Tüp Bebek Merkezleri Ankarada kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor...

slm kızlar ankara tüpbebek merkezini duyan veya tadeviye başlayan varmı çok öneriyolar o merkezi bende martta başlıyorum galiba 3. denemem :18::18: korkularım var nedense rahatlatamıyorum kendimi (

slm bende ankara tüp bebek merkezine basladim ilk deneyimim olucak doktor kubilay bey ben tavsiye üzerine gitmedim maglesef tesadüfen gittim tüp beek öneriyor doktorum yarin randevum var tekrar görüsme icin insallah hakkinizda hayirlisi olur insallah bu ücüncü denemenizde son denemeniz olur mutlu haberi paylasirsiniz artik :)

ben ankara tüp bebek merkezine gidiyorum tertlere yeni baslanildi o merkez hakkinda bi bilgisi olan varmii

ben ankara tüp bebek merkezine gidiyorum tertlere yeni baslanildi o merkez hakkinda bi bilgisi olan varmii

slm cnm geç girdim valla bende ankara tüp bebek merkezindeyim cem akarsunun hastasıyıım bugün 3. iğnemi olucam yarın ultrasyonum var sen ne aşamadasın?

burası nerde bayanlar bende merkez arıyorum şuan aklımda ikş yer var ya gürgan clinic yada genart

burası nerde bayanlar bende merkez arıyorum şuan aklımda ikş yer var ya gürgan clinic yada genart

öveçlerde tavsiye üzerine geldik şimdiye kadr çok menunum inşallah böyle devam eder.gereken kadar ilgili ve bilgililer bu da bana fazlasıyla yetti başlamam için oraya.

mrhh ankara dışında yaşıyorum internetten tüp bebek merkezlerini araştırıyorum gürgan ve hakan şatıroğlu arasında kararsızım sizin öneriniz nedir birde gittiğimde nelere dikkat etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim ilk deneme 7 yıldır bekliyoruz (maddiyat) lütfennnn cevaplayın.

slm kızlar bende ankaradayım yeni bitti tedavim dün 10. günümdü 5.gün blasto transfer edildi bana dünkü degerim 184
maya tüp bebek merkezinde yaptırdım fiyatıda uygundu yogunluktan dolayı biraz koşuşturmaca oluyo ilk günler hıza alışamıyosun noldu noluyo derken alışılıyo drdan çok hemşirelerle görüşülüyo ilaçın neyi nasıl yapman gerektigi hep hemşireler anlatıyo dikkatliler ama genelde her merkez böle şimdi bide adı degişti mayaydı dokuzon kadın dogum hastanesiydi şimdi koza hastanesi olmuş garip
bizim için yaptıkları tedavi önemli ilgiyi filan eşime hep dedimki işlerini güzel yapsınlar dikkatli olsunlar ben ilgi şevkat beklemiyorum sonuçum önemli dedim çok şükür şimdi inşallah hamileyim pazartesi yeni kan vericem artması gerekiyo saglıklı bi gebelik olması için rabbim hepimizin gönlünün muradını versinn

allah tamamını erdirsin hayırlısıyla nasip etsin sana sağlıklı bir şekilde versin mevlam,bende mayaya gitim ve dör tüp bebek denedim orda ama hepside negatif biraz ara vermek istiyoruz 7 8 ay civarı senin adına çok sevindim bizde belki başka merkeze yada osman hocaya mayaya devam ederiz kararda vermedik henüz inşl kucağina almanda nasip olur sana

merhaba arkadaşlar bende ankarafatih ünv.hastanesini düşünüyordum.manisadan gelecegim.bilgisi olan varsa sevinirim.ben uzakta olduğum için araştıramıyorum.rabbim bizlere anneolmayı nasipetsin inş

merhaba arkadaşlar bende ankarafatih ünv.hastanesini düşünüyordum.manisadan gelecegim.bilgisi olan varsa sevinirim.ben uzakta olduğum için araştıramıyorum.rabbim bizlere anneolmayı nasipetsin inş

canım şuan benim ablam orda aşılama tedavisi görüyo sorun pcostu dru prof ayda b iona 100 tl veriyo sgk oldugu halde kan tahlileri filanda paralı çokda uzun sürdü bendede aynı pcos vardı ben bu ay başka bi yerde tüp bebekyaptırdım allah nasip ederse hamileyim daha önce aşılamda yaptırdım ablamınki gibi olmadı ilgisiz gibi geliyolar bana hiç bilgi vermiyomuş yumurtası filan hakkında bi takip kagıdına filanda not almıyomuş ama yinede araştır illaki çok memnun olanlarda vardırburayı takip ediyosan ben gelişmeleri de yazarım sana

sagol canımm aminnn hepimize nasipetsin dün 12. günümdü yine kan verdim 330 çıktı yarın tekrar istediler ilk tahlili mayada sonrakini özel k.ören hastanesinde yaptırdım seçil hemşirede aynı yerde bi tahlil daha istiyorum degerin güzel ama çalışılan referanslar farklı olabiliyo dedi 10sonrada usg verdi canım merkez filan bahane sebep arıyoruzz rabbim yeterki ol desin inşallah rabbim hepimize daha fazla aratmaz hayırlısıyla kavuşturur yavrularımızı

sagol canımm aminnn hepimize nasipetsin dün 12. günümdü yine kan verdim 330 çıktı yarın tekrar istediler ilk tahlili mayada sonrakini özel k.ören hastanesinde yaptırdım seçil hemşirede aynı yerde bi tahlil daha istiyorum degerin güzel ama çalışılan referanslar farklı olabiliyo dedi 10sonrada usg verdi canım merkez filan bahane sebep arıyoruzz rabbim yeterki ol desin inşallah rabbim hepimize daha fazla aratmaz hayırlısıyla kavuşturur yavrularımızı

selam öncelikle hayırlı olsun...rabbim inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder.bende Ankara'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Sivas'tan geleceğim ama tedaviye nerede başlayacağıma karar veremedim.gata'da işlemler çok uzun sürüyomuş bekleyecek zamanım yok...gürgan clinik hakkında hiç iyi şeyler duymadım kimi iyi diyo kimi önünden bile geçmeyin diyo.uzun bi süredir tedavi gördüğüm için maddi olarak baya bi çöktük ilk gittiğim doktor kaz gibi yolmuş bizi haberimiz yokmuş onun için ekonomik olarak da çok pahalı bi kliniğe gidemiycem..güven hastanesi iyi gibi geldi bana ama tam emin değilim çok kararsızım.çok fazla vaktim yok siz nerede yaptırdınız,ne kadara mal oldu ve ne kadar ilgililerdi?ANKARA'DA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN....

sagol canımmm inşallaah
ben maya tüp bebek merkezinde yaptırdım 4500tl tuttu ama kişiye göre degişiyo bana ilgileri hal hatır sormaları önemli degildi sadece işlerini düzgün yapsınlar gerisi boştu çok araştırdım kötü yorumlarıda gördüm ama takmadım herkes heryerde aynı şeyi yaşamıyo deyip attı mkendimi oraya sanırım cevapladım hepsini sorcagın bişiler varsa sor cevaplıyım rabbim herkese hayırlısını versin en kısa zamanda inşallah

sorularımı cevapladığın için çok teşekkür ederim ne de bilen birinden öğrenmek daha iyi :)) keşke doğal yolla olsaydı da buralara yolumuz düşmeseydi neyse hayırlısı olsun artık...yaa bende hal hatır sorsunlar istemiyorumda tedavi sürecinde merak edip soru sorduğumda cevaplasınlar beni bilgilendirsinler istiyorum malum bazen yanlarına yaklaşılmıyo o yüzden dedim ilgili olsunlar diye.birkaç sorum var;raporlu mu 4500 tl tuttu raporsuz mu?ssk falan ile anlaşmaları var mı?senin ilk tüp bebek denemen miydi,bi de özel değilse sizin problem neydi?benim kistim vardı,rahim ve bağırsaklarım yapışıkmış bi de yumurtalıklarım küçükmüş ( ameliyat oldum geçen ay.....bu kadar soruna tüp bebek de tutar mı bilmem :)))bu arada bizler için de dua ediver hamilelerin duaları geçermiş :))

slm bende mayaya gitim güzel temiz aradığında ulaşabiliyorsun ssk da var ben bir sene once ssklı verdim para tam hatırlamıyorum dört kez denedim negatif birisi boş gebelik oldu merkezi tavsiye ederim benim negatiflerime rağmen tekrar gidicem ama biraz ara vericem 7 8 kadar diğerlerini üst üste denemiştim çünkü nasibinde varsa bebiş allah nasip eder merkez doktor çok ta önemli degil güvenecegin bir doktor bulman yeter bence allah yardımcın olsun

canım inan hep dua ediyorum şöyleki ikiz için bile allahım birini bana birinide bi olmayana ver derim daha neler neler inşallah kabul olur
benimki özel 4500 tuttu tabi sgk yla anlaşmaları var ama ben devlette hiç tedavi görmedim ondan karşılamıyo sen rapor alabiliyosan eger yararlanırsın sordugun sorular elbette cevaplanıyo merak etme benimki ilk tüp bebek bende pcos var tek eşim normaldi ama olmadı işte onca tedavi 1 aşılama sonrasında kimyasal bi gebelik şimdide tüp bebek inşallah tuttu 8 yıldır aramadayım seninde gönlünün muradını verir rabbim inşallah en kısa zamanda

aminnnn canım amin kabul olur inşallah.rabbim herkesin gönlüne göre versin.senin bebiş ikiz galiba ne güzel :)) ne kadarlık hamilesin şimidi...anladım ben raporlu gidicem hayırlısı olsun artık.peki kaç tane embriyo transfer ediyolar, 1 mi 2 mi?neye göre kaç tane transfer ediyolar yaş evlilik süresi yada gördüğün tedavi süresiyle alakalı mı?aşılamanın tutma ihtimali çok düşük ben 5 aşılama yaptırdım hiç biri tutmadı nasip işte.ayrıca güzel dualrın için çok sağol.rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…