Ankara'daki Falcılar

Bu arada belirteyim. Sinem' e yeni yerinde gittim. Bana kesin ve yakın bir vade verdi ve çok da emindi. O vade geçti. Hatta durum daha kötüye gitti. Ama geçmişimle ilgili doğru bilgiler verdi. Muhtemelen o da zihin okuyor ve geleceği buna göre tahmin ediyor. Ya tutarsa işte...

Sende boyuna iremi övüyorsun neden acaba sibeli de övüyorsun deneyipte çılmış olamaz mı ben sibeli de denedim özgeyi de meryemi de çıkmadı ama bana tam tersi oldu bide falcı falcı gezen sensin sen daha iyi bilirsin ama

Senin durumun vahim demekki canım hiçbir falcının söylediği çıkmıyorsa senin beklediğin şeyi deden mezardan çıksa olmaz demekki boşuna falcıya gitme

Sibeli sinemi özgeyi verayı denediysen bir de hayal var yeni çıkmış milaz cafeye gelmiş bir de o var bildiğim sakarya da enerjisi güzel geldi bana anımı iyi bildi geleceği kısa vadeli bekliyorum

Şehrazat’a başka baktıran yok mu kızlar ?? Bir ay kadar önce turuncudaydı dediklerini yaşadım bir daha bulamadım kadını ‍ Tanıyan var mı bu kadını?

Evim cafedeki sevda ablaya baktıran var mı iyi mi tavsiye eder misiniz meryemden memnun kalmıştım

İrem ve Sibel' e hiç gitmedim ki, tanımıyorum bile :) onları övdüğümü nerden çıkardın? Onlarla ilgili bir tane yorumum yok. Bu kadar saldırgan olman ve mesnetsiz iddiada bulunman imalı. 6 ayda 1 yüzyüze fal baktırırım.

Senin durumun vahim demekki canım hiçbir falcının söylediği çıkmıyorsa senin beklediğin şeyi deden mezardan çıksa olmaz demekki boşuna falcıya gitme
"Falcıların hepsini denedim" diye yorum yazıp sonra da beni falcı falcı gezmekle suçlaman komik. Üslubun çok çirkin. Ölüye saygın bile yok!

"Falcıların hepsini denedim" diye yorum yazıp sonra da beni falcı falcı gezmekle suçlaman komik. Üslubun çok çirkin. Ölüye saygın bile yok!
Yorumlarını okudum hep bana demişsin ya beş tane yorumun var diye o yüzden yazdım sırf gittiklerimi ama eskiden üye olmakla yeni olmanın bi anlamı yok bizde gidiyoruz falcıya insanlara yardımcı olalım diye yazıyoruz tabir de bulundum ölüyle saygıyı pek kuramadım mecazi anlamı araştır sözlükten arkadaşım ben öğretmenim ayrıca uslubu kullanmayı senden daha iyi bilirim

Ayrıca paramla değil mi istediğim falcıyı gezerim sende gidiyorsun ki buraya üyesin insanları eleştireceğine bize iyi falcıları yönlendir burası fal sitesi

Bence senin üslubun çok çirkin saldırgan tabiri hiç yakışmıyor hayvan mıyız millete saldıralım sözlü beyan

Üslup kullanmayı bilmiyorsun. Dedesi ölen birine deden mezardan çıksa denmez. Yorumlarımı okuduysan irem ve sibel denen kişilerden hiç bahsetmediğimi görmüş olurdun. Sanki ben mutsuzluktan ölüyorum da sen mutluluktan falcılara gidiyosun. Kimseyi derdiyle vurmaya kalkmak haddin değil. 5 mesajda sadece sinem be hayal demişsin. Ben eleştirince de başka falcılardan konu açmışsın. Bir mesajında meryemi beğenmedim, dediklerinin tersi oldu yazıp arka sayfada meryemi beğendim demişsin. Ne alaka?

sinemin eski yorumlarına da baktım öyle gittim zaten meryemin de sadece bir defa söylediği çıktı sinemin de vadesi var dedim ben eleştiriye açığım canım senin derdin çok saracak adam arıyorsun belli ki falcı bacıya da gönder canım belki ordan da iyi şeyler gelir onu da öveyim yasemin var deneyebilirsin dedene gani gani rahmet seni çok üzmüşüm demekki barşılaım

Hı hı

5 msjda sana yüz tane falcı sayacak değilim en son kime gittiysem onu yazarım ben deneyince de yazacağız sahte üyelerle uğraş bence yanlış ata oynuyorsun!!!

İrem'in kahve ve tarotunu beğendiğim halde katinasını beğenmedim kızlar, farklı bişi söylemiyor. İnsan sadece aşk üzerine olunca detaylı uzun bi fal bekliyo ama 3 cümleyle kaldırdı resmen. Tavsiye etmiyorum vermeyin 40 lira.

Katina tam olarak nasıl canım? Bir kişi üzerine mi yoğunlaşılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…