- 7 Kasım 2014
- 689
- 88
- 98
merhabalar, ameliyat oldunuz mu acaba? Ben de henüz doktora karar veremedim. Aklımdaki 2-3 isimden birisi de Fikret İleri. Tekrar görüştünüz mü acaba?Sürekli faranjit oluyorum burundan daha önce ameliyat oldum rezil oldum. Ankara'da yaşıyorum sürekli kbb doktorlarındayım 2. ameliyatı olmayı düşünüyorum revizyon adı altında görüntü de berbat fonksiyon da bu gittiğim kbb doktorlarının 6 tanesi bana fikret ileri ismini verince gidip bir görüşeyim vardır bir bildikleri dedim. Gittim Ankara balgat'ta özel muayenehanesine. Çok konuşan bir tip değil, diğer doktoların kaburga ya da kulak arkasından kıkırdak alıp ekleriz biraz zor olacak 3-4 saat sürecek dediğini söyledim. Fikret hoca eliyle burnu bir yokladı kıkırdak almaya gerek yok 1.5 saatlik işi var dedi muayene bitti. Forumda ya da başka yerde pek yoruma rastlayamadım ameliyat olana da ayrıca Var mı bir bilgisi olan kafam çok karışık.
merhaba canım, ameliyat oldun mu acaba? Osman Latifoğlu'yla görüşmeyi düşünüyorum demişsin. Aklımdaki 2-3 isimden birisi de o olduğu için yorumlarını almak isterim...merhabalar :) siteye az önce üye oldum, öncelikle burnumda 3 yerde kırık ve deviasyon var, artık nefes almam imkansız hale geldi, ameliyat olmam şart. gerek cevrem gerekse kadınlar kulübü üyesi arkadaşlar yardımıyla 10 doktor belirledim. en son 2ye indirdim. Osman Latifoğlu ve Zühtü Demir arasında kaldım. Zühtü Beyden 12 kasım için randevu aldım, Osman Beyle de ayrıca görüşücem, burda fotoğraflarla birlikte tüm süreci paylaşmak istiyorum.
en yakın arkadaşım bundan 12 yı önce mersinde ameliyat olmuştu. gördüğüm en doğal ve güzel burunlardan birine sahip. cok yoğun deviasyon ve kırık teşhisiyle gitti, sonuç mükemmel. bu sebeple bi iki gün önce mersine gidip cüneyt bozkutla görüştüm ama acıkcası bana cok da güven vermedi. burun tasarımı yaparken size söz hakkı tanımıyor, benim burnum hafif kavisli, gözlerimin birleştiği noktaya ekleme yapacağını, burun ucuma ekleme yapacağını söyledi. burnumun ucu hafif havaya kalkcakmış, dudaklarım da dolgunlaşacakmış. hani istediğim şeyin nefes almak ve doğal görünen bi burun olduğunu söyledim fakat tasarımında bile yaptığı burun doğal görünmüyordu, ben estetiğim diye bağırıyordu. evet, zamanında güzel burunlar yapmış olabilir fakat ben karşımda özensiz bi adam gördüm. bir de tam odasından cıkıcam bi bayan geldi burnu sargılı, ilkinde sorun cıkmış, kadını 2. kez ameliyata almış, en başta anlamadım, bayana hanfendi alçılar cıkmış, maşallah bandaj kalmış kaç gün oldu dedim ilk ameliyat olanı, 24 dedi, normalde 7-8 gun içinde cıkıyor bandaj vs hepsi. kısacası ondan vazgeçtim. zühti bey ve osman beyle görüşeyim, bütün gelişmeleri yazıcam :)
muhammet beyle görüştün mü acaba canım? yorumların nedir?kızlar kafam karısık netlestırmem gerekıyo :S tevfık bey var aklımda ancak uzun zamandır muhammet dılberın burunlarını takıp edıyorum ve hayran kalıyorum muhammet bey dusunup ankaraya gekmesını ısteyen yokmu ıstanbula gıdıp bu surecı atlatmak zor olur.dusunen varsa ıletsıme gecelım lutfenn
ben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.
mesajınızın üzerinden epey zaman geçmiş aradığınız soruya bir cevap bulabildiniz mi? zira bende ankarada nefes problemi için doktor arıyorum ve kamburoğlu favorimdi ta ki hacettepeden ayrılana kadar :SKızlar aranızda Haldun Kamburoğluna eğrilik şikayetiyle ameliyat olan var mı?
Maalesef bulamadımmesajınızın üzerinden epey zaman geçmiş aradığınız soruya bir cevap bulabildiniz mi? zira bende ankarada nefes problemi için doktor arıyorum ve kamburoğlu favorimdi ta ki hacettepeden ayrılana kadar :S
sizi yeni konumda etiketleyemedim sanırım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/doktor-tavsiyesi.896035/ konum bu,isimler hakkında ne düşünüyorsunuz?Maalesef bulamadım
canım ben ankarada zühtü demire oldum cokta memnunummerhaba bende ankaradyım sekizinde yar. doç hakan uzuna amliyat olaca inşallah ama emin değilim kafamda bir sürü soru var siz kime oldunuz hakan bey plastik cerrah hacettepede kendisi
canım geçmiş olsun, fiyatı neydi ?Merhabalar,size 15 qunluk burnumla slm vermek istedim..yaklasik bir yildir doktor arayisinda olan ben en sonunda ameliyat oldum..ne kadar cok okuyup arastirirsaniz o kadar cok kafaniz karisir bunu oqrendim..bir de doktora karar vermenin ameliyat olmaya karar vermekten daha zor olduqunu:) herseye raqmen cokk sansli olduqumu dusunuyorum..sevqili doktorum Prof.Dr.Omer Taskin Yucel le tanistiqim icin..kendisi muayene olduqum 3. Doktor du. Aslinda tamamen icinize sinmesiyle ilqili bi durum bence..tasarim yaptiqinda dahi karisamadim cunku benden once ne istedimi bilir qibiydi:))butun bu surecteki ilqisi ve mutevaziliqini zaten solememe qerek yok.. goruntu kadar sonrasinda nefesinde cok onemli oldunu unutmayin..bunun icin hem estetik yapabilen kbb doktoru arayisinda oldum..ve doqru adreste buldum kendimi:)ve buqun hala sis olmasina raqmen ne quzel burun yapmisim dedi hocam bana..benide cok mutlu etti:)
Ben oldum, siz pazartesi oldunuz heralde vazgeçmediyseniz eğer. Ben memnunum 4ay geçti ameliyat olalı şu an alçılar vardır büyük ihtimal sizde. Öncesinde yardımcı olamadım ama merak ettiğiniz bi şey varsa sorabilirsinizSelçuk ışık a ameliyat olan kimse yokmu(
Evet oazartesi alçılarım alınacak inşallah morluğum biraz fazla oldu o gitsin diye baya krem kullanıyorumBen oldum, siz pazartesi oldunuz heralde vazgeçmediyseniz eğer. Ben memnunum 4ay geçti ameliyat olalı şu an alçılar vardır büyük ihtimal sizde. Öncesinde yardımcı olamadım ama merak ettiğiniz bi şey varsa sorabilirsiniz
Azıcık acıyor çok değil:) özelden atıyım fotoğrafEvet oazartesi alçılarım alınacak inşallah morluğum biraz fazla oldu o gitsin diye baya krem kullanıyorumbirde alçı çıkarken acıyormu? Burnunuzun resmi varmı. Bide çok merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?