Tüp Bebek Merkezleri Ankarada onerceginiz tüp bebek merkezleri ve drlar lutfen

Tşk ederim bnde oraya gidicem de bilen birinden bubsozleri duymak çok güzel bnde aysun hocayı düşünüyorum ..

Genartta Aysun baltacı ohss olmuştum inşallah şu anda önlem alıyordur.bir hastanın ohss olması doktorun verdiği doz ve kullandığı ilaçtandır

Ben 5 defe tüp bebek yaptırdım. Hepside Ankarada.
İlk 2 Ankara Memorial -Aygül Demirol
3. deneme Tarık Aksu-Hrs
4 ve 5. deneme Batuhan Özmen-hrs

Açıkçası hepsi negatif ile sonuçlandı. Doktorlara karşı güvenim sarsıldı. Çok beklentiye girmeden soğuk kanlılıkla girişmek gerektiğini anladım. Hayatının merkezine koymamak gerek bebeği. Tabi çaba sarf et, emek harca ama kendini yıpratma...

Bir kaç arkadaş Aygül Demirol' u öve öve bitirememiş ama ben hayatımın şokunu ve tüp bebek konusunda güvenimin sarsılmasını onun 2.denemesinde ve sonrasında yaşadım. İlk denemesinde bana ne kadar samimi içten geldi sağlık olsun dedim. Ama 2. negatiften sonra teselli etmek yerine 3.deneme indirimli v.s. muhabbeti açıp oda birde 2.deneme negatifle sonuçlanınca bir kaç test yapmadık onları da yapalım belki sende de sorun vardır, demesiyle şoka uğradım.Sonra başka hastanede o testleri yaptım ve maalesef bende de sorun çıktı....Neyse geçmişe çok takılmak istemiyorum ama söylemek istediğim biraz şans işi. Çünkü doktorların o anki ya da o hasta ile frekansı durumu değiştiriyor gibi geliyor bana. Benim için samimiyetsiz olan bir doktor başka bir insan için samimi olabiliyor.
Sana diyeceğim tek şey kendi kararını çok etki altında kalmadan, içinden gelerek ver. Dilerim seçtiğin doktor senin için en iyi olur ve güzel sonuç alırsın.

Yıllar önce başkente gittim.çok çok ilgiliydiler .hulusi hoca kadın infeetilitesinde çok çok iyi.ama laboratuvar için emin değilim.belki de düzelmiştir bilemem.

Çok çok katılıyorum söylediğinize. Şuan durum nedir vazgeçtiniz mi? Bende başkent hastanesi Hulusi hocaya başladım. Memnun olan çok ama tabibiki de memnun olmayanlar da vardır. Ama dediğiniz uyumu yakaladık diye düşünüyorum ben hoca ile. Çok yoğun ama doğru verilerle muhatap ettiğinizde hastaya özel ezbere değil spesifik yöntem izleyebilecek kadar yetkin geldi bana. Birde daha önce kaç farklı doktora gitmeme rağmen bir test istememişler benden o istedi. Üstelik normal işleyişte istenilen testlerden değil kendisi standart formun üzerine eliyle yazmış ve tam da o yazdığında sıkıntı çıktı bende. Öyle bir sıkıntı ki araştırdığım kadarıyla tedavisi çok basit ama tedavi etmeden istediğin kadar tüp dene nafile . İnsan kendinde sıkıntı çıktığında sevinir mi öyle garip bi haldeyim şimdi. Ben nacizane onca yoğunluğuna rağmen Başkent Hulusi hocayı tavsiye ediyorum .

merhaba cnm sizinde başarisiz tüp bebek deneyiminiz olmuş bende nedendir diye araştiriyorum sakincasi yoksa sikintiniz neydi hangi testleri ysptirdiniz ?

merhabalar rahatsızlığınız ney acaba azospermi mi?

merhabalar rahatsızlığınız ney acaba azospermi mi?

Aslında ilk öyle söylendi sonra ilaç tedavisine yanıt aldık, normal yoldan sperm çıktı ancak tabi sayı yeterli olmadığı için tese işlemi yapıldı. Çok şükür ilaç tedavisi boyunca da sperm kalitesi arttı. spermden yana problem çözüldü ancak ekstradan pcos ve kan pıhtısı sorunum vardı. Bunlar içinde çözüm yoluna gidildi ama sebepsiz tutunma sorunu yaşadık. henüz doktorlar bu konuda bir şey demedi. neden kaynaklandığını kendileri de bilmiyor maalesef.

Tüp bebek de uygun fiyatlı bildiğiniz bir hastane var mı acaba bir yığın tedavinin arkasından tek çarem tüp bebek 2 yıldır gitmediğim merkez denemediğim tedavi kalmadı maddi olarak da manevi olarak da çok yıprandık yardımcı olurmusunuz

Dilek Özdür veya Gürkan Bozdağ yardımcı olabilir belki bi araştır istersen canım Gürkan hoca 100 TL muayenesi Dilek hanım cukurambarda 250 TL

Dilek Özdür veya Gürkan Bozdağ yardımcı olabilir belki bi araştır istersen canım Gürkan hoca 100 TL muayenesi Dilek hanım cukurambarda 250 TL
Biz Nova Art a gidiyoruz Ahmet Erdem beyin hastasıyım Mayıs'ta tüp bebek yapacaz muayene ücreti 400 TL tüp bebek 10.000 TL ama güveniyorum ısındım yani hocaya. Doktor çok önemli araştırıp içine sinen isin ehli birine gitmelisin başkasına iyi gelen sana iyi gelmeyebilir canım

Bahçeci Tüp Bebek Merkezine ücretsiz ön görüşmeye gitmenizi tavsiye ederim. Ben Berfu Hanım'ı tercih etmiştim. Etik olmayacağı için her iki doktorla ön görüşme yapılmasını kabul etmiyorlar. Gitmeden tercih yapmanız gerekiyor. Ön görüşmeden çok memnun ayrılmıştım. Merkez Koordinatörü fiyat ve işlemler konusunda detaylı şekilde bilgi veriyor. Aklımda kalanlar; muayene ücretleri Berfu Hanım 600 TL, Selen Hanım 400 TL, tüp bebek tedavisi 8500 TL. SGK ile anlaşmaları da var. Sonrasında muayeneye gitmek için adet olmayı beklerken doğal yollarla hamile kaldığımı öğrendim. Devam eden aşamalar için yorum yapamıyorum o yüzden. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

Önerdiğim değilde önermediğim biri var ki Batuhan Özmen .. transferimi 3 gün önce oldum inanın bana iyice gıcık oldum inşallah tutarda yüzünü görmem diyorum sorularım gayet açık ama cvpları kısa ve isteksizce yani bilemiyorum .

canım ben bahçeci umut kliniğinde tedavi oldum ama selen hanımı tanıyorum çok tatlı bir doktor oda umut kliniğinden ankaradaki bahçeciye gitti zaten

Siz başladınız mı novaartta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…