slm mecburen yine etlik zübeyde hanıma gitmek zorunda kaldım çünkü riskli gebelik polikiliğine gitmem gerekir. doktora mhrsden randevu aldım. saat 10 daki randevuma 11 buçukta ancak sıra geldi ve doktor ben başhekime gidiyorum deyip çıktı gitti asistan baktı ben soru sordukça ters ters baktı. bir sürü rahatsızlığım olduğu için sanki zevkine soruyomuşum muamelesi yaptı resmen. ultrasonla bakıp kana gönderdiler sonuçlarıda ertesi gün başka bi asistan bakıp bişey yok deyip iki hafta sonra gel dedi. doktorun suratını göremedim. şimdi ayrıntılıya gireceğim bu hafta içinde gitsemmi gitmessemi bilmiyorum riskli olduğum için diğer hastaneler direk sepetliyorlar. napıcamı şaşırdım.Zübeyde Hanım'da kontrol muayeleri için R. Sinan Karadeniz'i tavsiye ederim. Gayet ilgili, bilgi veren güler yüzlü bir doktordu. Ama tüm doktorlar rotasyonla çalışıyor. Denk getirmeniz lazım. Ben onun için internetten, MHRS'den randevu alıyordum. Muayene için Zübeyde Hanım'da doktor seçiliyor ama doğuma kim denk gelirse. Bir de özel oda falan yokmuş artık. Danışmaya sordum odalar kaç kişilik diye. 8'e kadar çıkıyormuş.
lokman hekim hakkında bilgin var mı ?aslında keçiören eğitim araştırma doğumda sakin oluyor polikliniği kötü ama doğum ve sonrası iyi geçiyor. cünkü 3-4 kişi tanıdığım orda doğum yaptılar hep ben refakatçi oldum onlara çok iyi bakıyolar hastanede çok az doğum oluyor. herkesi ayrı odalara alıyorlar.tek sorun riskli bi durumun varsa kabul etmiyorlar direk zübeyde hanıma git diyorlar. polikiliniklerde doktorlar kendi ultrasonla bakmıyor başka doktolar ultrasonla bakıp rapor veriyor onu kendi doktoruna gösteriyorsun. riskli bi durumunuz yoksa gidilebilir benim riskli olduğu için gitmiyorum.
ne kadar dı peki doğum fiyatı ?Arkadaslar Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin öncelikle. .ben 2 sene önce tobb da doğum yaptim ve cokkk memnun kaldim epidural normal dogum yaptim...ozellikle hemşireleri cok ilgililer ve dogumu dogumhanede yapmiyorsunuz sanci cektiginiz oda dogum odasına donusturuluyor ve bebeginiz yaninizdan alinmadan gözünüzün önünde muayenesi yapiliyor sizinde dikisleriniz falan bitince geceliginiz giydirilip bebeginiz kucaginiza veriliyor
anladım baya da pahalıymışhastaneye 2.500 doktorumuz disadandi onun ki ayri
Ben gidiyorum canim.Ufuk üni tıdvan egeye giden yokmu hiç yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?