- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Ne zaman aldnz? Şu an arkdsm batikentte 400bin civari bakiyor ama ya en ust kat ya zemin kalms..ya da cok eski binalar..cok skntda. Insallah bulablrAnkara'dayım. Fiyatlar uçmuş vaziyette.
Ama biz de niyetlendik. Yatırımlık diye yola çıkmıştık ama oturacağımız bir ev aldık.
Ben Batıkentte yaşamaktaydım zaten. Buradan da bulduk.
Bazı kriterlerinden vazgeçmeden olmuyor.Lakin bir yerden de başlamak lazım, çoluk çocuk küçükken.
Canım arsayı nereden aldınızBizDe maalesef ev alamadık aynı şekilde o yüzden madem alamıyoruz paramız değerlensin ileride daire getirili bir arsaya bağladık biraz dişimizi sıkacağız kirada yaşamaya alışığız uzun zamandır yaşıyoruz zaten 5seneye kadar inş 1,5 daire getirisi olucak yer ata mah.de daire ortalamaları zaten 400-500 arası bakalım beklemedeyiz faizler düştükçe ev sahipleride fiyatları yükseltiyor faizlern düşmesinin bir manası kalmıyor eger bi birikiminiz varsa şahsen arsaya yönelim derim ..
Yanı emlakçı mi yoksa araştırmayla mi aldınızCanım arsayı nereden aldınız
Arkadaşlar yaa kaç zamandır ev almayı düşünüoruz Ankarada... Gecen sene bi ev bulmuştuk son anda vazgectik.. Ev 500.000di... Düşücek dediler fiyatlar için.. Neyse bu sene bakalım dedik yine.. Ne görelim gecen senenin 500000lik evleri en az 200000artmış...Bu nedir yaaa... Ankarada iyi bi semtte ev alamıyoruz arkadaş... Ekonomik kriz var evler satılmıyo diyolar... Bu fiyatlar nedir peki... Sinirlerim bozuldu valla... Ankarada ev almayı düşünenler nerden ev almayı planlıosunuz, ne yapmalı?
O civarda aldık biz de.Ne zaman aldnz? Şu an arkdsm batikentte 400bin civari bakiyor ama ya en ust kat ya zemin kalms..ya da cok eski binalar..cok skntda. Insallah bulablr
Canım MAAŞALLAH bitirmiş müteahhit. Benim bir çok tanıdığım var öyle aldı inşaat bitmemiş. Tapular dönmüşBitmesine 1 yıl kala 265 ten ev aldık
Simdi 480 500 civarı oldu
Coştu gerçekten
Eryaman bu arada
Canım MAAŞALLAH bitirmiş müteahhit. Benim bir çok tanıdığım var öyle aldı inşaat bitmemiş. Tapular dönmüş
Canım MAAŞALLAH bitirmiş müteahhit. Benim bir çok tanıdığım var öyle aldı inşaat bitmemiş. Tapular dönmüş
Ben Bahcelievlerde almayı düşünüyordum. Param da mevduat faizindeydi. Iyice eridi. Istediğim evlerde 1 milyon oldu. Nasip böyleymiş
Her yer öyle maalesef. Annem evini satıp bana yakın yerden ev alacaktı. 340 bine bir ev beğendik, anlaştık. Birkaç gün sonra faizler düşürüldü. Sonra ev sahibi bize 380 oldu evim dedi. O parayı veren 40 bini mi veremiyor dedi? Dedi de dedi, hala ev arıyoruz ama fiyatlar her geçen gün yükseliyor. Sürekli takipteyim. 360 bine ilana çıkıyor, iki gün sonra 390 oluyor. Niye diyorsun, sen yanlış görmüşsün diyorlar. Zaten piyasada hep kot farkı olan evler, en üst katlar var. Hayırlısı olsun sizin için de.
Ankara'dayım. Fiyatlar uçmuş vaziyette.
Ama biz de niyetlendik. Yatırımlık diye yola çıkmıştık ama oturacağımız bir ev aldık.
Ben Batıkentte yaşamaktaydım zaten. Buradan da bulduk.
Bazı kriterlerinden vazgeçmeden olmuyor.Lakin bir yerden de başlamak lazım, çoluk çocuk küçükken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?