Ben Zühtü Demir e ameliyat oldum
Birçok hastasınıda görerek oldum ailemdende başkalarıda oldu öncelikle bizi çok iyi dinleyip ne istediğimizi anlatabildik. Hiçbirimizin sorun yaşamadık
Ben zühtü beye gittim 9000 tl ameliyat ücreti memorial akayda olursan 7500 tlMerhabalar cnm bende zuhtu demire olacagim suan fiyatlar ne aralikta sen nekadara oldun birde muayene ucreti nekadar lutfen cvp verirmisin
4.5 tl digerlerin gore gayet uygun. Ama suan kendi ofisini acmak uzere belki fiyat farkeder. Kesinlikle tavsiye ederim 6. Günlük fotom bu da, sıfîr morlukcanım sen ne kadara oldun osman hocaya
Bende forumda Gürcan bey'e denk gelmeye çalışıyordum bu yorum içimi rahatlattı.Yillardir burun ameliyati olmayi dusunuyordum ama bi arkadasimi 1 ay boyunca taniyamaz halde gorunce vazgecmistim.Baska bir arkadasim GÜRCAN ASLAN i onerdi.hic bir agrimin olmayacagini, bir hafta sonra is hayatima donebilecegimi, hemen nefes alabilecegimi, morluk olmayacagini ameliyat oldugubu bile anlamadigini vs soyledi.guvendigim biri ama birazda abartiyor diye dusunmedim degil.bir bucuk ay once ameliyat oldum amaaaa inanin bana az bile anlatmis.ameliyat oldum ne agrim var ne baska birsey.tampon yok.cok hafif morluklar olustu onlarda normalde 1 haftada gecti herkesin ama ben ameliyattan cikar cikmaz sigara icmeye basladigim icin 10 gunu buldu.4 gun nefes agizdan aldim 5.gun nefesi burundan aldigimi hissedince dunyalar benim oldu.hicbir dikis vs izi yok.alci yok ilk bir hafta atel konuldu.sonrasinda kucuk bikac tane bant 3 4 gun sonra onlarda alininca gordugum manzara harikaydi tamda istedigim gbi dogal gorunumlu bi burunsuan soran herkese ayni seyi soyluyorum agri sizi yok eger 4 gun nefes agizdan nefes almak zor gelmiyorsa gidin olun.hic pisman degilim.gozunuz kapali gidebileceginiz bi doktor,isinin ehli.guleryuzuyle yuzumu guldurdu tesekkurler GÜRCAN ASLAN
fotoğraf gönderirmisinizYillardir burun ameliyati olmayi dusunuyordum ama bi arkadasimi 1 ay boyunca taniyamaz halde gorunce vazgecmistim.Baska bir arkadasim GÜRCAN ASLAN i onerdi.hic bir agrimin olmayacagini, bir hafta sonra is hayatima donebilecegimi, hemen nefes alabilecegimi, morluk olmayacagini ameliyat oldugubu bile anlamadigini vs soyledi.guvendigim biri ama birazda abartiyor diye dusunmedim degil.bir bucuk ay once ameliyat oldum amaaaa inanin bana az bile anlatmis.ameliyat oldum ne agrim var ne baska birsey.tampon yok.cok hafif morluklar olustu onlarda normalde 1 haftada gecti herkesin ama ben ameliyattan cikar cikmaz sigara icmeye basladigim icin 10 gunu buldu.4 gun nefes agizdan aldim 5.gun nefesi burundan aldigimi hissedince dunyalar benim oldu.hicbir dikis vs izi yok.alci yok ilk bir hafta atel konuldu.sonrasinda kucuk bikac tane bant 3 4 gun sonra onlarda alininca gordugum manzara harikaydi tamda istedigim gbi dogal gorunumlu bi burunsuan soran herkese ayni seyi soyluyorum agri sizi yok eger 4 gun nefes agizdan nefes almak zor gelmiyorsa gidin olun.hic pisman degilim.gozunuz kapali gidebileceginiz bi doktor,isinin ehli.guleryuzuyle yuzumu guldurdu tesekkurler GÜRCAN ASLAN
Doktor hangi hastanede cnm4.5 tl digerlerin gore gayet uygun. Ama suan kendi ofisini acmak uzere belki fiyat farkeder. Kesinlikle tavsiye ederim 6. Günlük fotom bu da, sıfîr morluk
Yillardir burun ameliyati olmayi dusunuyordum ama bi arkadasimi 1 ay boyunca taniyamaz halde gorunce vazgecmistim.Baska bir arkadasim GÜRCAN ASLAN i onerdi.hic bir agrimin olmayacagini, bir hafta sonra is hayatima donebilecegimi, hemen nefes alabilecegimi, morluk olmayacagini ameliyat oldugubu bile anlamadigini vs soyledi.guvendigim biri ama birazda abartiyor diye dusunmedim degil.bir bucuk ay once ameliyat oldum amaaaa inanin bana az bile anlatmis.ameliyat oldum ne agrim var ne baska birsey.tampon yok.cok hafif morluklar olustu onlarda normalde 1 haftada gecti herkesin ama ben ameliyattan cikar cikmaz sigara icmeye basladigim icin 10 gunu buldu.4 gun nefes agizdan aldim 5.gun nefesi burundan aldigimi hissedince dunyalar benim oldu.hicbir dikis vs izi yok.alci yok ilk bir hafta atel konuldu.sonrasinda kucuk bikac tane bant 3 4 gun sonra onlarda alininca gordugum manzara harikaydi tamda istedigim gbi dogal gorunumlu bi burunsuan soran herkese ayni seyi soyluyorum agri sizi yok eger 4 gun nefes agizdan nefes almak zor gelmiyorsa gidin olun.hic pisman degilim.gozunuz kapali gidebileceginiz bi doktor,isinin ehli.guleryuzuyle yuzumu guldurdu tesekkurler GÜRCAN ASLAN
Yillardir burun ameliyati olmayi dusunuyordum ama bi arkadasimi 1 ay boyunca taniyamaz halde gorunce vazgecmistim.Baska bir arkadasim GÜRCAN ASLAN i onerdi.hic bir agrimin olmayacagini, bir hafta sonra is hayatima donebilecegimi, hemen nefes alabilecegimi, morluk olmayacagini ameliyat oldugubu bile anlamadigini vs soyledi.guvendigim biri ama birazda abartiyor diye dusunmedim degil.bir bucuk ay once ameliyat oldum amaaaa inanin bana az bile anlatmis.ameliyat oldum ne agrim var ne baska birsey.tampon yok.cok hafif morluklar olustu onlarda normalde 1 haftada gecti herkesin ama ben ameliyattan cikar cikmaz sigara icmeye basladigim icin 10 gunu buldu.4 gun nefes agizdan aldim 5.gun nefesi burundan aldigimi hissedince dunyalar benim oldu.hicbir dikis vs izi yok.alci yok ilk bir hafta atel konuldu.sonrasinda kucuk bikac tane bant 3 4 gun sonra onlarda alininca gordugum manzara harikaydi tamda istedigim gbi dogal gorunumlu bi burunsuan soran herkese ayni seyi soyluyorum agri sizi yok eger 4 gun nefes agizdan nefes almak zor gelmiyorsa gidin olun.hic pisman degilim.gozunuz kapali gidebileceginiz bi doktor,isinin ehli.guleryuzuyle yuzumu guldurdu tesekkurler GÜRCAN ASLAN
Kesinlikle oyle canim hic endisen olmasin istersen face den ekleyebilirsin resimlerim var.ozeldende atarim tekrarCnm mrbalar ben aslinda zuhtu hocaya karae vermistim randevu bile aldim bir degil bir kac ameliyat olacagim yalniz burda okadar olumsuz yorumlar okudum ki iptal ettim ve gurcan aslani faceden takibe aldim boyle bir sey yokk yaptigi burunlar harika ve kapali yapiyor morluk yokk ben bayildim ozelden gorustum ve en yakun zamanda gorusme saglayacagiz size sorum ne kadara oldun burun ameliyati ??
Gogus hakkinda bilgin varmi acaba nekadara yapiyor ??
Zaten morluk ilk gün olmuyor 2. Ve 3. Gun şişip morariyorsunCnm mrbalar ben aslinda zuhtu hocaya karae vermistim randevu bile aldim bir degil bir kac ameliyat olacagim yalniz burda okadar olumsuz yorumlar okudum ki iptal ettim ve gurcan aslani faceden takibe aldim boyle bir sey yokk yaptigi burunlar harika ve kapali yapiyor morluk yokk ben bayildim ozelden gorustum ve en yakun zamanda gorusme saglayacagiz size sorum ne kadara oldun burun ameliyati ??
Gogus hakkinda bilgin varmi acaba nekadara yapiyor ??
Osman latifogluna oldum ameliyat bu gece 7.gecem olacak,harika biri çok kibar, size öyle olmayacak şeyler vadetmiyor. Her türlü ilgileniyor. Ameliyatim kapalı oldu. Tampon ve alçı yoktu. Atel vardi bu fotomda atelin cıktıgi 6.gün cekildi. Sadece estetik degil deviasyon,konka ve kucukken aldigim bir darbeden de ameliyat oldum. Bilmiyorim ama hem fiyat olsak hem de isinin ehli olarak Osman hocayi öneririm.
Kesinlikle oyle canim hic endisen olmasin istersen face den ekleyebilirsin resimlerim var.ozeldende atarim tekrar
ben bikaç fotoğrafta doğal bulmadım yaptığı burunları..özelden fotoğraf atmanız mümkünmüBende Zühtü Demire ameliyat oldum. Çok yakınım var benim gibi Zühtü Beye Ameliyat olan. Hepimiz de çok memnun kaldık. Bu forumlarıda çok incelemiştim. Hakkında çok iyi yorumlar okudum. Zaten merkezine gidince de çok hastasi var ve ameliyat olmuş olanlarıda görüyorsunuz. Kapalı yaptı benimkini. Hıç morluğum olmadı. Bu ay içinde yine bir yakınım olacak. Bildiğim kadarıyla genellikle öyle yapıyor. ÇOk tecrübeli ve ilgili birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?