- Konu Sahibi balpeteknisa
-
merhaba canım başlığı görünce yazayım dedim bende tedavi görüyorum dün gonal f iğneye başladım Allah izin verirse ilk aşılamamı yaptırcam gazi hastanesine gidiyorum tüp bebek merkezinde prof dr nuray bozkurta gidiyorum çok memnunum daha önce etlik zübeyde hanıma gittim beni çok oyaladılar karar senin eğer özele gitmek istersen prof dr ahmet erdemi tavsiye ederim geçen yıl gitmiştim
evet doktor göreceli bir kavram.ben ilk hamile kalmaya karar verdiğimde buradaki yorumlara dayanarak linada şükran hanıma gitmiştim genel bir kontrol için sonra da idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yine şükran hanıma gittim.ama memnun kalmadım.aynen dediğin gibi çok hızlı konuşuyor.benim kafamı karıştıryordu.o kadar çok ve hızlı konuşuyorki sorularımı unutuyordum.bir de çok hastası var.tüm muayene bir koşturmaca halinde geçiyordu.o yüzden mine hanımı denemeyi düşünüyordum. devlet hastanesinden memnun kalmazsam mine hanıma giderim o da olmazsa naparım bilmiyorum.sen ne yapmayı düşünüyorsun peki canım?nereye gideceksin?
canım etlik zübeyde hanıma ilk evlendiğim zaman gittim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum öyle böylle ağrım yokk acile gittim almadılar ssaat sabah 5te sadece acil dogum alıyoruz dedi gönderdi özel bi hastaneye gittim orda muane oldum doktor kadın doğuma git vajinal enfeksyon varmı baksınlar dedi sabah etliğe gittim o ne kalabalıkkk ayyy nefes alamıyorsun resmen zorbela içeri girdim doktor yüzüme bakmadı geçmiş zaman hatırlamıyorum ismini direk ultrasyona gönderdii bana vajinal ultrasyonmuş kimse bişe demiyor salak bi hemşire su iç bekle sıkışınca gel dedi su iç iç iç siştim sıra gelmiyor diye bekledim sonra gittim beni çağırmadınız şiştim dedim demezmi seninki vajinal git aşağıya allah çıldıracaktım neesse indim ilkkez vajinal olacam korkuyorum nasıl bilmiyorum içeri bir girdim herkes kapının ağzında içeri geç üzerini çıkar dedi bi girdim 2 kişi daha var eteklerini çıkarıyorlar bekledim burdamı çıkaracam dedim herkesle beraber yaşlı bi kadın vardı kızım utanma sende olan bizdede var dedi içerdende ultrasyon görevlisi hadi senimi bekleyecem dedi bana bi gittim bi perde var dışırdan görünmesin diye kapı açıktı tabi kapıda hemşire içeri alıyor anaammm sanki kadın makineli gibi girene çıkana sokuyor cihazı tekrar üstünü çıkarıp geçerken muane olan hastayı görüyorsun yanından geçiyorsun tamam üstün kapalı ama tam bi psikolojik yıkım kadın olduğuna lanet edersin eşim dışarda bekliyordu dedim çok kötüyüm bu ne böyle kadınsın diye bu tür şeylere maruzz bırakılmazki bana ne herkez kadın benimm mahremim ne olacak o gün bu ğün ne devlet kadın doguma gitmedim hep özele gittm linaya işte...
başkenti araştırıyorum bakalım bazıları çok kalabalık demiş güven pahalıymış bakalım gidip konuşmak lazım canım
arkadaşlar merhaba bende aynı szıler gıbı bebeğımı kucagıma almak ıcın 2 sendır ugrasıyorum ama malesef olmadı bız bulent alp aydın var ona gıttık ılk basta ankarada cok bılındık bı doktor yanı sıra almaya kalksanız 3 aydan once vermezler bız zar zor aldık ama tam 1 senemızı yedı okadar umursamaz kı anlatamam bır tek rahım fılmı cektırdı ve rahım fılmı ıcın benı nasıl korkuttu yok uyutarak yapmak gerekıyo falan sırf para ıcın 600 lıraydı ben devlette 2 dkkda ayakta yaptırdım bırde sperm tahlılıl istedi sızde bısey yok deyıp bızı yolladı eve 6 ay boyunca klomen kullan dedı ne bır yumuyrta takıbı ne bır kontrol hıc bısey yok neymıs efendım yuzde 85 olurmus 6 ay ıcıınde zaten arastırdım daha sonra cok sıkıntı ceken varmıs ondan .
daha sonla meshurrrr LİNA ya gıttım sureyya hanım var bılen bılır benı o da ayrı bır oyaladı ılk ay nasıl ıltıhabın var nasıl dıye bana 1 ay ılsıkıyı yasaklaı kac tane ıgne bı suru hap kulllandık sonra bana cocuk ıcın adetın bıttıkten sonra 3. gun gelceksın dedıler ısın tuhafı o akıntı dedı ama ben hıc hıssetmedım ıccamasırımdada bısey yoktu sonra ben 3. gun gıttım demezmı bana adetının 2. gunu gelcektın dıye okadsar sınırlendım kı 1 ay daha gıtmıs oldu bu kadar umursamaz bırını ben gormedım ve bırde yara var sende ılla dondurmamız lazım falan dedı benı nasıl korkuttu cocuk olmaz yoksa dıye.sırf para ıcın yıne 200 lıraymıs 1 ay yıne ılsıkıyı yasaklayacaktı okudugum kadarıyla herkesın yaralarına takmıs bu lına:) ben tabı uzerımde para yok deyıp kactım ordan gdııs o gıdıs bır dahada gıtmem sonra arastırdım baska tanıdık bır docente sordum cocuk ısteyen bırıne yara dondurulması yakılması cok zararlıymıs dahada zorlasrtırıyormus ıyıkı yaptırmamısım ınsanı resmen aptal yerıne koyuyrolar benım yasım 27 bu yasta dedı ne dondurması 40 yasından sonrakı ksıılere onerılıyormus kı yara oyle kucukmus kı gerek bıle yokmus akıntı falan dayokmus ayrıca
zekaıtahıre , cag hastanesı venıvıdıyede gıttım asla ama asla tavsıye etmıyorum kızlar
ben her seferınde bu kadar doktor degıstır hoppp elde var 0 yıne bastan basla simdı dıyanet vakfının hastanesıne gıdıyorum hulya hanım var memnunum genel anlamda en azından para soz konusu olmuyo mesela yapılan testlerı bır daha ıstemedıler ve 1 ay boyunca sadece 40 tl odedık hastaneye asılama yaptırdık bu ayda 375 lıraya mal oldu ayın 8ınde ama sanırım tutmadı adet olcak gıbıyım fakat su 21. gunde olan catlama testını yapmadı bana rastgele catlatma ıgnesı vurdu sonrada asılama yapıldı
canım inşallah bu ay aşılaman tutar ve bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. lina da Süreyya hanım diye bir doktor olduğunu bilmiyordum. ben mecbur kalırsan mine hanıma gitmeyi düşünüyordum ama lina hakkında çok olumsuz yorum okudum.ilk olarak Zübeyde hanıma gidip şansımı denemeyi düşünüyorum memnun kalmazsam ne yaparım bilmiyorum. Allah kerim. birbirimiz için dua edelim canım...
çok sagol sız boyle guzel seyler soyledıkce yuregıme umut doguyor rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bununla olmasın sınavımız sureyya hanım var fakat nedense sıtelerındede yazmıyo bende bakmıstım zubeyde hanımı bır dene yorumlarını yaz burdan ınsallah memnun olursun dedıgım gıbı hulya hanımdan cok memnunum ıyı ılgılı bır kadın en azından ıstedıgın seylerı rahat rahat sorabılıyrosun aklında olsun yıne de ıyı sanslar:))
inşallah canım hepimiz hayırlısıyla minik meleklerimize kavuşuruz.senin için de dua ediyorum canım.
Zübeyde hanım olmazsa bende 29 mayısa gidebilirim belki.ama canım ben 29 mayısa 2-3 yıl önce gitmiştim dahiliye bölümüne.
öyle çok fazla değil rutin tahliller istemişti doktor tabi içinde hormon testleri de vardı.700 milyon tutmuştu.29 mayıs bildiğim kadarıyla A grubu hastaneler arasında olduğu için tahliller falan pahalı oluyor diye biliyordum ben.ama sen aşılama için 375 demişsin. çok uygun geldi bana. senin özel sigortan falan var mı yoksa sgk için verdikleri fiyat bu mu?
yok normal esımın uzerıneyım bende ssk ben de bu hastaneye ve hulya hanıma bır arkadasımın tavsıyesı uzeırne gıttım kendısıde doktordu ve cok arastırmıs hulya hanımdan memnun kalmıstı . ılk gıttıgımde rutın testlerı ıstedı hormon testı hsg ve spermtahlılı be bunları yakın zamnda baska yerde yaptırdıgım ıcın gerek kalmadı tekrar ıstemedı sadece prolaktın yaptırmamısım daha once onu ıstedı onada 20 lıra odedık hastane ılk gırıste 42 lıra alıyor muayene ucretı sonra bende tam anlayamadım hastanenın calısma seklını ama 1 ay boyunca ekstradan bır kez 12 lıra aldılar sonra hep kontrol dıye gırdım ucretsız bayada bır gıttım toplamda 6 kez falan sanırm
valla çok sevindim canım.bende bir Zübeyde hanıma gideyim orada tahlillerimi falan yaptırayım eğer memnun kalmazsam lina yerine 29 mayısa giderim.madem memnun olanlar var. linaya giden hamileler memnun kalıyor ama infertilite için gidenler memnun kalmamış anladığım kadarıyla.bende şansımı 29 mayısta deneyeyim inşallah hayırlı sonuçlara ulaşırız canım...
inşallah artık o kadar cok ıstıyorum kı senın sorunun ne tam olarak bız ılk asılamamızı yaptık ıste esımde de bendede sorun yok gornuyo tum testler normal ama gelmıyor melegımız eger bu tutmazsa 2 defa daha denerım sanırım asılamayı sonrası tupbebek ınsallah ona kalmaz
inşallah artık o kadar cok ıstıyorum kı senın sorunun ne tam olarak bız ılk asılamamızı yaptık ıste esımde de bendede sorun yok gornuyo tum testler normal ama gelmıyor melegımız eger bu tutmazsa 2 defa daha denerım sanırım asılamayı sonrası tupbebek ınsallah ona kalmaz
aynı zamanlarda evlenmısız :)
canım işte bizim 2,5 yıl oldu ama çevremdekiler çok sıkıştırıyor bebek yok mu diye.
bende olmuyor diyemiyorum güvenmiyorum çünkü. bir tanesi çıkar saçma sapan bir yorum yapar iyice üzülürüm diye.
istemiyorum diyorum sürekli bakalım ne zamana kadar böyle gidecek...
aynen bende aynı tepkıyı verıyorum ıstemıyorum dıyorum kırk kere soruyorlar yanı vermezse Mabut neylesin Mahmut demi ama :) sankı bızım elımızde de olup olmaması sadece en yakınlarım bılıyor asılamayı bıle soylemedım kımseye bıze 1 kere yumurta takıbı yaptılar hep klomen kullandım ıste bu doktoruda zor bulduk ya oda beklemeyelım asılama yapalım deyınce bende tamam dedım bakalım hayırlısı ama hıc umıdım yok ya
evet sürekli sürekli sorup bunaltıyorlar insanı...
bende aslında çok beklemek istemiyorum.tahliller yapılıp bir sorun çıkmazsa fazla beklemeden aşılama yaptırmak istiyorum ama bakalım önce bir doktora gidelim de artık ne çıkarsa bahtımıza.
canım senin yaşın kaç?
27 yasındayım ben sen kac yasındasın yasım daha fazla ılerlemeden su an enerjım cokken ıstıyorum bebısımı:))bır an once gıt yaptır tahlılerını neler yaptırdıklarını banada yaz olur mu
canım bende 27 yaşındayım.bende aynen daha geç olmadan gelsin istiyorum bebişim.
canım inşallah haziranda gidicem şu an başka bir rahatsızlığımdan ötürü antibiyotik kullanıyorum.
o bitince haziranda hiç vakit kaybetmeden başlayacağım inşallah.
tabi canım birbirimizi haberdar edelim tedavide yaşadıklarımızdan...
gerçi senin aşılaman tutarsa hiç bunlara ihtiyacın kalmaz(inşallah da kalmaz canım)
inşallah inşallah inan bunu bile okuyunca çokkkk mutlu oluyorum Allah razı olsun Rabbim kalbinden geçenin en güzelini yaşatsın sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?