canım ben kendi doktorumdan cok memnunum burnumda 2 yıl bitti bi sorum yokk şekildende memnunum daha yeni gögüs ve lipoda oldum aynı doktor yaptı 1 ay oldu sanada tavsiye ederim zühtü beyii canım
yükSek fiyatLar yaa aCaba devLet haStaneLerinde nasıL haCettepede ameLiyat oLan var mı meSeLa ßurun baŞka Sey ya bi aNda ßamßaŞka bri oLuoSuN heLe reSimere ßaktıkÇa oLası geLio bi aN önCe inSanın
evet tabiki devlet hastaneleride yapıyor ama bedavaya değil tabiki
estetik olduğu için
özel kadar olmasada yinede para veriyorsunuz
pekı burda onepte amelıyat yaptıranlar acaba amelıyat ortalama ne kadar suruyor bırde amelıyat sonrası cok agrı oluyomu bırde son soru lokal olanlar da ben cok merak edıyorum nasıl oldugunu ayrıntılı anlatacak bırı olursa lokalde nasıl anestezı yapıldıgını falan cok secınırım
bende olmayı cok istiyorum hatta kararda verdım serdar özturk e ama bende korkuyorum ya burdakı yorumlar bazen cok korkutuyo insanı şimdide sahte profıllerden doktor övmeleri çıktı kime nasıl guvencez bılmıyorumki tamda ne guzel karar vermıstım şimdi sil baştan doktor araştır:18:
demi ya,bi de o moda çıktı.bence buradan araştırılmamalıdiye düşünüyorum.dışarda araştırın
kimi sahte profilden övdüğünü düşünüyorsunuz. ya ben yarın serdar öztürke ameliyat oluyorum. onumu övmüşler sahte profilden lütfen cevap yazın
demi ya,bi de o moda çıktı.bence buradan araştırılmamalıdiye düşünüyorum.dışarda araştırın
dışardan araştırma yapmak çok zor buradan insana en cok guven veren resımler oluyo aslında amelıyat olan herkes sadece burnunun fotosunu öncesını sonrasını doktorunu yazsa işte o zaman çok yardımcı olmus olurlar bızım gıbı karar veremeyen arkadaslara..
kimi sahte profilden övdüğünü düşünüyorsunuz. ya ben yarın serdar öztürke ameliyat oluyorum. onumu övmüşler sahte profilden lütfen cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?