Onu ben de merak ediyorum da 40 lira çok geldiKızlar İrem'in katinasına baktıran var mı? Bi arkadaşım çok iyi dedi ama nedense aşk meşk olayına inancım kalmadığından baktırasım gelmiyor eğer iyiyse deneyebilirim ama
Bana da aynen ama bi ara denicem, yazarım burayaOnu ben de merak ediyorum da 40 lira çok geldi
Zannetmiyorum olacak olan değiştirilemez bence. Sadece insan beklentiye girip kafasında büyütüyor. Zaman kavramı uzuyor. Yani 3 hafta bize 3 ay gibi gelebiliyor. Bir de kötü enerjili falcılar insanın psikolojisini bozuyor, olumlu pozitif insanlara gitmek lazım diye düşünüyorum.Çok fazla fal baktırınca enerjiyle mi oynanıyor acaba? Yani çıkacağı varsa da çıkmıyor mu? Merak ediyorum...
Gülü denemedim ama Veraya bikaç defa gittim. Çok şey tutturdu bana isim verebiliyor direkt tarihlerinde biraz gecikme oluyor ama dediği olayı gecikmelide olsa yaşadım. bir de dua falan veriyor ciddende işe yarıyor verdiği dua. ben seviyorum yani istersen dene. Sinem ve Sılayıda denemelisinnkızlar kum cafede gülaya baktıran var mı ?
kadının fotoğrafını görünce değişik bir enerji aldım.
3 göz deki vera mı kum cafe gülay mı ?
Canım katılıyorum gerçekten gittim bende denedim o kadar paramı aldılar benim de ama bi bildikleri yok söyledikleri yalannnnn.Kızlar turuncu cafe de ve evim cafe de fal baktırmayın hepsi atıyo tutuyo söylediklerinin hepsi yalan boşuna param gitti çok pişmanım sizde pişman olmayın diye yazmak istedim yanında çalışanlarından başka falcıya tahammülü yok sürekli kendi reklamlarını yapıyolar farklı hesaplardan bu kadarı da olmaz
Özge irem ve sineme gittim ben irem diyorum diğerlerine nazaran daha iyiydiKızlar özgemi, iremmi,sinemmi,sibelmi hangisini tavsiye edersiniz
Aslinda ben hepsine nerdeyse hergun gidiyorum butun herseyimi biliyorlar ireme daha az gittimÖzge irem ve sineme gittim ben irem diyorum diğerlerine nazaran daha iyiydi
Her gün gitme kız bağımlı olma ayda bir git daha sağlıklıAslinda ben hepsine nerdeyse hergun gidiyorum butun herseyimi biliyorlar ireme daha az gittim
Canım gitme lütfen fallar eğlence amaçlı olmalı hayatını onların söyleidklerine göre şekillendirme. Bazı şeyler için hayırlısı buymuş diyip önümüze bakmamız gerek.sürekli fal baktırıyorum ve artık kafayı yemek üzereyim cidden. her seferinde gittiğimde içim rahatlıyor ama reelde gördüklerimde hemen umudu kesip başa sarıyorum ve tekrar fal baktırmaya gidiyorum. bir arkadaş bi falcı önerdi adı denizmiş 100tl'ye bakıyormuş falan. geçen sene kurşun döktürdüğümde iyi gelmişti gerçekten var mı önerebileceğiniz birileri?
Canım gitme lütfen fallar eğlence amaçlı olmalı hayatını onların söyleidklerine göre şekillendirme. Bazı şeyler için hayırlısı buymuş diyip önümüze bakmamız gerek.
Baktır baktırmasına da her gün olmamalı. Yine de sen bilirsin parana yazıko zaman hiç birimizin baktırmasına gerek yok
Bende hepsini denedim ama en iyisi Sinem diyorum birde milaz cafeye hayal diye bir falcı gelmiş onu da denedim çok güzel şeyler söyledi deneyin benceÖzge irem ve sineme gittim ben irem diyorum diğerlerine nazaran daha iyiydi
Geçen Sibel’i denedim tarihi çıkmadı Sinem’in de vadesi var birde hayal var milaz Kafe de fiyatı uygun geldi onu denedim söyledikleri içime sindi diğer falcılara yakın şeyler söyledi birde onu denemenizi tavsiye ederimm tarihleri çıkarsa yazacağımBaşka şok etkisi yarattı bende diyen var mı acaba? Evim cafede Sibel'e bir kez gitmiştim güzeldi beğenmiştim orada mı acaba
Topu topu 5 mesajın var. Hepsi de sinem ve yanında çalışan hayal ile ilgili. Madem falcıların hepsini denedin, onlarla da ilgili bilgi ver bi zahmet.Geçen Sibel’i denedim tarihi çıkmadı Sinem’in de vadesi var birde hayal var milaz Kafe de fiyatı uygun geldi onu denedim söyledikleri içime sindi diğer falcılara yakın şeyler söyledi birde onu denemenizi tavsiye ederimm tarihleri çıkarsa yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?