ankarada yasayanlar ne olur bi fikir verin

talep12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
19
0
16
İzmir
mrb arkadaslar üç yıllık evliyim ikinci tüp bebek denememizi yapıcaz yirmi yasındayım doktorum ankarayı önerdi orada tedavi olan yada bilenleriniz var mı yardım edin iii bi merkez doktor olsun istiyorum bi daha hüsrana ugramamak için

Başkent üniversitesi hastanesi prof dr hulusi bülent zeyneloğlunu şiddetle tavsiye ediyorum hem tüp bebek tedavisi bi çok merkeze göre çok uygun bi fiyatla yapılıyor ben en son raporlu 2600 e yaptrıdım ilaçlar dahil raporsuz olsun dersen 3600 tutar yaklaşık 2600 merkez alır 1000 tl de ilaçlar tutar...tabii bu arada 10 günde bir muayene ücreti ödüyorsun sosyal güvencen varsa 55 tl ödersin...bazı testler isterse şüpheli gördüğü durumlar için onunda farkını ödersin maksimum ödeyeceğin ücret yine bi çok merkeze göre daha uygun..sanırım yeterince fikir sahibi olmuşsundur..Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın..

Başkent üniversitesi hastanesi prof dr hulusi bülent zeyneloğlunu şiddetle tavsiye ediyorum hem tüp bebek tedavisi bi çok merkeze göre çok uygun bi fiyatla yapılıyor ben en son raporlu 2600 e yaptrıdım ilaçlar dahil raporsuz olsun dersen 3600 tutar yaklaşık 2600 merkez alır 1000 tl de ilaçlar tutar...tabii bu arada 10 günde bir muayene ücreti ödüyorsun sosyal güvencen varsa 55 tl ödersin...bazı testler isterse şüpheli gördüğü durumlar için onunda farkını ödersin maksimum ödeyeceğin ücret yine bi çok merkeze göre daha uygun..sanırım yeterince fikir sahibi olmuşsundur..Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın..

tsk ederim arkadaşlar peki siz olumlu bi sonuç aldınız mı yaptırdığınız yerden

tsk ederim arkadaşlar peki siz olumlu bi sonuç aldınız mı yaptırdığınız yerden

ben pozitifi gördüm ama kimyasal gebelikle sonlandı..
negatif ya da pozitif alan çok kişi biliyorum hepsi aynı fikirde
sonuç ne olursa olsun yine başkente devam ederiz diyorlar aynı benim gibi
bu hafta bi arkadaşım doğum yapacak orda hamile kaldı...

Canım ankalife gurur polat'ı ve HŞ klinik hakan şatıroğlu centrum recai pabuçcu yu tavsiye ederim ilkler aslında yeni bir başlangıçın habercisidir üzülüp yok yere korkulara kapılma :)

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi canım burayıda bir araştır . benim bir arkadaşım burada yaptırdı ikinci denemesi pozitif . gitme imkanın varsa kesinlikle değerlendir derim ayrıca fiyatlarda o kadar makul ki seni diğer yerler kadar yormaz...

ben besşinci denememde hamile kaldım şimdi 17. haftanın içindeyiz çok şükür rabbime . ilk denememi ankalife da denedim asla tavsiye etmem tam bi rezillik ... iki üç ve dördüncü denememi medicana hastanesinde denedim maalesef bunlarda negatif. son rapor hakkım duruyordu bunu devlette kullanacaktım çünkü maddi olarak baya yıpranmıştık. HACETTEPE ÜNİ. HASTANESİNİ tavsite ederim DOÇ. DR. GÜRKAN BOZDAĞ...
gerçekten özel klinikten hiç farkı yok. ve bütün tahlillerini ultrasonunu hepsini doktor kendisi ilgileniyor. bence doktor kadar embriyolog da çok önemli çünkü asıl iş ona düşüyor embriyoların takibi için. buranın embriyologu prof... çok güzel ilgileniyor her soruna bıkmadan usanmadan cvp veriyorlar... eğer rapor hakkın duruyorsa emekli sandığı isen 358 lira ssk isen 480 lira gibi bi fark veriyorsun o kadar diğer bütün işlermleri sgk karşılıyor zaten.bide 600 falan da ilaçlar tutuyor eğer tanıdık bi eczanen varsa. çünkü ilaçların reçete fiyatı 350 tl gibi bir fiyat ama tanıdık olursa kutusunu 200 tl den devletini verdiğini düşüyor ve az bi miktar ödüyorsun eczaneye de...

dördüncü negatiften sonra ben recai papuccuya gittim ama reziilikti bildiğin 19,30 daki randevuma 23 gibi girebildim ve spakulumu biliyorsun benden önceki hasta da kullanılmış zaten metaldi.(artık metal çok kalmadı plastik tek kullanımlık onlar) . masaya yattım doktoru bekliyorum hemsşire çeşmeye tuttu sudan geçirdi yıkanmış dezenfekte edilmiş oldu :20::20: bide bunu gözümün önünde yapıyor tabi ki ben taktırmadım sadece ultrason yapmak zorunda kaldı... kendimi nasıl attım dışarı bilmiyorum... bi daha kapısının önenden geçmek nasip olmasın inşallahhh...

inşallah yardımcı olabilmişimdir... eğer başka yardım edebileceğim bir şey olursa özelden mesaj atabilirsin. gerçekten çok maşekatli bir yol rabbim yardımcın olsun inşallahhh:21::21::21:

bende hazşranda genartta yaptırdım fakat negatşf eyllde dondurulmuğ tedavşsşne bağlayacagız sertaç beyle tedavşye başladım doktor ilğili istediğim zaman cepini arayıp kafamdaki soruyu sorabiliyorum randevular dakikası dakikasına işliyor hastanede

benim de tavsiyem PROF.RECAİ PAPUCCOGLU centrum klinik .benim transferim yapıldı test gününü bekliyorum.hiç maddiyat yanlısı degil.çokkk ilgili bi doktor.aradıgın zaman bulabilirsin.hatta kendi arar uygunoldugunda.sadece yogun bi yer o kadar.

kızlar bende hş kliniğe gidiyorum.memnunum.sonuçta hepsininde uyguladığı yöntem aşağı yukarı aynı.ben bu işlerin kader ve şansla ilgisi olduğunu düşünüyorum

Arkadaslar Ahmet Erdem i de hatirlatmak isterim, gazideyken onun hastasiydim simdi ozele gecmis nerede bilmiyorum ama, 43 yasinda komsumun bebegi oldu.ben tavsiye etmistim. bi arastirin isterseniz.

ben besşinci denememde hamile kaldım şimdi 17. haftanın içindeyiz çok şükür rabbime . ilk denememi ankalife da denedim asla tavsiye etmem tam bi rezillik ... iki üç ve dördüncü denememi medicana hastanesinde denedim maalesef bunlarda negatif. son rapor hakkım duruyordu bunu devlette kullanacaktım çünkü maddi olarak baya yıpranmıştık. HACETTEPE ÜNİ. HASTANESİNİ tavsite ederim DOÇ. DR. GÜRKAN BOZDAĞ...
gerçekten özel klinikten hiç farkı yok. ve bütün tahlillerini ultrasonunu hepsini doktor kendisi ilgileniyor. bence doktor kadar embriyolog da çok önemli çünkü asıl iş ona düşüyor embriyoların takibi için. buranın embriyologu prof... çok güzel ilgileniyor her soruna bıkmadan usanmadan cvp veriyorlar... eğer rapor hakkın duruyorsa emekli sandığı isen 358 lira ssk isen 480 lira gibi bi fark veriyorsun o kadar diğer bütün işlermleri sgk karşılıyor zaten.bide 600 falan da ilaçlar tutuyor eğer tanıdık bi eczanen varsa. çünkü ilaçların reçete fiyatı 350 tl gibi bir fiyat ama tanıdık olursa kutusunu 200 tl den devletini verdiğini düşüyor ve az bi miktar ödüyorsun eczaneye de...

dördüncü negatiften sonra ben recai papuccuya gittim ama reziilikti bildiğin 19,30 daki randevuma 23 gibi girebildim ve spakulumu biliyorsun benden önceki hasta da kullanılmış zaten metaldi.(artık metal çok kalmadı plastik tek kullanımlık onlar) . masaya yattım doktoru bekliyorum hemsşire çeşmeye tuttu sudan geçirdi yıkanmış dezenfekte edilmiş oldu :20::20: bide bunu gözümün önünde yapıyor tabi ki ben taktırmadım sadece ultrason yapmak zorunda kaldı... kendimi nasıl attım dışarı bilmiyorum... bi daha kapısının önenden geçmek nasip olmasın inşallahhh...

inşallah yardımcı olabilmişimdir... eğer başka yardım edebileceğim bir şey olursa özelden mesaj atabilirsin. gerçekten çok maşekatli bir yol rabbim yardımcın olsun inşallahhh:21::21::21:
Arkadasim yazali cok.olmus 3 sene nerdeyse ama bede suan Ankarada Gurkan Bozdag'in hastasiyim.Ozele gitmeye gerek kalmadan klinige gitmis gibi her hastasiyla tek tek ilgilenen bi doktor.Ozele gitmeyi dusunmuyorum.Ocakta ilk asilamami orda oldum.tutmadi simdi ikincisi icin basladik Gurkan beyle.Buda olmazsa tup bebek dedi onu da orda yaptirmayi dusunuyorum.Hersey nasip Rabbimin isi tabiki devletin verdigi 3 hakkimda da olmazsa mecbur ozele giderim ama suan Gurkan Beyin tedavisinden memnunum.Baska hastasi var mi bu forumda bilmiyorum ama ben tavsiye ederim arkadaslar

dördüncü negatiften sonra ben recai papuccuya gittim ama reziilikti bildiğin 19,30 daki randevuma 23 gibi girebildim ve spakulumu biliyorsun benden önceki hasta da kullanılmış zaten metaldi.(artık metal çok kalmadı plastik tek kullanımlık onlar) . masaya yattım doktoru bekliyorum hemsşire çeşmeye tuttu sudan geçirdi yıkanmış dezenfekte edilmiş oldu :KK20::KK20: bide bunu gözümün önünde yapıyor tabi ki ben taktırmadım sadece ultrason yapmak zorunda kaldı... kendimi nasıl attım dışarı bilmiyorum... bi daha kapısının önenden geçmek nasip olmasın inşallahhh...

Back
X