Tüp Bebek Merkezleri Ankarada onerceginiz tüp bebek merkezleri ve drlar lutfen

yumiti

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
4.161
2.714
333
Arkadaşlar ankaraya tayin olacağım ve tüp bebek için hangi merkezi önerirsiniz veya hangi dr u bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar ankaraya tayin olacağım ve tüp bebek için hangi merkezi önerirsiniz veya hangi dr u bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba, ben medicana tüp bebeğe gittim çok memnun kaldım dr. Osman denizhan özgün var 5. Denememdi ve mutlu sona ulaştım çok şükür hamileyim, hem ekip olarak çok ilgililer, güleryüzlüler hemde çok başarılılar kesinlikle öneririm git bi görüş derim

Memorial Hastanesi'nde Prof. Dr. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktordur.
Eskiden hakkında "suratsız" v.s. diye yorumlar yapılıyordu ama ben katılmıyorum. Son derece bilgili, işinin uzmanı ve güler yüzlü bir doktor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim arkadaşlar serdar oğuz u beğendim sizin onunla ilgili bilginiz var mı

Evet bende Memorial a gideceğim hn çok içten ve bilgili sizin sorunuz ne acaba

slm araştırmaların sonucunda dr undan memnun kaldın mı. bende 3. tüp bebek işlemi düşünüyorum. 2 sini başkent hastanesinde hulusi hocaya yaptırdım

Kubilay bey yumurta toplama yaptı Cem bey transfer tek embriyo 5. Gün blastosistti
Sizinki tuttu mu
Evet inşallah betam yükseldi daha kalp atışını duymadık ama bende de transfer i Kubilay bey taptı 3.gün embriyosu bir tane benim zaten yumurtam azdı 2 tane de dondurduk

Evet inşallah betam yükseldi daha kalp atışını duymadık ama bende de transfer i Kubilay bey taptı 3.gün embriyosu bir tane benim zaten yumurtam azdı 2 tane de dondurduk
Benimde öyle daha ultrasona gitmedim belki denk gelmişizdir orda tedavi sürecinde iki günde bir gidildiği için

Benimde öyle daha ultrasona gitmedim belki denk gelmişizdir orda tedavi sürecinde iki günde bir gidildiği için
Ben dış DR geldim Oray'a sadece transfer oldu orada ne kadar tuttu senin tedavi ilaçlar hariç donduruldu mu embriyo ona ne kadar para verdiniz

Ben dış DR geldim Oray'a sadece transfer oldu orada ne kadar tuttu senin tedavi ilaçlar hariç donduruldu mu embriyo ona ne kadar para verdiniz
Can'ım ben parayla hiç ilgilenmedim yaa hep eşim ilgilendi tam bilemiyorum ilaçlarla bayaa tuttu ama. 5 tane donduruldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…