Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Başarılı bi şekilde ameliyatımı atlattım,ne şişliğim nwde morluğum oldu,şu an 2. Günüm,ilk gün tamponlara bağlı ağızdan nefes almak ve buna bağlı ağız kuruluğu dışında bi rahatsızlığın olmadı,ağrıda olmadı,2.gün hafif sızlama gibi bi ağrı var o kadar..

siz kime oldunuz

Geçenlerde biri bana Hakan Soygür ü önerdi. Muhitdin Eski ve Tevfik Sözen de aklımdaki diğer isimler. Haldun kamburoğlu şuan kendi yerini açtı ve fiyatlarıını uçurdu.

Önerilerinizi bekliyorummm, en kısa sürede bu işi halletmem gerekiyor.

merhaba, çok geçmiş olsun, bi problem olmamasına sevindim:) bu arada şekli nasıl gözüküyor ve özel değilse ne kadara oldun :)) ben de kendisine gidebilirim belki ama hala çok kararsızım(

merhaba, çok geçmiş olsun, bi problem olmamasına sevindim:) bu arada şekli nasıl gözüküyor ve özel değilse ne kadara oldun :)) ben de kendisine gidebilirim belki ama hala çok kararsızım(
Şu an alçı olduğu için net bişey söyleyemiyorum ama bu haliylede iyi gözüküyor..fiyat hastaya göre değiştiği için net bişey söyleyemem,ama arayıp bilgi alanilirsiniz belki..bence estetikte yaptırdığın kişi çok önemli,ben muhidtin hoca çok güvenerek gittim,şimdiye kadarki süreçte çok memnun kaldım,bumdan sonrasını yaşayarak görecez bakalım..işi ucuzs yapacak çok kişi bulunur sonuçta!! Bence çok fiyata endeksli olma,öncelik başarılı sonuç..

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 126

Doğru söylüyosun fiyata çok bağlanmamak lazım, ona göre paramı hazırlamak için soruyorum aslında

Doğru söylüyosun fiyata çok bağlanmamak lazım, ona göre paramı hazırlamak için soruyorum aslında
Merhaba ben de burun ameliyati olmayı duusnuyorum ankaradaym magnet hastanesinde gülderen ugani önerdiler kbb ci hic duydun mu bi akrabamız 17 yaşında gazi hastanesinde yaptirmis hic beğenmemiş geçen ay bu bayana tekrar yaptırmış 3 haftalık bütünüydü gördüğüm de söylemese anlamadık çok doğal ve güzeldi fiyatı da uygun hastane nin 800tl dediler iste tahlillerle 950 ama işte korkuyorum

21 ocakta ameliyat oldum hacettepe hastanesinde, bugün ikinci haftam ve çok memnunum. Merak edenler fotoğraf görmek isteyenler mesajla ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar 3 yıldır burun amelyati olmam gerekirken hep buradaki yorumları okudum ve pazartesi burun amleyatim olacak uye olmaya karar verdim sonraki surecte ihtiyacim olabilir umarim hersey yolunda gider

Arkadaşlar ben de olmak istiyorum ve daha doktorla görüşmeden,bir tanıdığımın vasıtasıyla ve internetteki yorumlardan hareketle Haldun Kamburoğlu'na karar vermiştim.Çok güvenmiştim fakat geçen hafta muayene oldum.Hayal kırıklığına uğradım çünkü Haldun Beyin tutumunu beğenmedim.Her şeye kusur bulması beni sıktı.Mesela çeneni de yapalım,dudaklarına dolgu yaparız vs.demesine sıkıldım.Ayrıca eğriliğim için düzelmeyebilir dedi.Fiyatları da pahalı.Bugün Ankara üniversitesi hastanesinden Zeki Can ile görüştüm.İşini bilen bir doktor gibi.Zeki Bey eğriliğini düzeltirim dedi.Kafam çok karışık ve yoruldum artık doktor araştırmaktan

Zeki cana bi yakınım oldu ilk oldugunda burnu yapismis tekrar oldu ve yine duzelmedi 3 olacak haldun kamburoglu ben bir sene bekledim isten ayrıldım desini bekledim sonra duydumki yeni mauyne acinca fiyatlar ucmus vazgeçtim hayırlısı bakalım pazartesi neler olacak cok korkuyorum

Çeneni dudaklarını vs yapalım diye çoğu doktor diyor onlar kendilerine göre orantıyı oluşturmak için diyorlar bende başta çok yadırgamıştım ama sırf bu yüzden vazgeçme doktorumdan bence

bende haldun a görüşmeye gidecektim, fiyat olarak ne kadar söyledi acaba size ? fiyatları artmış diye duydum bende:/

bende haldun a görüşmeye gidecektim, fiyat olarak ne kadar söyledi acaba size ? fiyatları artmış diye duydum bende:/
7-8 bin falan buruna göre değişiyor fiyatları. Cok artmış bence . Birde eskiden muayenesine gidemesen bile burnuna resimden bakıp ilgilenirdi şimdi direk muayanesine cagırıyr. Muayenede ücretli..

7-8 bin falan buruna göre değişiyor fiyatları. Cok artmış bence . Birde eskiden muayenesine gidemesen bile burnuna resimden bakıp ilgilenirdi şimdi direk muayanesine cagırıyr. Muayenede ücretli..

vuu evet baya artmış:/ muayane için randevu aldım zaten kendisinden, o da dediğiniz gibi ürcetli, 250tl.

Prof dr muhittin eski 10. Gün

yaa çok başarılı ve doğal olmuşşş :)

ben de ankara da doktor arıyordum, muhittin hocanın da adını duymuştum :) acaba sizden detaylı bilgi alabilir miyim ?
ne yapacağıma karar veremedim gitti :)

kendisine nasıl ulaşabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…