Ankara'daki Falcılar

Merhabalar.. Meliha hanımın numarasını tica edebilir miyim sizden?

Ben gittim bi ara izindeydi gelmis. Anlik analizi iyiydi ama ben cok aman aman begenmedim. Fena degildi diyebilirim. Ama arkadasima cok fazla nokta atisi yapmis. Seveni var baya denenebilir.
Gelecek ile ilgili söylediği şeyler çıktı mı peki hiç?

Arkadaşlar Semra hanım diye bir bayan varmış evinde bakıyormuş hiç duyan giden oldu mu ? 100 TL miş

Abdullah tan memnun kalmadıklarını okudum ben burada cnm sen bilirsin tabi denemek istersen

Cok tesekkur ederim canim :)
Daha once birkac kez gitmistim uzun araliklarla. Her seferinde verdigi tarihler ve tahminlerinin nispeten onemli bir kismi tuttu ki pek ihtimal vermedigim turden seylerdi.
O yuzden tekrar gitmek istedim.

Kizlar evim cafede sinem hanim nasil acaba. baya kurugu varmis populermis. gitcem ama dusuncelerdeyim acikcasi

Sinem ben de tutturuyor, zaten yoğun diye Pazartesi gününü de eklemişler, artık 3 gün orada (Pazartesi, Perşembe, Cumartesi) en yoğun maalesef Cumartesi günü.
Çalışmıyor olsam hafta içi giderim.

Sinem ben de tutturuyor, zaten yoğun diye Pazartesi gününü de eklemişler, artık 3 gün orada (Pazartesi, Perşembe, Cumartesi) en yoğun maalesef Cumartesi günü.
Çalışmıyor olsam hafta içi giderim.

Cok tesekkur ederim canim. zaten biraz da fal isi enerjilerin tutmasidir. zaten zamanla bisiler degisebilirde degismeyedebilir :)

Bu Sinem'e randevu alarak mı gitmek lazım?

Onun dışında daha önce de söylüyordum, denemeyen Gırgır Deniz'i denesin derim. Bana çıktı genelde. Hisleri kuvvetli o kadının. Tarotu iyidir.

Yeri nerede bu Gırgır'ın ben daha önce hiç gitmedim de. Bir de randevu alarak mı gitmek lazım?

Ankarada falci zehranin numarasini bilen var mi acaba ben seneler once gitmistim ve cok memnun kalmistim bir daha gitmek istiyorum lakin nunarasini kaybettim

Evim ireme gittim bugün, bazı şeyleri bildi gibi. Olacak şeyler için de yakin tarih verdi; ama hiçbirinin olacağına dair umudum yok. Anlık bilsin diyorsanız gidilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…