Ankara'da doğum için hangi hastane?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tosbik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar akay ve mesa hastanelerinde muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz?testler için ne kadar fark alıyorlar doğum ücretleri nasıl? yardımcı olursanız çok sevinirim..

arkadaşlar bende 31 haftalık hamileyim özel güven hastanesinde kontrollerimi yapıyorum çokta memnunum ama doğum fiyatları bana çok pahalı geldi dolayısıyla başka hastanede doğum yapmak istiyorum ama bende hangi hastane olsun diye karar veremiyorum

acaba dogum ücretleri hakkında bilgin varmı ne kadarmıs. SSk lılar icin?bende güven hastanesine gidiyorumda o yüzden merak ettim.

bu konu acılalı 2 sene olmus artık bebeklerıne kavusmuslardı bayanlar nerde dogum yyaptınız memnun kaldınızmı bılgılendırırsenız sevınırım ben ılk dogumumu lokman hekım hastanesınde yapmıstım ama suan cok kararsızım bu kararsızlıktan dolayı henuz takıbe bıle baslamadık 6 haftalık hamleyım bu arada

ben balgatta akropole gidiyorum... oranın iyi olduğunu da yine kk.dan öğrendim... bana yakın olduğu için de iyi oldu...

Doğum için Bayındır veya TOBB ETÜ hastanesini öneririm. Mesa Hastanesi TOBB ETÜ hastanesi oldu. Doktor olarak Op.Dr. Cüneyt GENÇ

2 ay önce meleğime kavuştum çok sorunlu bir hamilelik yaşadım ama doktorum herzaman benim yanımdaydı ben Ankara tıpa gidiyordum özel doktorum vardı çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum....

lokman hekimden memnun kalmadınızmı.bende lokman hekime gitmeyi düşünüyorum.

soylekı lokman hekım hastanesınden memnundum doguma kadar doguma sıra gelınce bu arada bı yandanda bı ultrasoncuya takıp oluyodum sezeryan olamam konusunda cok ısrar ettıler ultrasoncu daha 1 hafta var demesıne ragmen sunı sancı verdıler sonra doktorum tamamen degıstı o guler yuzlu doktor gıttı saat sabah 10 da yatmıstım aksam 5 te gıttı doktorum saolsun ebeydı sanırım cok ugrastı benımle o olmasa sadece hemsılereler gelıp acıklıga bakıp gıdıyodu basımda doktor yoktu ugrastı 1 saat sonra doktorum lutfettı nedenıde ınat etmısım sezeryan olmamısım merak etmıs yoksa gelmıycektı demekkı neyse doktor geldı 9da dogum yaptım 5 dk surdu dogumum o bayan ebe oldugunu dusundugum bayan sayesınde ısım vermeyım cunku netı herkes okuyo ıstersen ozel msj atarım kul hakkına gırmeyım ama su varkı tesetturlu ıse baska bı doktorla cok rahat edersın odamda sancımı cektım odanın yanındaydı dogum hane yatagımla goturup sonra orda benı gıydırıp getırdıler erkek gormedı hıc rahat oldum o acıdan

3,5 ay önce akay hastanesinde epidural sezeryan oldum ve inanılmaz memnun kaldım.Hemen ayaklandım.Doktorum da hemşireler de çok iyiydi.2. olursa kesinlikle yine akaya gideceğim.

Bebeğinizi sağlıkla büyütün:)

Akay Hastanesinişn doktoru mu girdi doğuma yoksa dışarıdan bir doktor mu? Haftasonu hastaneleri dolaştım. Akropolde Bülent Bey için Kasım sonuna randevu veriyorlardı. Akay daha mantıklı geldi. doktor coşkun Bey varmış. Nasıl bir doktor acaba?

Teşekkür ederim öncelikle
Coşkun beydi doktorum.Doğuma da kendisi girdi tabi.Ben çok memnun kaldım.Oldukça ilgili bir doktor,samimi.Ben erken doğum yaptım 1 ay kadar.Bir pazar sabahı saat 7 de suyum geldi.Hemen kendisini aradık ve ulaşabildik.Biz hastaneye ulaştıktan 5 dk sonra yanımızdaydı.Kendisi anestezi uzmanına da haber vermiş.Herkes hazır beni bekliyorlardı.Hatta bütün herkes bana espri yaptı,bize bir pazar kahvaltısı borcun var diye :))) Doğumda da çok sıcak ve içtenlerdi,beni yatıştırmaya çalıştılar.Tabi herkesin bakış açıcı farklıdır ama ben kesinlikle çok memnun kaldım.
Sizin doğum ne zaman kısmetse ???

Biz daha çalışmaya yeni başladık tiancu:) Biraz plancı, programcı bir tipim. Sürece girdiğimde herşey kafamada netleşmiş olsun istedim. coşkun Beyle ilgili kimseden bilgi alamamıştım. Seni Allah gönderdi yani:) Yanıtın için çok teşekkürler. Akay evime çok yakın ve işyerinden uzun saatler boyunca izin alamıyorum. Özele gitmem şart anlayacağın. Telefonla ulaşıp sorularını sorabiliyor muydun doktoruna? Allah korusun zor bir durumda yanıt verir mi muayenehane doktoru gibi?

Son düzenleme:

O zaman size bu yolda başarılar dilerim:)
Ben her aradığımda ulaşabildim.Ama tabi hafta arası sabah saatlerinde doğumu olabilir yada hastası.Cevap veremeyebilir.Ama mutlaka size en kısa zamanda geri döner.Aslında benim doktorum Tolga Ecemişti.Akaya da o yüzden gitmeye başlamıştım.Tolga beyi çok seviyordum.Ama o ne zamanki Akayın tüp bebek bölümüne geçti,onun yerine Coşkun bey geldi.Ya Coşkun beyle devam edecektim yada Tolga beyin özel muayenehanesine gidecektim.Kendisi Coşkun beyin çok iyi bir doktor olduğunu söylemesi ve doğuma yine kendinin gireceğini söylemesi üzerine hastanede devam ettim.Ama erken doğum olunca ve de Tolga bey o gün malesef il dışında olunca Coşkun bey girdi doğumuma.Ama çok memnun kaldım dediğim gibi.Doğumdan 2 ay sonra da genel kontrole gidiliyor.O zaman bile hala çok ilgiliydi.

Dr Mehmet Öztürkmen.
Ankara medicana hastahanesınde mehmet beyı tek gecerım.prof doç falan hıkaye ben bu kadar tecrubeli bu kadar duzgun bu kadar terbıyeli ve işinin ehli bır dr gormedim.allahımın ıznıyle agustos ayının başında mehmet bey ıkızlerımızı kucagımıza verecek.duyan duymayan gıden gıtmeyen herkese tavsıye ederımm

kızlar etlik doğum evinde doğum yapan varmı?? memnun kaldınız mı??? tavsiye edeceğiniz doktor varmı???? simdiden teşekkürler cvplarınızı bekliyorum.

Rahat bir şekilde ikizleriniz dünyaya gelir inşallah.

Medicana'da muayene ücretleri ve doğum ücreti ne kadar. SSK'ya bakıyor mu?

Medicana çok iyi bir hastanedir ama ücretler biraz fazla bildiğim kadarıyla.

ya neden tolga bey tüp bebek merkezine geçince gidemediniz? Bana da öyle demişlerdi ama mail atmıştım, tüp bebek merkezindeki sekreter aradı. bana randevu verdi. Muayene ücreti 12 tl dedi ve tüm tetkikler için de hiç ödemeyeceksiniz dedi. Ben de çok şaşırdım. Tüp bebek falan da düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…