Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gen art ta bir kez tüp bebek tedavisi yaptırdım ikinci denemem bugün yarın. Volkan Baltacı genetik alanında çok iyi aysun hanım da müthiş ilgili bir doktor. tavsiye ederim arkadaşlar
bende timur beyin hastasıyım bence süper bir doktor.............süper bir klinik.................
TARIK AKSU HRS ankara hastanesinde çalışıyor. hastanenin kurum anlaşması henüz yok...ama aşılama ya da tüp raporu için hacettepeden yardımcı oluyorlar...muayene 195 ytl, tahliller hep ücretli ama durumu açıklayınca hacettepeye mutlaka yönlendiriyor....tarık bey de en sevdiğim durum muayene+yumurta toplama+transfer hepsine kendisi katılıyor....ben hiçbaşka bi doktorla görüşmedim daha...bu çok rahatlatıcı bi durum.. hasta yoğunluğu var ama bu sıra beklemeyi 15 dakikadan fazla uzatmıyor....tüp bebek raporun varsa işlemler için 24000 ytl ödüyorsun....yoksa 3700 ytl....raporun hastanenein anlaşması olmadığı için kayıtlara geçmiyor ama fiyatı düşürüyor...ben öyle yaptım...haklarım hala duruyor....ciddi bi insandır tarık bey....her soruna cevap verir....kafana takılanları mutlaka sor....Allah yardımcın olsun
Ankara'da tedavi olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi olduklarını ve o merkezle ilgili olumlu-olumsuz izlenimlerini buraya yazabilirler mi?
sen ne zaman gideceksin tedaviye
Merhaba!.....bakalım açıklama gelicekmi bende merak ettim,klinik konusunda kararsız kaldım 2 seçeneğim var ama yinede kararsızım,edindiğiniz bilgileri benimlede paylaşın lütfen hadi hayırlısı ................ sevgiler:uhm:bende ilk tüp bebek görüşmemi tarık beyle yaptım rapor çıkarmamda bana yardımcı oldu şimdi tedaviye başlamayı düşünüyorum ama herkes başka birşey söylüyor kafam karıştı yine de gönlüm tarık beyden yana
tarık beyle yapılan tedavileriniz varsa iyi yada kötü buraya yazın ne olur karar vermeme yardımcı olun
bende timur beyin hastasıyım bence süper bir doktor.............süper bir klinik.................