- Konu Sahibi balpeteknisa
arkadaşlar zübeyde hanımda sperm testi için sıra alınıyor mu yoksa ben tahlil yaptırmak istiyorum deyince hemen veriliyor mu lütfen yaptıran biri yardımcı olabilir mi? ayrıca sonuçlar kaç günde çıkıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hanımlar,
Ben adetimden önce zübeyde hanıma gittim 21. gün testi yaptılar yumurtlamaya baktılar, değerlr normal çıkmış. Dün de adetimin 3. günüydü tekrar kan verdim hormonlara bakıldı, en güzel yanı gittiğimde hiç sıra beklememem oldu. Sadece kan tahilillleri öğleden sonra veriliyor onu bekliyorsunuz. Hormonlarım da normalmiş, dün rahim filmi için randevu aldım veee pazartesiye randevu verdiler pazartesi günü saat 2 de rahim filmi çektiricem ve çook heyecanlıyım. Nasıl olacak çok endişeliyim. İnşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz dua edin bana. Littlebirdie özellikle senin için anlatıyorum bunları haziranda sende gideceğin için. Anlayamadığım birşey var, hormonlarım normalmiş yumurtlamamda normalmiş neden 12 aydır hamile kalamıyorum. Ayrıca eşimede baktırdık ondada bir sıkıntı yok. İşte bir tek tüplerim kaldı inşallah onlarda bir sorun yoktur ve kolay geçer. Hastanenin güzel taraflarından biri de şu, rahim filmi sonuçlarını heme veriyorlar ve doktora direkt gösteriyormuşsun. Valla kızlar ben çok memnun kaldım şimdiye kadar olumsuz bişey yaşamadım. İnşallah yaşamamda, kızlar dualarınızı bekliyorum. İnşallah hayırlı zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Allah kimsenin kucağını yuvasını ıssız boş bırakmasın.
canım çok sevindim.inşallah tüplerde de hiç bir sorun yoktur.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşursun.
beni de unutmadığın için çok teşekkür ederim.rahm filminden bende çok korkuyorum ama bir çok kişi de burada çok korkulacak bir işlem olmadığını söylüyor.onları okuyup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.inşallah canım sende çabucak kolaycacık geçirirsin ve sonucu da güzel çıkar.merakla bekliyorum haberlerini.
canım peki dün adetliyken gittiğinde sadece kan mı verdin yoksa vajinal muayene de oldu mu?
benim rahim filmi kadar çekindiğim diğer şey de adetliyken muayene olmak?
nasıl olur aklım almıyor benim 3. günde adetim epey yoğun olur ben çok utanırım,çekinirim.
inşallah bende haziranda gittiğimde senin gibi memnun kalırım.inşallah sende hazirana kadar hamile kalmış olursun![]()
arkadaşlar zübeyde hanımda sperm testi için sıra alınıyor mu yoksa ben tahlil yaptırmak istiyorum deyince hemen veriliyor mu lütfen yaptıran biri yardımcı olabilir mi? ayrıca sonuçlar kaç günde çıkıyor?
Çok teşekkür ederim canım gelişmelerden mutlaka haberdar ederim sizleri. Canım ben adetimin 3. günü gittiğimde sadece kan aldılar. Ancak daha önce linadayken doktor alttan ultrasonla bakıyordu vajinal muayene yapmıyordu. Adetin 3. günü rahim daha net görünürmüş. Ama zübeyde hanımda gerek görmediler nasılsa rahim filmi istedikleri için sanırım. Gerçekten rahatsız edici bir işlem. Ben buradaki tetkiklerime ve doktorlara gerçekten güveniyorum en azından karşımda bir muhattabım var onlar buna gerek görmediyse vardır bir bildikleri elbette. Rahim filmi için bende endişelenmiyorum, sonuç göstermek için beklerken orada daha önce çektiren kadınlarla konuştum öyle aman aman bişey olmadığını söylediler bir de artık stres olmaya başladım neyse sorun tespit edilsin bir an önce sorun yoksada onu bileyim. Zaten bir sene stres altındayım KPSS ye hazırlanıyorum belki onun stresinden hamile kalamamışımdır, hayırlısı bakalım son sözü rahim filimnden sonra Rabbim söyleyecek. Ay çok konuştum:)
anladım canım. Vajinal ultrasonda kötü ama belki aynı senin gibi benden de istemezler Zübeyde hanımda şimdi onun için dua ediyorum:18::18::18:
verdiğin bilgiler için tekrar çok teşekkür ederim. İnşallah bugün rahim filmini de sorunsuzca atlatırsın ve sonucu da güzel çıkar.
mutlaka yaz olur mu yaşadıklarını...
canım birde kpss demişsin. Gerçekten büyük bir stres kaynağı kpss. belki de hiçbir sorunun yoktur sadece sınav stresinden dolayı olmuyordur. Bugün sorun olmadığı ortaya çıkarsa bence kendini rahat bırak. Hiç düşünme. Sınavdan sonra kendiliğinden olur inşallah bilmiyorum ama benim içime öyle doğdu. dua ediyorum canım senin için yani hem sınav hemde bebiş için...Allah gönlünden geçenlerin en hayırlısını versin inşallah..inşallah rahim filmini de kolaycacık acı duymadan çektirirsin...
Canım çok teşekkür ederim rahim filmim kolay geçti çok şükür çekenler çok iyi davrandılar devlet hastanesinden bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Biraz ağrı oldu adet sancısı gibi bir sancı birkaç dakika sürüyor sadece. Sonuçları da iyi çıktı doktor istersen aşılama yapalım dedi seçimi bana bıraktı.Bu tedavi sürecinin sınav çalışmalarımı etkilemesini de istemiyorum. Bende madem herşey normal sınavdan sonraya kadar biraz rahat bırakmaya karar verdim. Bende senin için çok dua ediyorum inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz Allah kimsenin yuvasını kucağını sessiz ıssız bırakmasın. İnşallah sende iyi sonuçlar alırsın.