para oduyceksın eger ozel ıyıse bende ozele gıdeyım yanı 1.500 mılyarım var o kadar tutarmıkı

Alıntı yapmayı beceremedim:) Ünal Şahin için cevap yazan arkadaşa teşekkür ederim bana 3500 dedi burdan öğrendim Ünal Şahini de umarım iyi olur

Ankara da Zühtü Demir
Ben tomografiye gitmiştim. Zühtü Bey'e de sonuçla gittim . O bana bir kbb uzmanı ile görşeceğini söyledi. Sonuç olarak sinüzit nefes alma ameliyatı ve estetik ameliyat olacağımı , sinüzit ve nefes alma problemi için kbb uzmanının ameliyatıma gireceğini ve ardından aynı ameliyatta estetik de olacağımı söyledi. tabi kbb için ayrı estetik için ayrı ödeme yapacağım.

allah razı olsun ablam özel msj cevap veremedım msj sayım azmıs ama dedıgın dr arastırıcam ıns senıde beklıycem sende ol sanada dua edıcem ıns olur artık kurtulursun dıye cok cekmıssın ıns bende revızyona gırmeden mutlu olurum ıste bu ay ıcınde bı dr gıdıcem bakalım ne dıyolar

ablam amelyat olunca bana yaz ne olur merak ettım bızı burda merakta bırakma allahım yardımcın olsun senın

3 aylık suan burnum alcım cıktıgı gunden bu yana sag burun kanadımda kıkırdak fazla alınmıs yamuk gıbı duruo burnum cok ıgrencc kımseyle gorusmedım yurt dısndayım.. 6. ayımı beklıorumm

3 aylık suan burnum alcım cıktıgı gunden bu yana sag burun kanadımda kıkırdak fazla alınmıs yamuk gıbı duruo burnum cok ıgrencc kımseyle gorusmedım yurt dısndayım.. 6. ayımı beklıorumm

canım sen yurt dışında mı yaşıyorsun, orda mı ameliyat oldun?? Bence araştırmaya başla şimdiden, ben 5 aydır bekliyorum ve bu süre içinde 8 doktorla görüştüm, bu hafta sonu da Muhammet Dilber Hocaya danışıp son kararımı vericem. Benim güvendiğim, başarılı gibi gördüğüm doktorlar konusunda tavsiyede bulunurum sana ama en önemlisi senin gidip kendin görüşmen çünkü herkesin burun yapısı farklı. Mesela bana tavsiye edilen birkaç doktor bana mantıklı gelmedi ve eledim. Önemli olan senin için nasıl bir yorum yaptıkları. Ne kadar doktorla görüşürsen o kadar iyi, yorumları kıyaslayarak hangisinin daha iyi olduğunu daha iyi anlarsın.Fotolarını gönderirsen sana ayrıntılı yorum yaparım, benim burnum da çok problemli olduğu için yapmadığım araştırma, bakmadığım burun fotosu kalmadı, beğendiklerimi ve bana uygun olanları da albüm yaptım, doktoruma foto üzerinde gösterip anlatcam mutlaka.

revizyon ne demek kızlar bıde kapalı açık amelıyat

canım revizyon demek,ikinci ameliyat yani ilk ameliyat başarısız olduğu zaman ikinci bi ameliyat olmak gerekiyo buna revizyon diyolar. açık ise, burnun alt kısmından kesiyolar öyle ameliyat yapıyolar. kapalı ise kesmeden yapıyolar canım. umarım açıklayıcı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…