- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
Ayyy korkunç
Allaha şükür taşındık canım ama aralikta teslim edeceklerdi nisan mayıs gibi teslim ettiler
hangi inşaat firmasından aldınız acaba... güvenilirmiş valla...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy korkunç
Allaha şükür taşındık canım ama aralikta teslim edeceklerdi nisan mayıs gibi teslim ettiler
Her yer öyle maalesef. Annem evini satıp bana yakın yerden ev alacaktı. 340 bine bir ev beğendik, anlaştık. Birkaç gün sonra faizler düşürüldü. Sonra ev sahibi bize 380 oldu evim dedi. O parayı veren 40 bini mi veremiyor dedi? Dedi de dedi, hala ev arıyoruz ama fiyatlar her geçen gün yükseliyor. Sürekli takipteyim. 360 bine ilana çıkıyor, iki gün sonra 390 oluyor. Niye diyorsun, sen yanlış görmüşsün diyorlar. Zaten piyasada hep kot farkı olan evler, en üst katlar var. Hayırlısı olsun sizin için de.
Aynen Bu dönemde ev sahipleri bir günde 100 bin koydular evlerine
Bi yakınım ev alacaktı anlaştılar düşün ev sahibi tapuyu verdi işlemlere başla diye sonra aradı yok ucuza gidiyor yok şöyle olsun yok boyle olsun
Bu da bildiğin şerefsizlik bence
Evet evet kesinlikle, bir günde 50 bin 100 bin koydular hiç yoktan.cnm bizim ev var zaten bi tane... ama eski ve semtini sevmioruz.. onu satıp da alıcaktık yenisini... ve fakat cok garip bi yükselme var... bazı semtlerdeki evler çok kısa sürede yüzde elli artmış vaziyette...
Arsayı araştırarak aldık hatta aldırdık çevremize de , şuan ortalama olarak arsalar 180-200binden başlıyor metre karesine görede değişiyor eşim araştıra araştıra uzman oldu buranınCanım arsayı nereden aldınız
Ankarada bile ev fiatları uçmuş resmen,ev sahibi olmak isteyenlerin allah yardımcısı olsun.
Batikentteyim ben de ev ariyorum 350 binlik ev bana yeter diyordum nerde:)3 4 ev gezdik yok en buyuk problem iskansiz olmalari
Arsayı araştırarak aldık hatta aldırdık çevremize de , şuan ortalama olarak arsalar 180-200binden başlıyor metre karesine görede değişiyor eşim araştıra araştıra uzman oldu buranınçok aldırdık arkadaşlarına da kayınbabamlar gorumcemlEr kaynımlar hep aldık
aynen yaa ankara istanbul gibi oldu... normalde aynı kalitedeki evi yarı fiyatına alabilioduk ankarada... şimdi aynı gibiler...
Batıkent metronun oraları güzel hemde merkezi yerdir,avm var orada metronun yanında hatta ismiaklıma gelmedi.
Atlantis:)
34 yaşındayım, 34 senedir ev fiyatları düşecek diyorlar bir kere bile düştüğünü görmedim.
Aynen,Altın ve ev fiyatları her sene için düşecek derler aksine kat kat artıyor34 yaşındayım, 34 senedir ev fiyatları düşecek diyorlar bir kere bile düştüğünü görmedim.
eryamandı sonra mahaller değilşti yenile şimdi yenimahalle ata mahallesi oldu adıcnm nerden aldınız arsayı... gölbaşı mı
Hayirli olsun..saglikla,huzurla oturun insallahO civarda aldık biz de.
Geçen hafta.
Site içi, eski binalar ama içi yapılı, sıfır tadilatla gireceğim inşallah.
Giriş veya üst kat ben de tercih etmedim.
Batıkentin eski mahalleleri asansörsüz, alçak katlı ve eski evler. Ama merkezi olduğundan değerli.
Yeni yerleşimleri de merkeze uzak ama yeni işte, lüks daireler ondan pahalı.
Kısaca Batıkent pahalı. Ama burda yaşamayı, her yerin site olmasını, sakinliğini seviyorum.
Arkadaşınız da bulur umarım.
Benim çok gönlüme göre oldu, onun da olsun inşallah.
Zor bu zamanda.. Çok zor.. Allah herkese yardımcı olsun