- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
benım genc kızlıgımdan berı vardı canım ozmanlar dogum kontrol hapları kullanıyordum sonra evlenınce bıraktım benım de pco harıc hıc bısey yok tupler acıktı ıkıncı asılamada tutmustu ama nasıp olmdı malesef.pekı senın asılaman catlatma iğnesınen kac saat sonra yapıldı benım kı 24 saattı oyle tutmustuDrların hiç biri bu, şu sorunların var demedi , Kan tahlillerim her zaman güzel çıkıyor çok şükür, ama bende de Pco var galiba, hastaneye ilk gittiğim zaman randevu alarak ultrason çektiklerinde kağıda her iki over pco yazmışlardı, Lh Fsh'tan yüksek de değil, AMH de normal.
Yumurtalar da büyüyor, yalnız sol tüp kapalı çıktı, sağ açık olduğu için aşılama yapıldı ama olmadı.
Sana Pco teşhisi nasıl konuldu canım?
pco teshısı ultrason ve kan tahlıllerıyle cıkıyor canım yumurtalıkların polıkıstık gorunumu var ıse pco oluyor mınık mınık ıcı su dolu kesecıklerDrların hiç biri bu, şu sorunların var demedi , Kan tahlillerim her zaman güzel çıkıyor çok şükür, ama bende de Pco var galiba, hastaneye ilk gittiğim zaman randevu alarak ultrason çektiklerinde kağıda her iki over pco yazmışlardı, Lh Fsh'tan yüksek de değil, AMH de normal.
Yumurtalar da büyüyor, yalnız sol tüp kapalı çıktı, sağ açık olduğu için aşılama yapıldı ama olmadı.
Sana Pco teşhisi nasıl konuldu canım?
Inşallah canım, sağolasın :))Haklisin aslında canım.stres yapmamamz gerek.ins.rabbim tez zamanda nasip eder bizlere.tekrar sağlıklı yasarsin o mutlulugu
36.5 saat sonra aşılama yapılmıştı canım, çatlama iğnesi olarak da choriomon kullandım. Bakalım bu ay nasıl uygun görür drlar.benım genc kızlıgımdan berı vardı canım ozmanlar dogum kontrol hapları kullanıyordum sonra evlenınce bıraktım benım de pco harıc hıc bısey yok tupler acıktı ıkıncı asılamada tutmustu ama nasıp olmdı malesef.pekı senın asılaman catlatma iğnesınen kac saat sonra yapıldı benım kı 24 saattı oyle tutmustu
Işte benimkiler sadece ultrasonda pco görünümlü. Kan tahlilleri normal, adetlerim düzenli, kilo da yok o kadarpco teshısı ultrason ve kan tahlıllerıyle cıkıyor canım yumurtalıkların polıkıstık gorunumu var ıse pco oluyor mınık mınık ıcı su dolu kesecıkler
Merhaba canım, Zübeyde Hanım nasıl hiç bilmem ama Zekayiye gidenlerin çoğu memnun, sevmeyen de var tabi ki. Bu kişiden kişiye göre degisiyor, ve beklentilerin karşılanması ile de alakali bence. Bizim için sonuç önemli değil mi :)) gittiğimiz hastane, drlar, kullandığımız ilaçlar bir yardımcı sadece, bazen olumlu bazen de olumsuz sonuçlanıyor, bizim durumumuza, tadavinin doğruluğuna bağlı olarak, biz elimizden geleni yapalım diyoruz yine de...Selam kizlar bende bayadir ugrasiyorum evlat sahibi olabilmek icin tedaviye baslicam butun islemlerim tamam aslinda ama ben zubeyde hanima gidiyorum bu reglimin 3gunu gidicem ve klomen baslatilcak bakalim ben hsgyi lokman hekimde cekilmistim okudumda ZTB hastanesini oyle cok ovmussunuzki acaba orayami gitsem dedim daha regli olmama var bakalim ne olcak rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu baslangiclarimizi da hayirli saglikli ve guzel sonuclu etsin inşallah
baskent hastanesi tup bebek merkezinde prof dr hulusi bulent zeyneloglu var deneyin derim pisman olmayacaginiza eminimmerhaba hanımlar ankara gidip memnun kaldınız kadın infertilitesi doktoru varmı bende pko var ve gebe kalmam zor oyüzden iyi bir doktor arıyorum
Canim gorustum bizzat gidip kabul ettiker testlerimi sadece 3gunu yapilan hormon testlerini yenileticem bu ayki reglimde acikcasi ztb hastanesini dusundum ama bana cok uzak oldugundan e simdi klimenle baslicam malum takibe gidip gelicem kar kis birazda onu dusundum bismillah diyip baslicam 2.5yil gecti gitti artik tedaviye odaklandim rabbim hayirlisini nasip etsin bir yakinimda gata da tedavi oldu ve simdi hamile dedigin gibi hepsi bir vesile aslinda nasip kismet zamani geldiyse olucaktir insallah bu surecte rabbim yardimcimiz olsunMerhaba canım, Zübeyde Hanım nasıl hiç bilmem ama Zekayiye gidenlerin çoğu memnun, sevmeyen de var tabi ki. Bu kişiden kişiye göre degisiyor, ve beklentilerin karşılanması ile de alakali bence. Bizim için sonuç önemli değil mi :)) gittiğimiz hastane, drlar, kullandığımız ilaçlar bir yardımcı sadece, bazen olumlu bazen de olumsuz sonuçlanıyor, bizim durumumuza, tadavinin doğruluğuna bağlı olarak, biz elimizden geleni yapalım diyoruz yine de...
Sana tavsiyem gitmeden arayıp sor, başka yerin sonuçlarını kabul ediyor musunuz diye direk tedaviye başlamak için, çünkü her hastanenin işlem sırası farklı olabilir ve her şeyi yeniden başlamak zorunda kalabilirsin.
Ben tedaviye başlamak ve dosya acilana kadar 5-6 ay tahlil ve teşhislerle uğraştım.
Merhaba canım, Zübeyde Hanım nasıl hiç bilmem ama Zekayiye gidenlerin çoğu memnun, sevmeyen de var tabi ki. Bu kişiden kişiye göre degisiyor, ve beklentilerin karşılanması ile de alakali bence. Bizim için sonuç önemli değil mi :)) gittiğimiz hastane, drlar, kullandığımız ilaçlar bir yardımcı sadece, bazen olumlu bazen de olumsuz sonuçlanıyor, bizim durumumuza, tadavinin doğruluğuna bağlı olarak, biz elimizden geleni yapalım diyoruz yine de...
Sana tavsiyem gitmeden arayıp sor, başka
Canim banada bir pco var dediler yok dediler ozel devlet ne varsa gittim yani sonra ultrasonda pco goruntusu var ama hormonlar kilo regli duzeni vs bunu desteklemiyor dediler ve en sonunda multikistik yapilar var ama pco degilsin dediler amacimiz belli insallah guzel sonuclarimiz olur ilk asilama demislerdi bana ama ben hic klomen kullanmadim tek basina ve doktora onu sordum evet yapilabilir onla baslayalim sana dediIşte benimkiler sadece ultrasonda pco görünümlü. Kan tahlilleri normal, adetlerim düzenli, kilo da yok o kadar
Hmm anladım canm hayirlisi olsun hakkımızda insallah bakalm bende 40 çıktı regl oldm inşallah duzelirIşte benimkiler sadece ultrasonda pco görünümlü. Kan tahlilleri normal, adetlerim düzenli, kilo da yok o kadar
muayene ücretlimiş acaba birde ücretti ne kadar tüp bebek yada asılama yaptırdınız mı orada memnun kaldınız mı ?baskent hastanesi tup bebek merkezinde prof dr hulusi bulent zeyneloglu var deneyin derim pisman olmayacaginiza eminim
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun internet paketm yok malesef çok aktif olamıyorum. Şimdi gördüm mesajını çok teşekkür ederim. Nasip hepimizin var bi zamanı inşallah o zaman en kisa zamandır hayirlisiyla..Seydadgnkrgz sanada çok geçmiş olsun.umarim bu tedavinle bebeğin seninle olur
prof ucreti muayene kan tahlilleri 110 tl tup bildigim kadariyla 2 3 bin tl asilamayi henuz bilmiyorum rahim filmi 40 tlmuayene ücretlimiş acaba birde ücretti ne kadar tüp bebek yada asılama yaptırdınız mı orada memnun kaldınız mı ?
Amin amin amin cumlemizin ne gzl yazmissin öyleÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun internet paketm yok malesef çok aktif olamıyorum. Şimdi gördüm mesajını çok teşekkür ederim. Nasip hepimizin var bi zamanı inşallah o zaman en kisa zamandır hayirlisiyla..
Rabbim hepimize Hz. Yusuf'un sabrini versin insallah. Sabrimizin mukafatini da versin en kisa surede inşallah. Herşeyde vardır bi Hayır ben çok sabırsız bi insandim hersey hemen olsun isterdim Rabbim bana sabretmeyi sebat etmeyi öğretti. Bu bekleyisten benim elime kalan sabretmeyi öğrenmek oldu. Görelim Rabbim neyler ne eylerse güzel eyler. Rabbim seninde yardimcin olsun inşallah. Rabbim önünü açsın işini kolaylaştirsin.
Aynen öyle canım, Inşallah hayırlısı olur hepimiz içinCanim gorustum bizzat gidip kabul ettiker testlerimi sadece 3gunu yapilan hormon testlerini yenileticem bu ayki reglimde acikcasi ztb hastanesini dusundum ama bana cok uzak oldugundan e simdi klimenle baslicam malum takibe gidip gelicem kar kis birazda onu dusundum bismillah diyip baslicam 2.5yil gecti gitti artik tedaviye odaklandim rabbim hayirlisini nasip etsin bir yakinimda gata da tedavi oldu ve simdi hamile dedigin gibi hepsi bir vesile aslinda nasip kismet zamani geldiyse olucaktir insallah bu surecte rabbim yardimcimiz olsun
Inşallah canım, kendine gerçekten iyi bak, iyi pozitif düşün, moralini yüksek tut, bundan sonraki tedavin için iyi hazirlansin vücudun. Ben de bu ay dinleniyorum öyleHmm anladım canm hayirlisi olsun hakkımızda insallah bakalm bende 40 çıktı regl oldm inşallah duzelir
Merhaba canım, nasılsın? Ofis çektirdin mi, inşallah iyidir sonucun?Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun internet paketm yok malesef çok aktif olamıyorum. Şimdi gördüm mesajını çok teşekkür ederim. Nasip hepimizin var bi zamanı inşallah o zaman en kisa zamandır hayirlisiyla..
Rabbim hepimize Hz. Yusuf'un sabrini versin insallah. Sabrimizin mukafatini da versin en kisa surede inşallah. Herşeyde vardır bi Hayır ben çok sabırsız bi insandim hersey hemen olsun isterdim Rabbim bana sabretmeyi sebat etmeyi öğretti. Bu bekleyisten benim elime kalan sabretmeyi öğrenmek oldu. Görelim Rabbim neyler ne eylerse güzel eyler. Rabbim seninde yardimcin olsun inşallah. Rabbim önünü açsın işini kolaylaştirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?