Merhabalar.. Meliha hanımın numarasını tica edebilir miyim sizden?Arkadaşlar merhaba.. ben fal falcı vs. bu konulara pek eğilimli değildim hatta 2004 de 1 kez tarot ve 1 yıl sonra da falcıya gitmiştim ama hiç bir sonuç yoktu.. Geçen sene çok eski bir arkadaşıml Ankara'da buluştuk. Kendisi İstanbulda yaşıyor 15 yıldır. Üst düzey Finanscı ...Bana 10 yıldır baktırdığı bir bayandan bahsetti ve ben şaşırdım tabi. 10 yıl mı? diye konuşunca bana bildiği bütün konuları tek tek saydı. peki dedim İstanbuldasın nasıl Ankarada baktırıyorsun? dedim bana telefonla baktırdığını söyledi ve İstanbula dönünce derhal telefonunu aldım tam 1 yıldır baktırıyorum. Ben de Ankaradayım ben de telefonla baktırıyorum. Şaşkınlık içerisinde kaldım çoğu zaman. Nasıl anlatabilirim bilemiyorum. yaklaşık 15dakika ile 20 dakika arasında bakıyor. Yani 1 sene içerisinde belki 15 defa baktırdım hem kendim için hem de karşımdaki insan için..O yüzden hep kalem kağıt ile not aldım. En son baktırdığımızda bile bütün finansal durumlara kadar bildi ve bilmeye devam ediyor..Meliha Hanım diye 55-60 yaşlarında bir bayan. Torun baktığı için 5-6 sene biraz ara vermiş daha önceleri çok ünlü politikacılar gizlilik içinde baktırıyormuş.. Sonuç olarak asla vazgeçmem..tavsiye ediyorum
Gelecek ile ilgili söylediği şeyler çıktı mı peki hiç?Ben gittim bi ara izindeydi gelmis. Anlik analizi iyiydi ama ben cok aman aman begenmedim. Fena degildi diyebilirim. Ama arkadasima cok fazla nokta atisi yapmis. Seveni var baya denenebilir.
Abdullah tan memnun kalmadıklarını okudum ben burada cnm sen bilirsin tabi denemek istersenArkadaşlar Abdullah'ın yerini bilen ya da numarasına ulaşan var mı? bulan paylaşsa ne güzel olur...
Gelecek ile ilgili söylediği şeyler çıktı mı peki hiç?
Abdullah tan memnun kalmadıklarını okudum ben burada cnm sen bilirsin tabi denemek istersen
Anladım aynen öyle enerji ile alakalı gerçekten. Ben de gittiğimde deneyimimi paylaşırımCanim agustos demisti henuz vadesi gelmemis. Ama cok imkansiz seyler de soyledi bana. Ama arkadasima cok iyi bilmis. Enerji meselesi
Sinem ben de tutturuyor, zaten yoğun diye Pazartesi gününü de eklemişler, artık 3 gün orada (Pazartesi, Perşembe, Cumartesi) en yoğun maalesef Cumartesi günü.
Çalışmıyor olsam hafta içi giderim.
Cok tesekkur ederim canim. zaten biraz da fal isi enerjilerin tutmasidir. zaten zamanla bisiler degisebilirde degismeyedebilir :)
aynen bir de sanırım sık gitmemek gerek...
Onun dışında daha önce de söylüyordum, denemeyen Gırgır Deniz'i denesin derim. Bana çıktı genelde. Hisleri kuvvetli o kadının. Tarotu iyidir.
Bu Sinem'e randevu alarak mı gitmek lazım?
Randevu ile çalışmıyor, oraya gidip isim yazdırıp bekliyorsun. Hafta sonu çok yoğun oluyor, müsait oluyorsanız hafta içi gitmenizi öneririm.
Cadır cafe çimen ve ayrancı da gül diye bir kadın var evinde bakıyor nasıl bilirsiniz?
Bana da atar mısınArkadaslar abdullaha ulastim. Baktirnak isteyenlere nosunu mesj atabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?