cowgirll sen çok iyisin, napacaksın onu seni hak etmiyor o sen daha iyilerine layıksın... odanda bir cacık olmaz.
birde üç vakte kadar beyaz atlı prens (yada beyaz lumizinli iş adamı) çıkmış seni çoook mutlu edecek...
ben de bir türlü anlatamıyorum bu konuyu çevreme maalesef.
neyin ne olduğunu biliyoruz aslında, ama iyi geliyor insana. merak, ilgilenmek gibi.
duamı da ederim...
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=41
konuyu buraya açsaydınız keşke, falla ilgilenenler bakıp yorum yapıyor genelde :)
taşırlar muhtemelen ama siz de haber verip taşıtabilirsiniz.
Aaaa bunu bilmiyordum, mune gelince taşır sanırım:) Beni de eğlendiriyor, yoksa falcı şunu yap desin onu yapayım gibi bir durumum yok. En son iki sene önce falan gitmiştim. Şimdi canım sıkkınken aklıma geldi:)
bence gitme falcıya tatlım. ben de ilk terk edilişimde falcı falcı dolanmak gibi bir hata yapmıştım. gelecekten bahsedilmesi, depresif depresif tavırlar, sürekli bir ruhanilik falan kötü gelmişti bana.
bir daha da tövbe gitmem.
Aaaa bunu bilmiyordum, mune gelince taşır sanırım:) Beni de eğlendiriyor, yoksa falcı şunu yap desin onu yapayım gibi bir durumum yok. En son iki sene önce falan gitmiştim. Şimdi canım sıkkınken aklıma geldi:)
Ayyy öyle mi diyorsun:44: Yürüyüşe çıkayım dedim beceremedim onu da. Az eğlenirim diye düşündüm, hava alıp kahvemi içip fal baktırırım falannn
ben ilgiliyim.. geçmiş, şuan veya çok kısa süre içinde olma ihtimali yüksek olan konular hakkında 6. hissi kuvvetli olanlar bir şeyler söyleyebiliyor, ama gelecek elbette hiç belli olmaz :) umut etmek ve dua önemli.. eğleniyor da insan dediğiniz gibi.
dediğiniz gibi mantığımıza hislerimize bize göre doğru olan neyse ona göre devam ediyoruz yine de...
bence sadece yürüyüşe git, ankara'daki deniz kurumamıştır daha, sahile in
4-5 falcıya gittim, hepsi yanlış şeyler söyledihep kafamı gelecekle bozdum, olabilecekleri düşünüp düşünüp üzüldüm. 3 vakte kadar karşılaşacaksınız tarzı bir şeyler söylemişti bütün falcılar, o tarihlerde evden çıkmaya korkuyordum vs vs...
çok hassassın şu an, gitme tülaaaayyy!
Gaybı bilen bir tek Allah olduğuna göre..
Demek ki fal bakan kişi size yalan söyleyecek ve atacak.
Ne yazık ki bazı şeyleri çok merak ediyoruz ama..
Kandırılmayı tercih ediyorsanız gidin herhangi birine bence.
Hanımefendi olayı neden dini bir şeye bağlıyorsunuz? Yorumları okumuyor musunuz anlamıyorum ki...Kiimseyi kırmak istemiyorum ama ben kafa dağıtmak için gideceğimi, yer konusunda önerisi olan olup olmadığını sordum. Bir fikriniz yoksa olayı dini boyuta taşımasanız iyi olur. Falcının söylediklerini ciddiye almadığımızı da konuştuk bir arkadaşla. Bunları okumadınız mı bilmiyorum ama tekrar ve son defa belirtiyorum...
Ne kadar asabisiniz..
Konu açıp yorum istediğinize göre herkes istediğini söyler yazar.
Dini bir boyuta getirmedim.
Kendi fikrimi söyledim.
4000 e yakın mesajım vardır. Bugüne kadar olayları dine getirmediğim bellidir.
Olası cevabınıza karşılık yazayım benim mesajlarımı bilmek zorunda değilsiniz. Ama önyargılı da olmayın.
Buraya herkes istediğini yazar.
İnsanlara çemkirmeye hakkınız yok.
Falcı da istemediğiniz şekilde konuşursa yandı.
Canım ben istanbulda oturuyorum. Fal'a çok düşkünüm bilen bilir
Geçen sene ankaraya gitmiştim tesadüfen kızılaymıydı sanırım evet böyle barlar cafeler olduğu bir sokak var turuncu cafe var oraya gittim değişik bir yer, çok güzel ben çok beğendim. baktırdığım kadının adını hatırlamıyorum ama gözlüklü 40-45 yaşları arası hafif sarı saçlı bir bayandı. Geçen sene bana bunları bunları yaşayacaksın dedi 1 sene içinde hepsini yaşadım
Tekrar ankaraya işim düşerse gideceğim. Tavsiye ederim 20 tl ye bakıyordu sanırım. Ah keşke adını hatırlasam..
Öyle elbette. Şu anla ilgili söylenenler çıkabiliyor gerçekten. Zaten şu ann ne olduğunu ben de görüyorum, ama işte keyifli oluyor bence:) Baya önce gitmiştim en son. Bugün gideceğim sanırım
Hahahahahha ay çok fenaBen takmam ki öyle şeyleri. Şu ana kadar tüm yaşadıklarıma şahit olan insanların bile sözünü dinlemiyorum ne yazık ki
bence sadece yürüyüşe git, ankara'daki deniz kurumamıştır daha, sahile in
4-5 falcıya gittim, hepsi yanlış şeyler söyledihep kafamı gelecekle bozdum, olabilecekleri düşünüp düşünüp üzüldüm. 3 vakte kadar karşılaşacaksınız tarzı bir şeyler söylemişti bütün falcılar, o tarihlerde evden çıkmaya korkuyordum vs vs...
çok hassassın şu an, gitme tülaaaayyy!
aynen bende ilk defa duyuyorum
Bu tülay hani adam tv de bağırıp duruyodu o tülay mı
Öğretmeni bakıcıyla bir tutan toplumun psikologla falcıyı aynı kefeye koymalarına şaşmamak gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?