Ankara'daki Falcılar

Kızlar bu aralar önerebileceğiniz birileri var mı?

Sevdaya çok gittim artık irem de 13 ünde gelicekmis

Bi de bir arkadaşım Gülcan ı önermişti o da eskiden evimde çalışmış. Ama tabii %100 bilen birisini görmedim daha

Bi de bir arkadaşım Gülcan ı önermişti o da eskiden evimde çalışmış. Ama tabii %100 bilen birisini görmedim daha
Sevda da Gülcan da tırt. Psikolojik analizinizi iyi yapar sadece ikisi de.

İşte farklı oluyor kiminde olumsuz kiminde olumlu
Gülcana gitmedim henüz ama Sevda anı ve geçmişi iyi bildi gelecekle ilgili dediklerinde çıkan da var çıkmayan da

Başka önerebileceğiniz kimse varmı gerçekten iyi baktığını düşündüğünüz

Sevdanın tarihleri çıkmaz ama dedikleri çıkıyormuş bende başka konularda çıktı ama 9 aydır eski sevgilimi bekliyorum onun için dedikleri çıkmadı cikmiycak galiba (((

Bende turuncu cengiz de çıktı ama biraz pahalı geliyo o 70 lira sinemi herkes övüyor ama bende tirt çıktı suyu da tarotu da masal soner nasip bu ara?

Bence her falcı herkeste aynı olmuyor, nasıl bir şey bilmiyorum ama burada çıkmaz denilen falcılara gittim kimi çıktı; kesin çıkar ya da çıkmazdan ziyade bana çıkmadı demek daha doğru olur.
Ben Evim cafede Sibel'in dediklerini tarihleri ile yaşadım; Sevda ise hiç tutmadı değil tuttuğu da oldu tutmadığı da; Sinem tarihlerde tutturamıyor genelde oldu dedikleri.

Bende güle gittim vasat ötesi söylediği şeylerin hiç biri tutmadı çok fazla genel konuşuyor

Eskiden buraya daha yoğun yazılıyormuş, şimdi yazılmıyor nedense.
Neyse ben Cidan Cafe'de gidip memnun kaldığınız birileri var mı diye sormak istiyorum.
Cevaplarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…