Canım çukurambarda muayenehanesi var,ben randevu alıp gitmiştim,sonra ameliyat gününü kararlaştırdık,akayda yapıyo ameliyatlarını,anestezi profosörü giriyo ameliyatada,kendi ekibi var..yaa çok başarılı ve doğal olmuşşş :)
ben de ankara da doktor arıyordum, muhittin hocanın da adını duymuştum :) acaba sizden detaylı bilgi alabilir miyim ?
ne yapacağıma karar veremedim gitti :)
kendisine nasıl ulaşabilirim ?
Canım çukurambarda muayenehanesi var,ben randevu alıp gitmiştim,sonra ameliyat gününü kararlaştırdık,akayda yapıyo ameliyatlarını,anestezi profosörü giriyo ameliyatada,kendi ekibi var..
Kime ameliyat oldun ??Sonunda bende amleyat olup bu kervana katilanlardanim hic sislik ve morluk olmadi tek sikintim agzimdan nefes almak
Ahmet isikdemir oldumKime ameliyat oldun ??
Muayne ücreti 60 amelyat burnunuza bagli ama nuhtesem bi doktor benim 3 haftam 1 haftada alci çıkıyo ve hic morarama sisilik olmuyo cok dogru bi secim yaptımarkadaşlar ahmet ışıkdemire burnumu yaptırıcam acaba ne kadar muayne ucreti ve amelyat acil yazın lutfen
Muayne ücreti 60 amelyat burnunuza bagli ama nuhtesem bi doktor benim 3 haftam 1 haftada alci çıkıyo ve hic morarama sisilik olmuyo cok dogru bi secim yaptım
Canım estetik fiaytlari burnuna gore değişiyor ama 5 bin oldum bencanım peki estetik fiyatı ne kadar
saol canım uygun aslında fiyatıda bakalım kime olucamCanım estetik fiaytlari burnuna gore değişiyor ama 5 bin oldum ben
Sali günü Osman Latifogluna ameliyat oldum. Hic agrim yok harika bir doktor bugun ikinci gün ve tek sorun nefes alamamak. Bu arada kapali oldu ameliyatim. Simdilik böyle. Ama ben oncelikli deviasyon ve burun eti aldirdim hafif bir kemer vardi o duzeltildi. Yani umarim
Benim oldu slikon kullanıyorum eşitlenmesi içinMerhaba kızlar sizinde estetikten sonra burun deliklerinizde farklılık oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?