Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

canım ben kendi doktorumdan cok memnunum burnumda 2 yıl bitti bi sorum yokk şekildende memnunum daha yeni gögüs ve lipoda oldum aynı doktor yaptı 1 ay oldu sanada tavsiye ederim zühtü beyii canım

Burnun harika olmuş canım :smiley-cool:

merhaba kızlar... bende burun estetiği olmak istiyorum ama nebil bozdoğan ile zühtü demir arasında karar veremedim.

yükSek fiyatLar yaa aCaba devLet haStaneLerinde nasıL haCettepede ameLiyat oLan var mı meSeLa ßurun baŞka Sey ya bi aNda ßamßaŞka bri oLuoSuN heLe reSimere ßaktıkÇa oLası geLio bi aN önCe inSanın

canım ben mehmet ketene ye kasım ayında burnumu yaptırıcam.bu konuda b bilgin warmı?herşey hazır ama tereddüt malum...

yükSek fiyatLar yaa aCaba devLet haStaneLerinde nasıL haCettepede ameLiyat oLan var mı meSeLa ßurun baŞka Sey ya bi aNda ßamßaŞka bri oLuoSuN heLe reSimere ßaktıkÇa oLası geLio bi aN önCe inSanın

bende bunu merak ediyorum.
devlet hastenelerinde de yapıyorlar mı?
ben duymştm gerçi ama kesin emin olmak için bilen biri varsa söyleyeblr mi?

evet tabiki devlet hastaneleride yapıyor ama bedavaya değil tabiki
estetik olduğu için
özel kadar olmasada yinede para veriyorsunuz

evet tabiki devlet hastaneleride yapıyor ama bedavaya değil tabiki
estetik olduğu için
özel kadar olmasada yinede para veriyorsunuz

öğrendimde sadece bıçak parası alıyorlarmış.
özeller çok istiyor. benm o kadar param yok. o yüzden devlet hastanesini terch edicem sanırım:)

pekı burda onepte amelıyat yaptıranlar acaba amelıyat ortalama ne kadar suruyor bırde amelıyat sonrası cok agrı oluyomu bırde son soru lokal olanlar da ben cok merak edıyorum nasıl oldugunu ayrıntılı anlatacak bırı olursa lokalde nasıl anestezı yapıldıgını falan cok secınırım

lettuce bende naki selmanpakoğluna ameliyat olmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim senin resmin varmı acaba?

cnm ben onepte ünal beye amelıyat oldum,amelıyat esnasında hiç bişey hissetmiyosun genel anestezi gıbı uyuyosun,çıktıktan sonrada hiç ağrım olmadı bnm,tek sorunun eğer ameliyat olursan nefes alamamk olacaktır,ağrı ve anestezıden korkma onun için

bende olmayı cok istiyorum hatta kararda verdım serdar özturk e ama bende korkuyorum ya burdakı yorumlar bazen cok korkutuyo insanı şimdide sahte profıllerden doktor övmeleri çıktı kime nasıl guvencez bılmıyorumki tamda ne guzel karar vermıstım şimdi sil baştan doktor araştır:18:

demi ya,bi de o moda çıktı.bence buradan araştırılmamalıdiye düşünüyorum.dışarda araştırın

kimi sahte profilden övdüğünü düşünüyorsunuz. ya ben yarın serdar öztürke ameliyat oluyorum. onumu övmüşler sahte profilden lütfen cevap yazın

yok serdar öztürke ben guvenıyorum ama onu övenelrde var daha bı kısının resmını gördüm ki olursam zaten bende ona olacam buyuk ihtımalle..inşllh amelıyatın iyi gecer canm iyi haberlerını beklıyorum allah yardımcın olsun..

demi ya,bi de o moda çıktı.bence buradan araştırılmamalıdiye düşünüyorum.dışarda araştırın

dışardan araştırma yapmak çok zor buradan insana en cok guven veren resımler oluyo aslında amelıyat olan herkes sadece burnunun fotosunu öncesını sonrasını doktorunu yazsa işte o zaman çok yardımcı olmus olurlar bızım gıbı karar veremeyen arkadaslara..

serdar öztürkü sahte profilden öven varmı? ben baya kişi buldum internetten yazıştım, gittim gördüm ama bazılarından da hiç cevap alamadım. onudamı sahte profilden övenler varmış?

kimi sahte profilden övdüğünü düşünüyorsunuz. ya ben yarın serdar öztürke ameliyat oluyorum. onumu övmüşler sahte profilden lütfen cevap yazın

yok yok ben öyle birey olrak kimsenin adını duymadım övüyorlar sahte adreslerden diye ama çok kişi şikayetçi ya reklam yapanlardan ,doktorlarını bilmiyorum hatırlamıyorum da ama serdar beyi bilmiyorum dediğim gibi ben herkes konuştuğu için öyle yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…