ben bikaç fotoğrafta doğal bulmadım yaptığı burunları..özelden fotoğraf atmanız mümkünmü
4.5 tl ameliyat. Onceki burnum hafif kemerliydi. Ama ben deviasyon et aldirma falan oldum.ücreti ne kadar doktorun
önceki burun yapın nasıldı
Canım Gürcan bey burun 6 diye biliyorum ama emin değilim. Bende kendisine göz kapağı ve burun için gideceğim. Bizde facebooktan mesaj yoluyla iletişim kurduk. İki operasyonu aynı anda yapmayacak, daha verimli olabilmesi için. Önümüzdeki hafta bir aksilik çıkmazsa gideceğim görüşmeye. Gidersem buradan bilgi veririm.Cnm mrbalar ben aslinda zuhtu hocaya karae vermistim randevu bile aldim bir degil bir kac ameliyat olacagim yalniz burda okadar olumsuz yorumlar okudum ki iptal ettim ve gurcan aslani faceden takibe aldim boyle bir sey yokk yaptigi burunlar harika ve kapali yapiyor morluk yokk ben bayildim ozelden gorustum ve en yakun zamanda gorusme saglayacagiz size sorum ne kadara oldun burun ameliyati ??
Gogus hakkinda bilgin varmi acaba nekadara yapiyor ??
BEN BURNUMU YAPTIRDIM onkolojide burnumum üzeri berbat olduu fotograf cekınırken yandan guzel ama duz bakınca cok cırkın kemer kısmı biraz zaman gecsın tekrar duzelttırmeyı dusunuyrum başka bır doktora ama korkuyrm daben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.
Canım ne kadar Zaman oldu senin ameliyatın bilmiyorum fakat bir yılı tam dolmadan zaten doktorlarda ameliyat yapmıyorlar cok ufak tefek şeylere müdahale ediyorlar bildiğim kadarıyla eyer burun tam oturmadıysa ve bir yılın dolmadıysa onun için beklemen lazım belki biraz daha oturur ve düzelebilir.zamanla ikinci ameliyat gerekirse korkulacak bişey yok daha az müdahaleyle ufak bir operasyonla o beğenmediğin yeride yaptırırsın.olur biter bu kadar takma üzülmeBEN BURNUMU YAPTIRDIM onkolojide burnumum üzeri berbat olduu fotograf cekınırken yandan guzel ama duz bakınca cok cırkın kemer kısmı biraz zaman gecsın tekrar duzelttırmeyı dusunuyrum başka bır doktora ama korkuyrm da
canım karar vermek en zor kısmı sonuçta bir kere oluyorsun.bence benim ameliyat olduğum senelerde ankarada tek begendiğim doktor zühtü bey oldu.cok doktora gittim muayene oldum.ama içime o sindi ona oldum.seninde içine kim siniyorsa ona ol ama iyi araştır.derim.deneyimli ve tecrübeli bide burunu açıkmı kapalımı teknikle ameliyat ediyor onu araştır.açık ameliyat olanların izi iyileşme süresi daha uzun zamanda geciyor.kapalı daha erken iyileşiyor bide burun altında kesi olmuyor.bunları iyi araştır derim.kolay gelsin zor süreçkızlar 1 ay kaldı amelyat olmama hala karar veremedim. zühtü demir ve taşkın yücel arasındayımm
canım karar vermek en zor kısmı sonuçta bir kere oluyorsun.bence benim ameliyat olduğum senelerde ankarada tek begendiğim doktor zühtü bey oldu.cok doktora gittim muayene oldum.ama içime o sindi ona oldum.seninde içine kim siniyorsa ona ol ama iyi araştır.derim.deneyimli ve tecrübeli bide burunu açıkmı kapalımı teknikle ameliyat ediyor onu araştır.açık ameliyat olanların izi iyileşme süresi daha uzun zamanda geciyor.kapalı daha erken iyileşiyor bide burun altında kesi olmuyor.bunları iyi araştır derim.kolay gelsin zor süreç
canım ben cok eski ameliyat olanlardanım zühtü beye 1 ay önce cildim için gittim o zaman sormuştum ne kadar oldu burun ameliyatınız diye tabi buruna yapılacak işleme görede fiyat cıkıyor.6.500..7000 civarı demişti. ben 6 sene felan oldu burundan olalı ona şimdi doktorlar secenekler cok fazla olmuş.burda bile birsürü doktor ismi var.eskiden secenek azdı.doktor seçmesi kolaydı.foto burda paylaşamamda seni izlemeye aldım albümüm var ordan bakabilirsin.canım zuhtu bey ne kadara yaptı bide fotoğraf paylaşabilirmisin
kendisi nerededir ve fiyat paylaşabilir misin canım :)Mayıs 4'te Esabil Eker'e oldum şu an şişliğim var biraz ama memnunum. Rahatça yanda yapabiliyorum. İnşallah daha da iyi olup ucu biraz daha inecek
canım ben cok eski ameliyat olanlardanım zühtü beye 1 ay önce cildim için gittim o zaman sormuştum ne kadar oldu burun ameliyatınız diye tabi buruna yapılacak işleme görede fiyat cıkıyor.6.500..7000 civarı demişti. ben 6 sene felan oldu burundan olalı ona şimdi doktorlar secenekler cok fazla olmuş.burda bile birsürü doktor ismi var.eskiden secenek azdı.doktor seçmesi kolaydı.foto burda paylaşamamda seni izlemeye aldım albümüm var ordan bakabilirsin.
Sincan devlet hastanesinde canım fiyat 1500-2000 arasıkendisi nerededir ve fiyat paylaşabilir misin canım :)
Ya özelden fotoğraf atabilir misin ben de düşünüyorum Esabil Bey'i ama tereddütlerim var.Sincan devlet hastanesinde canım fiyat 1500-2000 arası
Profilimde albüm var :)Ya özelden fotoğraf atabilir misin ben de düşünüyorum Esabil Bey'i ama tereddütlerim var.
hangi hastanede canım? Bide fiyat nekadara oldun acabaYillardir burun ameliyati olmayi dusunuyordum ama bi arkadasimi 1 ay boyunca taniyamaz halde gorunce vazgecmistim.Baska bir arkadasim GÜRCAN ASLAN i onerdi.hic bir agrimin olmayacagini, bir hafta sonra is hayatima donebilecegimi, hemen nefes alabilecegimi, morluk olmayacagini ameliyat oldugubu bile anlamadigini vs soyledi.guvendigim biri ama birazda abartiyor diye dusunmedim degil.bir bucuk ay once ameliyat oldum amaaaa inanin bana az bile anlatmis.ameliyat oldum ne agrim var ne baska birsey.tampon yok.cok hafif morluklar olustu onlarda normalde 1 haftada gecti herkesin ama ben ameliyattan cikar cikmaz sigara icmeye basladigim icin 10 gunu buldu.4 gun nefes agizdan aldim 5.gun nefesi burundan aldigimi hissedince dunyalar benim oldu.hicbir dikis vs izi yok.alci yok ilk bir hafta atel konuldu.sonrasinda kucuk bikac tane bant 3 4 gun sonra onlarda alininca gordugum manzara harikaydi tamda istedigim gbi dogal gorunumlu bi burunsuan soran herkese ayni seyi soyluyorum agri sizi yok eger 4 gun nefes agizdan nefes almak zor gelmiyorsa gidin olun.hic pisman degilim.gozunuz kapali gidebileceginiz bi doktor,isinin ehli.guleryuzuyle yuzumu guldurdu tesekkurler GÜRCAN ASLAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?