Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 152 çıktı sonuç kızlarrrrrrr ALLAH ım RABBİM bana bu güzel duyguyu tatmama vesile oldu herşey için şükürler olsun hamd olsun.ALLAH ım isteyen herkese versin diyorum ve hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm
ben sinemko :) hesabım pasif olmuş ben de burdan girdim :) bugün sağolsun araya sıkıştırdılar da recai hoca'ya muayene oldum, eşim de geldi bir güzel anlattılar, dinledik. 3. günümdü bugün başlayalım dediler ilk iğnemi vuruldum bile :) pazar günü histeroskopi yapılacak. hasibe hanım da çok güleryüzlü, levent bey'i de beğendim. dediğin gibi 5 yıldızlı otel konforu lüksü yok ama bilgileri ve ilgileri insana güven veriyor :) yalnız ben fiyatı ilaçlar dahil 4250 sanmıştım bugün histeroskopi ve genetik dahil olunca nerden baksan 8800lira gibi bir fiyat çıktı. (eğer yeterli embriyo olursa -8'e yakın mesela- genetiğe göndeririz dedi hoca) biraz şaşırdık hani biz en fazla 6500 tutar toplamda falan diye düşünmüştük. yeterli sayıda olursa kalan embriyolarımı da senin gibi dondurum. inşallah gerek kalmaz çünkü ikinci denemede de 1800liraya yakın çözdürme ve transfer için verdiğimizde tüm nakitimiz bitiyor. yine haberleşelim seninle, belki karşılaşırız :)
canım imsi nedir acaba ??? biz de erkek infertilitesi ve genetik sorun var bunlar için önemliyse eğer benim de bir daha düşünmem gerekir.ama hulusi beye çok güveniyorum.
AMİN canım.ALLAH ım hepinize nasip eder inş en kısa zamanda...aaaa tatlım tebrik ederimm.
hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Çok tşk ediyorum bu sevinci sizlerinde en kısa zamanda yaşamanızı istiyorum.Ben sadece diyorum ki RECAİ PABUÇCU ve LEVENT bey ALLAH razı olsun olnlardan bana bu mutluluğu yaşattıkları için.Ben ANKARA CENTRUM KLİNİĞİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.Orada ilk denememde hamile kaldım.onlara ne kadar dua etsem azdırCanıııım okadar sevindimki anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... unutma bizide ara sıra durumunu yaz canım
Çok tşk ediyorum bu sevinci sizlerinde en kısa zamanda yaşamanızı istiyorum.Ben sadece diyorum ki RECAİ PABUÇCU ve LEVENT bey ALLAH razı olsun olnlardan bana bu mutluluğu yaşattıkları için.Ben ANKARA CENTRUM KLİNİĞİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.Orada ilk denememde hamile kaldım.onlara ne kadar dua etsem azdır
Bence seninki de bu sefer olacak çünkü işlerinde gerçekten çok iyiler.Recai bey le çok muhabeetim olmadı ama işinde 1 numara bence.Levent bey çok tatlı birisi beni sakinleştiren benimle konuşan beni rahatlatan biri oldu.ALLAH ım hepsinden razı olsuninsallah Recai hoca ile Levent beye dua edenler listesine bende eklenirim:)
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın.bende recai hocaya gidiyorum senin gibi inşallah bende hamile kalırım bu 3cü denemem.Bence seninki de bu sefer olacak çünkü işlerinde gerçekten çok iyiler.Recai bey le çok muhabeetim olmadı ama işinde 1 numara bence.Levent bey çok tatlı birisi beni sakinleştiren benimle konuşan beni rahatlatan biri oldu.ALLAH ım hepsinden razı olsun
AMİN eda bu mutluluğu 12 gun sonra yaşamanı bende çok iistiyorum.Mutlu güzel Haberlerini bekliyorumDerin tebrik ederim çok sevindim bu güzel habere :))) benimde bugün transferim yapıldı umarım bende önce allah sonra recai hoca ve levent bey sayesinde bu mutluluğu yaşarım ...
Canıııım okadar sevindimki anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... unutma bizide ara sıra durumunu yaz canım
Bence seninki de bu sefer olacak çünkü işlerinde gerçekten çok iyiler.Recai bey le çok muhabeetim olmadı ama işinde 1 numara bence.Levent bey çok tatlı birisi beni sakinleştiren benimle konuşan beni rahatlatan biri oldu.ALLAH ım hepsinden razı olsun
insallah Recai hoca ile Levent beye dua edenler listesine bende eklenirim:)
Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 152 çıktı sonuç kızlarrrrrrr ALLAH ım RABBİM bana bu güzel duyguyu tatmama vesile oldu herşey için şükürler olsun hamd olsun.ALLAH ım isteyen herkese versin diyorum ve hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm
Çok tşk ediyorum bu sevinci sizlerinde en kısa zamanda yaşamanızı istiyorum.Ben sadece diyorum ki RECAİ PABUÇCU ve LEVENT bey ALLAH razı olsun olnlardan bana bu mutluluğu yaşattıkları için.Ben ANKARA CENTRUM KLİNİĞİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.Orada ilk denememde hamile kaldım.onlara ne kadar dua etsem azdır
AMİN eda bu mutluluğu 12 gun sonra yaşamanı bende çok iistiyorum.Mutlu güzel Haberlerini bekliyorum
Umarım güzel haberler verebilirim derin...senin olmama nedenin ne idi? birde transferden sonra neler yaptın ?sürekli yattinmi mesela?
AMİN eda bu mutluluğu 12 gun sonra yaşamanı bende çok iistiyorum.Mutlu güzel Haberlerini bekliyorum
Yumurta tembelliği benim.fsh 11.genelde yattım uzandım iş falan yapmadım
Ben ilk tüp bebek tedavimi Ankara'da Özel Kavaklıdere Tüp Bebek Merkezi'de denedim fakat; olmadı ..
İkinci tedavim Ztb'de oldu şimdi oğlum kucağım da.
Herşey kısmet arkadaşlar , Rabbim ol desin yeter ki.
derin çokkkkk sevindim.hayırlı uğurlu olsun bebişin. sağlıkla al kucağına inş. darısı da buradaki herkese ve bana olsun.[/QUOTE
Tşk ediyorum ayca ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin RABBİM. Darısı hepinizin başına
Cnm yok kafanı karıştırma sakın hulisi bey gerçekten çok iyi.. Benim ilk tüp bebekte embriyolarda sorun oldu... Sen sor gene Dr una o seni aydınlatır ımsi spermlerin çok fazla büyütülerek seçilme yöntemi
Yumurta tembelliği benim.fsh 11.genelde yattım uzandım iş falan yapmadım
canım ben sana dedimya 4250+ilaçlar, bana toplam 6500 e mal oldu, bide çözdürcez işte 1000 dolar. ben 26 martta gidcem işte, Allah yardımcımız olsun. genetiği ben istedim ama hoca bana ilk olduğu için gerek görmedi, ama negatif sonucu aldığımızda dondurulmuş da tutmazsa genetiğe göndeririz dedi. hasibe hemşire ve levent bey çok iyiler, bide sinem hanım var laboratuvarda o da çok bilgi veriyor embriyo toplandıktan sonra 3 gün onunla görüşüyorsun telefonda. insallah karşılaşırız klinikte. ee sana kısa protokol uygulanacak ozaman? ne zaman yumurta toplanacakmış dedilermi bişey
Benimde çok zor geçmişti hele son haftaya girdiğim zaman daha heyecanlanıyordum. Posalı meyvalar yemeye çalıştım 2-3 gün çıkamadığım olmuştur sabahları ılık su içtim ya da kivi yedim bende çok etkili oldu onu tavsiye ederim.Derin günler çok zor geçiyor(( kabiz olmamak için ne yaptin bi tavsiyen var mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?