- 18 Nisan 2014
- 40
- 2
- 298
Kızlar merhaba benimki dert sayılmaz ama konularımdan bilenler vardır sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Falcıya gidesim var kafam dağılır diye düşünüyorum, tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız yerler var mı acaba:)
Canım ben istanbulda oturuyorum. Fal'a çok düşkünüm bilen bilir
Geçen sene ankaraya gitmiştim tesadüfen kızılaymıydı sanırım evet böyle barlar cafeler olduğu bir sokak var turuncu cafe var oraya gittim değişik bir yer, çok güzel ben çok beğendim. baktırdığım kadının adını hatırlamıyorum ama gözlüklü 40-45 yaşları arası hafif sarı saçlı bir bayandı. Geçen sene bana bunları bunları yaşayacaksın dedi 1 sene içinde hepsini yaşadım
Tekrar ankaraya işim düşerse gideceğim. Tavsiye ederim 20 tl ye bakıyordu sanırım. Ah keşke adını hatırlasam..
Sen çok iyisin, en iyilerine layıksın falan
Yok yok anlamakta çok ciddi sorun yaşıyorsunuz. Muhattap olup sinirlerimi zıplatmayayım diyorum ama. Valla küçümsediğiniz toplumda baya iyi yerlere gelecek biriyim okuduğum okul ve bölümden dolayı, eğlenmek için falcıya gidenler sadece cahil insanlar değil yani rahat olun siz. Ve artık konumdan uzaklaşın.
Hımmmm... Ajdar da makine mühendisi...
muhendıslere laf mı soktunuz buyrun bana dogru konuşun
Hımmmm... Ajdar da makine mühendisi...
Ben de mühendisim. Bir de konu sahibine diye belirtmişsiniz. Gerçekten seviyesiz yorumlarınıza cevap vermek istemiyorum. HoşçakalınSiz ne iş yapıyorsunuz acaba mühendislere laf sokmuşsunuz ya hani merak ettim? Ben baya baya derece yapıp girdim çünkü üniversiteme. Sizin yüksek seviiyeniz merak uyandırıyor insanda:)
Kızlar merhaba benimki dert sayılmaz ama konularımdan bilenler vardır sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Falcıya gidesim var kafam dağılır diye düşünüyorum, tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız yerler var mı acaba:)
Mühendislere laf sokmadım... İnce mesajı anlayan anladı... Ama yine de anlatayım: Artık üniversite okumak çok kolay. Üniversite okuyorum demek benim için bir ölçüt değil.Ayrıca işine gelmeyene seviyesiz diye yakıştırmak senin seviyesizliğin... Eyvallah...
kuzum sen burcunu söle..
bi de o ağzına kuş pisleyesicenin burcu lazım tabi :))
ben burda yorumlayım boşa gitme falcıya annem :)))
karışmıyım diyorum da kız derece yapıp girdim diyor siz üniversite okumak çok kolay diyorsunuz. konu sahibi herhangi bir üniversitede okumuyor belli ki iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyor.
ya siz?
üniversite okumak kolay dediğinize göre herhalde adını bile duyup bilmediğimiz bir üniversitede basit bir bölüm okudunuz sanırım.
ben de iyi bir üniversitede okudum noldu?
Neyi kastettiğinizi anladım...
Falcıya gidip gitmeme konusunda fikir belirtilmesini istemediğinizi de anladım...
Umarım bunları falcıya gitmemenin subliminal mesajı olarak değil de tecrübe olarak değerlendirirsiniz, siz ya da okuyanlar...
Vaktiyle gitmediğim falcı, baktırmadığım fal türü kalmadı, bir nevi arkadaş kurbanı oldum diyelim, kafa dağıtıyor, isimlere kadar söylenenler birebir çıkıyor diye görmediğimiz, baktırmadığımız fal türü kalmadı... O dönem sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşamıştım, tam olarak sevgili olma- ayrılma durumu olmasa da ciddi bir kararsızlık vardı ve ismi, aramızda geçen her şeyin net bir şekilde söylendiği insan hakkında net düşünemediğimi fark ettim... Kafam netleşmedikçe fal baktırdım, fal baktırdıkça olay belirsizleşti... Bir araya gelmemiz için hiçbir engel yokken öyle garip hissettim ki karşı taraftan çok temiz hisler ve kararlar olmasına rağmen elimi uzatamadım bir türlü... Olumlu şeyler söyleyenler de vardı, olumsuzlar da...
Bütün bu kararsızlıkların yanında iş hayatımda, ailem ve arkadaşlarımla ilişkilerimde de görünürde bir sorun olmamasına rağmen mutlu değildim... Küçükken, kendi aramızda fal bakarken arkadaşımızın biri yüz felci geçirince zaten soğuduğum fal uzun süredir maddi manevi hayatımı işgal ediyordu, ben de önce yavaş yavaş sonra bıçak gibi kestim fal olayını... Sonra ne mi oldu? İçimdeki anlamsız sıkıntı ve kararsızlık bitti, farklı bir ilçeye tayin istedim, bu vesileyle mesleğimin en güzel yılları başladı, fallarda tamamında olmasa da çoğunda ruh eşim olarak anlatılan adamın bana karşı olmasa da narsist ve sapkın bir adam olduğunu türlü tesadüflerle öğrendim, gayrimenkuller edinecek kadar elim bollaştı ve tanışmadan yıllar önce aynı şeyleri yaşadığım adam hayatıma girdi, üstelik tüm yolları kapattığım halde ve ortak noktalarımızı beni hayrete düşürecek şekilde ispat ederek...
Şimdi bütün bunları "fal baktırmayı bıraktım hayatım değişti" diye yorumlamak komik ve ütopik gelebilir ama bu süreci yaşayınca kırılma noktasının tam da o zamana denk gelmesi nasıl bir tesadüftür (ya da tevafuk) bilemem fakat tamamen bırakmadan evvel aralarda falcıya gittiğimde yaşadığım kötü olaylar, geçen yıl sadece muhabbet olsun diye kapattığım fincanda arkadaşımın bir tatsızlık gördüğünü söylemesinin ardından başıma gelenler, "Bu kadar da olamaz!" diye düşünüp tövbe etmem benim açımdan olayı çok net ortaya koyuyor... Bunu okuyup "Öyle düşünmüş öyle olmuş" diyen de çıkar, "Allahın yasağını delmekten vazgeçmiş Allah da ona yardım etmiş" diyen de... Bunlar yaşarken anlamlı, yazarken masal gibi... Şimdi düşünüyorum da o yıllara dönsem o zamanki aklımla "Falı bırakayım da işler yoluna girsin" diyemezdim ama hakkında bir gün olumlu bir gün olumsuz şeyler duyduğum insanlar ve olaylar hakkında kesinlikle karıştırmazdım kafamı... Kafa dağıtmak için gittiğim falcıların kafamı darmadığın ettiğini görmem zaman aldı, galiba kararsız kalınca, ne yapacağını bilemeyince en doğrusu kişinin kendine ya da kendi kadar güvendiği arkadaşlarına dönmesi... Cevaplar başkasına soracak kadar uzakta değil çünkü...
kuzum sen burcunu söle..
bi de o ağzına kuş pisleyesicenin burcu lazım tabi :))
ben burda yorumlayım boşa gitme falcıya annem :)))
Sen fal topigine gel kardes
Ankara'da iyi falci yok, dedikleri cikan kimse yok. Gitme, biz cok gittik, hepimiz hem maddi hem manevi zarara ugradik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?