- 14 Ekim 2017
- 20
- 68
- 3
Aslında genel aşk hayatından bahsediyor ama bende tek kişiye yoğunlaştı canımKatina tam olarak nasıl canım? Bir kişi üzerine mi yoğunlaşılıyor?
30 tl kahve3. Gözde Vera vardı onun fal fiyatlarını bilen var mı?
Değer mi peki sence canm?30 tl kahve
3 kisi gittik ben memlun kalmadim diger iki kisi kaldi gayet iyi dediler degisiklik iyidir asyam cafede bi kadin vardi sarisin adi sibel heralde hem ucuz hem iyi ben begendimDeğer mi peki sence canm?
3 kisi gittik ben memlun kalmadim diger iki kisi kaldi gayet iyi dediler degisiklik iyidir asyam cafede bi kadin vardi sarisin adi sibel heralde hem ucuz hem iyi ben begendimDeğer mi peki sence canm?
O ne kadar peki kahve falı3 kisi gittik ben memlun kalmadim diger iki kisi kaldi gayet iyi dediler degisiklik iyidir asyam cafede bi kadin vardi sarisin adi sibel heralde hem ucuz hem iyi ben begendim
15 olmasi lazim bende sans eseri gitmistim brosurcüsü goturdu bi kac arkadasimda gitti onlarda memlun kaldi ya sevilay ya sibel adi sarisin bi bayandiO ne kadar peki kahve falı
15 olmasi lazim bende sans eseri gitmistim brosurcüsü goturdu bi kac arkadasimda gitti onlarda memlun kaldi ya sevilay ya sibel adi sarisin bi bayandi
Dogrudur canim ben ordaki bi kadindan memlun kaldim nokta atislari iyiydi 2 kere gittim ikisindede begendim enerji meselesi basklari kotulediyse vardir bi bildikleri ben bi sorun yasamadimŞimdi yorumlara baktım da berbat diyorlar asyam cafeye
Falcı sonerin köpekleri demişsiniz büyük köpek sizsiniz bes belli birde bu sayfa da yöneticisiniz keşke karakterinizde olsaydı biraz neden soner beye giden onun la ilgili fikirlerini ve yorumlarını yazanlara sizin tahamülünüz yok siz bu şekilde devam edin adamı karalamaya soner beye git bakalım sırada bekliyor müşterileri senin gibiler de böyle işte klavye delikanlısı deniliyor yazık gülünç ve acınası bir durumdasınız :)Falcı Sonerin köpekleri gelmiş : ) Hem reklam yapıyorlar hem başkalarını kötülüyorlar : ))))
Falcı sonerin köpekleri demişsiniz büyük köpek sizsiniz bes belli birde bu sayfa da yöneticisiniz keşke karakterinizde olsaydı biraz neden soner beye giden onun la ilgili fikirlerini ve yorumlarını yazanlara sizin tahamülünüz yok siz bu şekilde devam edin adamı karalamaya soner beye git bakalım sırada bekliyor müşterileri senin gibiler de böyle işte klavye delikanlısı deniliyor yazık gülünç ve acınası bir durumdasınız :)
Cuma gununun hurmetine ins olur canim sevindirici haberlerini verirsinKızlar ben geçen günlerde veraya gitmiştim 3 kasıma dikkat et demişti bi dua verdi haber alacaksın haberden sonra bunu oku dedi cidden tesadüfte olabilir belki ama bir saat önce bi telefon geldi hava kuvvetlerine başvurmuştum sivil memur alımları için ihtimali çok düşüktü ama mülakata çağrıldım ay bilmiom sizinlede paylaşmak istedim dedikodu olsun maksat paylaşın sevincimidua edin bu iş olursa hepinize jelibon alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?