- 24 Ocak 2017
- 40
- 7
- 1
- 37
FİGENE GİTTİM AMA KÖTÜYDÜ BENCE SADECE KAHVE BAKTIRDIM 20 LRAYDI SANIRIM AMA SOHBET HAVSINDAYDI BENCE ONU YERİNE CATI CAFEDE SATIYA GİT DAHA İYİEskiden buraya daha yoğun yazılıyormuş, şimdi yazılmıyor nedense.
Neyse ben Cidan Cafe'de gidip memnun kaldığınız birileri var mı diye sormak istiyorum.
Cevaplarsanız sevinirim.
Evet.olabilir esmer bir bayanmıydı tam adresi nedir ?
Ya su unlu astrolog. Anıl cana yildiz haritasina baktiran oldu mu. 600 tl istiyor. Baktiran varmi acaba
Bekleyeceksen buna değer bir şey için bekle bence.Ben de fal olayını abartmıştım bir günde 3-4 farklı kişiye gider olmuştum.Ama aradığımı tam olarak buldum 3 haftadır düzenli olarak Soner Bey'e fal baktırıyorum.Kızılay Masal Cafede.Telefonla da yardımcı oluyor yanına gidemediğim yoğun günlerimde sağolsun.Özellikle tarot ve su falında üstüne tanımam.Tavsiye ederim kesinlikle.Ben arif öyku ve son olarak suna diye birine baktirdim ve bir sure ara vermeye karar verdim. Son zamanlarda cidden cok abartmistim. En guzeli beklemek galiba
Onu bilmiyorum da favorim Soner benim. Kızılayda konur 2 sokakta salaş bi cafede denk geldim.Gitmende fayda var kesinlikle.İlişki problemlerime çok güzel çözümler buluyor,hayat koçu gibi bir şey oldu benim için.Arkadaşlar merhaba ne zamandır yoktum ama dayanamadım çok uzun zamandır ankara kızılayda ev gibi bi yerde fal bakan nisan adında birini arıyorum haberi olan var mı? Adres ya da telefon verecek olan var mı?
Arkadaşlarım yurtdışında bir kızla tanışmış. O kızdan duymuşlar bu nisan hanımı ama şuan sadece ismini hatırlıyorlar yeri hatırlamıyorlar zaten ruh gibi çıktık şok olduk diyorlarOnu bilmiyorum da favorim Soner benim. Kızılayda konur 2 sokakta salaş bi cafede denk geldim.Gitmende fayda var kesinlikle.İlişki problemlerime çok güzel çözümler buluyor,hayat koçu gibi bir şey oldu benim için.
sılanın yeri nerde acaba?Hafta içi kızılayda sıla diye birine baktırdım nokta atışları çok iyiydi ,beklediğim bir haberde aldım diğer söyledikleri için beklemedeyim,evim sibel sağlık sorunu nedeniyle bir ay yokmuş,kızlar başka kimi önerirsiniz?
Karanfildeki korku evinin karşısında tam adres bilmiyorum maalesefsılanın yeri nerde acaba?
Yaa ben de isterim o duayı bana da verir misinBende kızılayda Vera diye birine gittim 2 aydır görüşmediğim sevgilimi geri getirdi valla hemde bedavaca. bi dua verdi bunu yap gelir dedi oldugerçi tesadüfte olabilir tabi ama niyet önemli biyerde ben beğendim
Özelden yazdım.neyse buraya yazmıyayım da şimdi bir şekil vereyim sana tamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?