ben şuan 11 haftalık hamileyim 3 tane hastane değiştirdim ve şuan ankara tıpta karar kıldım doktorum özel ve benimle gerçekten iyi ilgileniyor ve ayrıca 2 hafta öncede hastanede yattım 2. katı güzel değil ama 4. katı özel kısmı gerçekten güzel tavsiye ederim.
bende tıpa gitmeyi düşünüyorum ama özeli pahalıymış doğrumu 20 günde bir 175 diye duydum bilgin varmı
evet canım malesef öle( ama bebeğim için feda olsun tek o sağlıklı olsunda ben çok sorun yaşadım aşırı kusmalarım vardı 1 özel doktor ve 1 özel hastane değiştirdim bu doktorumdanda çok memnun kaldım bana herşeyi tek tek açıkladı ilgilendi eğer sorun yoksa ilk 6 ayda her ay çağırıyorlar 6. aydan sonra iki haftada bir diye duydum bu arada sorunlu bi hamilelik geçirmiyorsan normal kliniğide güzel halamın kızı gitti ve doğumuda çok rahat oldu karar senin eğer özele gitmek istersende doktorumu tavsiye edebilirim.
benim yengem zekai tahirde doğum yaptı ve perişan olduk 8 kişilik oda ve bebeklerde o oda da kalıyor havasız çok kalabalık normal muayenede de öle fazla ilgi yokmuş kalabalıktan dolayı tabi karar senin ama biz oranın öle olduğunu bilseydik asla yengemi yollamazdık benden sana demesi :)))normal kliniğine gitmek için randevu aldım 29 hazirana verdiler ama hala kafam karışık zekai tahirden şaşma en iyi orası diyen ler çok fazla ne yapcam bilmiyorum bende
benim yengem zekai tahirde doğum yaptı ve perişan olduk 8 kişilik oda ve bebeklerde o oda da kalıyor havasız çok kalabalık normal muayenede de öle fazla ilgi yokmuş kalabalıktan dolayı tabi karar senin ama biz oranın öle olduğunu bilseydik asla yengemi yollamazdık benden sana demesi :)))
ayy cnm ya bende çok şaşırdım ne yapacağımı burda akropolü çok öven var tıpta çok pahalı nereye gitsem bilmiyorum(
ayyy akropol deme bana(( çok üzgünüm ordaki ortamı hiç beğenmedim ben ve orasıda pahalı ben orda yatıcaktım ama sağolsunlar ben ayakta duramıyorum doktor yatış veriyo ve hastanede yer yok diye beni perişan ettiler paramla rezil oldum hatta pazartesi doktorumda randevum vardı bi bayan vardı benden önce oda araştırmış hatta arkadaşı orda bi doktora gidiyormuş bana şey dedi ben çok araştırdım ama fakülte hastaneleri bi sıkıntıda araştırma yapacakları için buraya geldim bende onun yalancısıyım sana sadece şunu söyleyim hamilelikte doktor çok önemliymiş ben 3 doktor değiştirdim ve doktorumdan şuan çok memnunum....
Ankara'da baya özel hastane var galiba, ama Bursa'daki gibi belli başlı olan yok anladığım kadarıyla. Tam burda doktorumu bulmuştum, memnundum, tayinimiz çıktı, araştırmak için de fazla zamanım kalmadı 2-3 hafta sonra kontrole gitmem lazım Ankara'da. Sormak istediğim özel hastaneler pek tercih edilmiyo mu Ankara'da? Bursa'da çekinmeden gidiyoruz biz, ücretler de makul üstelik..
akay hastanesi mükemmel. doktorum tolga ecemişti. tavsiye ederim. bende doktorumdan hiç şüphem yoktu. hastane konusunda tereddütlüydüm ama iyiki oraya karar vermişim. inanılmaz güzeldi herşey.
Ben de akay hastanesinde tolga beye gidicem.Daha önce başka bir doktora gittim ama değiştirmek istiyorum.Tolga beyin çok iyi olduğunu duydum,haftaya randevum var bakalım inşallah memnun kalırım.
Dr Şükran Çakmak arkadaşımın doğumunu HRS de 2200 tl olarak yaptı. Doktor ve hastahane dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?