Ankara'da Kontrol ve Doğum İçin En İyi Hastane Neresi ?

benimda ankarada gitmediğim hastane kalmadı. 21 haftalığım. rıdvan ege ye karar kıldım en sonunda.
ilk başta turgut özala gittim ikbal hanım, pek sallamıyodu ultrasona bakıp bişiler söleyp gönderdiyodu hiç detaylı bilgi vermiyodu, bi dünya muayene ücreti veriyosun bide.
sora başkente gittim ordaki ücretler pes dedirtti okadar para bayamam şu an..
zekai tahir burakta hastalara damızlık inek gbii davranıyolar..
ama sonuç olarak rıdvan ege ve zekai tahir burak hastanelerinden ikisinede gidiyorum.yapçak bişi yok
haybeye saçacak paran varsa sıkıntı yok :)

slm mecburen yine etlik zübeyde hanıma gitmek zorunda kaldım çünkü riskli gebelik polikiliğine gitmem gerekir. doktora mhrsden randevu aldım. saat 10 daki randevuma 11 buçukta ancak sıra geldi ve doktor ben başhekime gidiyorum deyip çıktı gitti asistan baktı ben soru sordukça ters ters baktı. bir sürü rahatsızlığım olduğu için sanki zevkine soruyomuşum muamelesi yaptı resmen. ultrasonla bakıp kana gönderdiler sonuçlarıda ertesi gün başka bi asistan bakıp bişey yok deyip iki hafta sonra gel dedi. doktorun suratını göremedim. şimdi ayrıntılıya gireceğim bu hafta içinde gitsemmi gitmessemi bilmiyorum riskli olduğum için diğer hastaneler direk sepetliyorlar. napıcamı şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
özele gitmek istemiyorum. bilgi tıpa ve etlik lokman hekime gittim riskli grupta olduğum için bişey yapamayız oraya git diyorlar hacettepe yada gazide böyle bölüm varmı bilen varmı??

Zübeyde Hanım'da mhrs den randevu aldığımda hiç sıra beklemedim. Randevulu hastaya randevusuz gelene gore oncelik veriliyor. Randevu saatimden 15 dk. Önce hastanede oldum. Giriş katından sira numarası aldım. Randevulu hastaların sıra numarasının başında R harfi yazar randevulu olduğu belli olsun diye. Saatime 5dk falan kala hemsireye burada ve hazır olduğumu söyledim. Kendimi bir hatirlattim yani. Senin sıra numaran diyelim ki 15. O saate kadar da 9. hasta mı alindi, senin önünde baska randevulu yoksa 10. Sıra değil sen muayeneye girersin. 3-4 farklı doktora gittim bu hastanede. Bütün hemşireler randevu saatinde beni aldı, almaya özen gösterdi. Senden once aldiklari tum hastalar randevulu değil se ve sen randevulu olduğun halde 1,5 saat sıra beklettilerse alo 182 ye ya da maille şikayet edebilirsin. randevu saatinde muayene koonusunda bu hastane cok dikkat ediyor benim bildiğim. Hacettepe yi bilmiyorum ama gazi belli bir haftadan sonra ka ul etmiyordu.

merhaba arkadaşalr ben Ankara ya yeni geldim ve 6 aylık hamileyim ilk takiplerimi etlik kadın doğumda yaptırdım ama hiç memnun kalmadım doktorumdan hiç bi soruma cevap vermedi ve ilk gitmemde bebeğimi almaları gerektiğini söyledi bende başka özel bi hastaneye gittim herşeyin normal olduğunu söyledi neyse oraya gitmek istemiyorum doğum yapan bi arkadaşımıda gördüm orda mahvoldu onu görünce daha da soğudum ordan şimdi hala arayış içindeyim bana yardım eder misiniz doğum için iyi bi hastane arıyorum o kadar çok araştırdım ki herkes iyi kötü bir sürü şey yazmış bende karar veremiyorum sizden yardımlarınızı bekliyorum..

aslında keçiören eğitim araştırma doğumda sakin oluyor polikliniği kötü ama doğum ve sonrası iyi geçiyor. cünkü 3-4 kişi tanıdığım orda doğum yaptılar hep ben refakatçi oldum onlara çok iyi bakıyolar hastanede çok az doğum oluyor. herkesi ayrı odalara alıyorlar.tek sorun riskli bi durumun varsa kabul etmiyorlar direk zübeyde hanıma git diyorlar. polikiliniklerde doktorlar kendi ultrasonla bakmıyor başka doktolar ultrasonla bakıp rapor veriyor onu kendi doktoruna gösteriyorsun. riskli bi durumunuz yoksa gidilebilir benim riskli olduğu için gitmiyorum.

lokm
lokman hekim hakkında bilgin var mı ?

lokman hekim sincanda doğum yapan akrabam vardı . ben oranın doktorları nasıl pek bilmiyorum ama iki doğumuda orda yaptı çok memnun kalmıştı.

Arkadaslar Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin öncelikle. .ben 2 sene önce tobb da doğum yaptim ve cokkk memnun kaldim epidural normal dogum yaptim...ozellikle hemşireleri cok ilgililer ve dogumu dogumhanede yapmiyorsunuz sanci cektiginiz oda dogum odasına donusturuluyor ve bebeginiz yaninizdan alinmadan gözünüzün önünde muayenesi yapiliyor sizinde dikisleriniz falan bitince geceliginiz giydirilip bebeginiz kucaginiza veriliyor

ne kadar dı peki doğum fiyatı ?

Arkadaşlar merhaba, benim çalıştığım il farklı olduğu için 7.aya kadar kontrollerimi mecburen o şehirde yaptırmak durumundayım. Ancak doğumu aAnkarada yapmayı düşündüğüm için buradaki doktorlarıda araştırıyorum. İlk etapta ankara yada hacettepe tıpta prof a gittiğimde 7. Aydan sonra gittiğim için doğum yaptırmayı kabul ederlermi? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, çünkü eğer kabul etmeyeceklerse ona göre hareket etmeyi planlıyorum.

Turgut özal hast.

Turgut ozal muayene dogum ucretleri nasil yeni dogab unitesi var mi?

7.aydan sonra Ankara'da beni kabul edecek iyi bi doktor ve hastane bulmam lazım.lütfen yardım edin

Ben TOBB da yaptım tamer Bey'den çok memnunum.bir arkadaşım Koru da ümit beyle normal doğum yaptı çok memnunda o da.. Akropol Bülent alp Aydın da iyi ama çok yoğun.. Sağlıklı doğumlar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…