evet cnm bende serdar beye yarın ameliyat olcam fotolarına bugün bakabilirsem çok iyi olur
mrb arkadaşlar, uzun zamandır forumu takp ediyorm ama msj yazmamştm; ben de burun ameliyatı olucam bu ay sonunda ama doktor konusunda çok kararsızıımarkadaşımın bi tanıdığı ankarada doğan tuncalı ya olmuş haziranda ve şimdi çok memnun ama ben emin olamadm, kafamdaki 4 isim var isler doğan tuncalı,
zühtü demir,
ruşen kapucu ve
serdar öztürk. bu isimlerden tavsiyesi olan var mı yardımcı olursanız çoook sevinirim
mrb, serdar beye ameliyat olduysan olumlu-olumsuz fikirlerini paylaşabilir misin, bende eylül başı gibi ameliyat olucam ama doktora henüz karar veremedm:S fikirlerin bnm için önemli olacak şu karar aşamasında...
canım ameliyat olalı 6 gün oldu hiç bi ağrı sızı olmadı şeklide daha belli değil daha alçıda çünkü.inş doğru kararı verirsin bende çok kararsızdım az araştırmadım :)
çok geçmiş olsun canm umarım doğru bir tercihtir ve memnun kalırsın şeklinden de:)alçı çıkınca sekli hakkında da yorumlarını paylaşırsan bana çok yardmcı olursun:) bu arada ameliyatı nerede oldun,dikiş eriyen dikşlerden miydi yoksa aldıracak mısın(ben çk korkuyorm çnkü dikişl aldrmadan da), açık mı kapalı mı oldun ve son soru tampon kullandı mı doktor:)?
Merhaba canım;
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
maalesef mesajı bugün okuyabildim.
eğer özelden mail adresini atarsan sana fotoğraflarımı mail atabilirim.
nasıl geçti ameliyatın, çok morarma var mı yüzünde.
umarım sonuçtan memnun kalırsın.
tşk ederim cnm alçı bugün değişti canım yani tekrardan alçı yapıldı şekli hakkında hala bi bilgim yok ameliyatı çağ hastanesinde oldum dikişler eriyen dikiş değildi bugün aldırdım daha dikişleri az önce ve inan hiç acımadı dikiş bende çok korkuyodum ama hiç bişi hissetmedim kapalı teknikle oldum canım evet tampon kullandı ve dipnot morluklarım yok denecek kadar az hatta hiç yok :)
saol cnm inş memnun kalırım morarma çok az hatta yok bile :)
canım cok geçmiş olsun sende kurtulmuşsun artık darısı olacaklara diyelim
arkadaşım sana sadece tek tavsiyem var VOLKAN TAYFUR. ne kdr şanslısınkı ankarada oturuysn. ben mersindedn ankaraya srf onun için gelicem ameliyat olmaya.bütçeni aşarmı bilmiyorum ama estetik fiyatları 4000 tl den baslıyor :s ayrıca muayne parası almıyo aynı gunde taburcu olabilysun adam kendnden çok emin tampon bile kullanmıyor bnu hangi doktor yapıyo? agrı kesici bile yazmyrm hastlarm agrısı şikayeti yok ertesi gün işe dönebiliyorlar aynı gün banyo yapabilrler diyor.bnce brz dha bekle 1000-2000 lra için saglgndan olma. parayı her zmn bulursun ama ameliyat riski saglgndan eder seni. emin oldgun b yere git. ve bn mersnden gelicem orya volkan tayfur içn. 15 günüm var istersen bekle bn olduktn snra sana nasl oldugmda annltrm resmleride eklerim
ankarada olsaydım kesin zühtü beye giderdim istanbulda olsaydım emre ilhan izmirde olsaydım ufuk bilkay pooooofffff ama napcam ben ya boludayım
arkadaşlar resim isteyen yazsın özelden maili atıcam ordan beni eklersiniz maile yollarım size fataldangera attım zaten resimleri ama cezalıymış sitede[/QUO
ben ozelden msj atamıyorum henuz mesaj sayım dolmadı snglnk_@hotmail.com
gonderırmısın cnm fotoları
mrb arkadaşlar.ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bi doktorada güvenemiyorum.lütfen burun estetik ameliyat olupta memnun kalanlar doktor ve fiyatlarını yazabilirlermi.şimdidden tşkler
ankara onep en iyiler orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?