• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankarada Gelinlik Diktirmek

tugcetugce

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
288
199
323
Ankara
Kııızlllaaaar İstediğim gelinlik bu şekilde ön tarafı kapalı dantelden bir gelinlik, Ankarada Nerede ucuza diktirebilrim acaba ? yada bu şekilde şeyler nerede satılır? Bilgisi Olan?
$Dantelli-Etekli-Gelinlikler-2013-8.webp$uzun-kollu-gelinlik-modelleri-5.webp$5211.webp$2013-kapali-tesetturlu-gelinlik-modelleri-2.webp:3:

Son düzenleme:
Canım ben demetevlerde diktirdim gelinliğimi. Hemen hemen her modaevine baktım ama senin modelindeki gibi tülleri hiç görmedim. Fransız dantel kullanılmıs sanırım ki kendileri oldukça pahalı. Piyasa benzer dantelleri daha ucuza bulmak mümkün ama birebir aynısını yada bu kadar ince olanını zor bulursun. Fransız dantelle bu gelinliğe 2500-3500 arası fiyat verirler. Ayrıca tunalı hilmideki modaevlerinde bulabilirsin.

Canım tam olarak nerelere bakayım sence? modaevi isimleri önerileriniz veya adres sokak isimlerini biliyorsanız soyleyebilrmisiniz? Kafam cok karışıyor.

CAnım en güzeli sen tunalı hilmiye git. Cadde boyunca ünlü gelinlik markalarının şubeleri ve yanlarında, yakınlarındada modaevleri var. İstediğin modelin önce orjinalini giy sonra karar ver. Vucuduna olup olmayacagına bak. Daha sonra modaevlerine gidip fiyat al. Ben oyle yapmadıgıma pişmanım şimdi.

Son düzenleme:
İstediğiniz kumaş Fransız kupon dantel. Kupon olmak zorunda, yoksa her dantele Fransız dantel diyorlar. HRB elegant gelinliği çok övüyorlar, kupon dantel de kullanıyor onlar. 2000üstü bütçelerde diktirebilirsiniz.

Canım tam olarak nerelere bakayım sence? modaevi isimleri önerileriniz veya adres sokak isimlerini biliyorsanız soyleyebilrmisiniz? Kafam cok karışıyor.

Tunalıhilmideki modaevleri semtinden ya da kalitesinden bilmiyorum biraz daha pahalı olabiliyor izmir caddesindekilere
bakabilirsin. bir de turan güneş tekiler var onların katologunda da bu modellere benzerler var ben de böyle bir şey istiyodum da:9:

ama gidip bakmadığım için kalitesini bilemicem:17: fiyat olarak da 2000-3000tl arası oluyorlar:44:

Aslında Kiralanan Gelinliklerde yokmudur ki bu türde? O şekilde şeyleri nereden bulabilirim acaba?

Kiralık ile satılık gelinlikler arasında zaten 200-300tl fark oluyor. kollu modellerin tam üstünüze göre olması çok önemli, o açıdan üstünüze göre dikilmesi en sağlıklısı.

kızılayda and çarşısı var hep gelinlikçi olan bi çarşı ben orda diktirdim canım fransız dantelli benim gelinliğimde fiyatlarda gayet uygun..

Aslında Kiralanan Gelinliklerde yokmudur ki bu türde? O şekilde şeyleri nereden bulabilirim acaba?

arkadaşların da dediği gibi benim bir arkadaşımın kiraladığı fiyatla aynı fiyata diktiriyorum ben. diğer türlü de 200-300tl oynuyormuş. ben kiralamayı düşünmediğim için sormamıştım ama hem dikip hem kiralayanlar var sanırım:44:

ben gelinliğimi izmir caddesinde bir yere diktiricem o taraflara da bakabilirsin:34:

Back
X