arkadaşlar bende 31 haftalık hamileyim özel güven hastanesinde kontrollerimi yapıyorum çokta memnunum ama doğum fiyatları bana çok pahalı geldi dolayısıyla başka hastanede doğum yapmak istiyorum ama bende hangi hastane olsun diye karar veremiyorum
bu konu acılalı 2 sene olmus artık bebeklerıne kavusmuslardı bayanlar nerde dogum yyaptınız memnun kaldınızmı bılgılendırırsenız sevınırım ben ılk dogumumu lokman hekım hastanesınde yapmıstım ama suan cok kararsızım bu kararsızlıktan dolayı henuz takıbe bıle baslamadık 6 haftalık hamleyım bu arada
Bebeğinizi sağlıkla büyütün:)
Akay Hastanesinişn doktoru mu girdi doğuma yoksa dışarıdan bir doktor mu? Haftasonu hastaneleri dolaştım. Akropolde Bülent Bey için Kasım sonuna randevu veriyorlardı. Akay daha mantıklı geldi. doktor coşkun Bey varmış. Nasıl bir doktor acaba?
Biz daha çalışmaya yeni başladık tiancu:) Biraz plancı, programcı bir tipim. Sürece girdiğimde herşey kafamada netleşmiş olsun istedim. coşkun Beyle ilgili kimseden bilgi alamamıştım. Seni Allah gönderdi yani:) Yanıtın için çok teşekkürler. Akay evime çok yakın ve işyerinden uzun saatler boyunca izin alamıyorum. Özele gitmem şart anlayacağın. Telefonla ulaşıp sorularını sorabiliyor muydun doktoruna? Allah korusun zor bir durumda yanıt verir mi muayenehane doktoru gibi?
Dr Mehmet Öztürkmen.
Ankara medicana hastahanesınde mehmet beyı tek gecerım.prof doç falan hıkaye ben bu kadar tecrubeli bu kadar duzgun bu kadar terbıyeli ve işinin ehli bır dr gormedim.allahımın ıznıyle agustos ayının başında mehmet bey ıkızlerımızı kucagımıza verecek.duyan duymayan gıden gıtmeyen herkese tavsıye ederımm
O zaman size bu yolda başarılar dilerim:)
Ben her aradığımda ulaşabildim.Ama tabi hafta arası sabah saatlerinde doğumu olabilir yada hastası.Cevap veremeyebilir.Ama mutlaka size en kısa zamanda geri döner.Aslında benim doktorum Tolga Ecemişti.Akaya da o yüzden gitmeye başlamıştım.Tolga beyi çok seviyordum.Ama o ne zamanki Akayın tüp bebek bölümüne geçti,onun yerine Coşkun bey geldi.Ya Coşkun beyle devam edecektim yada Tolga beyin özel muayenehanesine gidecektim.Kendisi Coşkun beyin çok iyi bir doktor olduğunu söylemesi ve doğuma yine kendinin gireceğini söylemesi üzerine hastanede devam ettim.Ama erken doğum olunca ve de Tolga bey o gün malesef il dışında olunca Coşkun bey girdi doğumuma.Ama çok memnun kaldım dediğim gibi.Doğumdan 2 ay sonra da genel kontrole gidiliyor.O zaman bile hala çok ilgiliydi.
etlik doğum evinde doğum yaptım ben ve memnundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?