• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradaki bayanlar acil yardım bekliyorum

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Byanlar benim acil kargolama yapmam lazım askeriyeye evrak göndermem lazım normal kargo şirketeri içine göndermiyor ptt ile yarın gönderim yapmam lazım cumartesi çalışan ptt biliyormusunuz ulustaki açık olurmu yada bildiğiniz başka bir yer birde metro altları açık oluyor yanlış bilmiyorsam onlar kargoalıyormu acl cvp bekliyorum lütfewn yardımcı olursanız sevinirim

Byanlar benim acil kargolama yapmam lazım askeriyeye evrak göndermem lazım normal kargo şirketeri içine göndermiyor ptt ile yarın gönderim yapmam lazım cumartesi çalışan ptt biliyormusunuz ulustaki açık olurmu yada bildiğiniz başka bir yer birde metro altları açık oluyor yanlış bilmiyorsam onlar kargoalıyormu acl cvp bekliyorum lütfewn yardımcı olursanız sevinirim

metro altındakiler çalışıyolar ccanımm

neden göndermıyor kargo şirketı ben yurtiçi ile yollamıstım askerıyeye......

yollamıyorlar canım şubeye geliyormuş şubeyede çıkamaz içeri gitmesi lazım metro altındakiler kargo kabul ediyorlarmı

valla bilmiyorum cnm fatura tahsilatı para gönderme falan yapılıo ama ora olmasa bile kızılaydaki ptt de var açıktır ulustaki de açık yakın yerller bri olmassa digerine gecebilirsin hemen

arasla ve yurtiçiyle konuştum fakat şubeye gider dediler şubeyede çıkamaz ptt lazım lütfen bilgisi olan cvp verirse çok sevinirim çok acil

yollamıyorlar canım şubeye geliyormuş şubeyede çıkamaz içeri gitmesi lazım metro altındakiler kargo kabul ediyorlarmı

çok ilgınç ama her hafta askerıyeden bır kişi kargo almaya gıder şubelere...paketlerı askerıyeye getırır ben eşime çikolataya varana kadar yollamıştım....

Back
X