Ankara'daki Falcılar

Bahçeli’de Gül ve Yelda varmış bu ara sık duyuyorum baktıran oldu mu acaba,yorumları alabilir miyim?

Kahve değil ama güzel tarot bakan bir falcı arıyorum. Kahveyle beraber promosyon gibi 3 tarot kartı çekenlerden istemiyorum bildiğin güzel tarot üzerine bilgili bir falcı arıyorum. Var mı sizin bildiğiniz bu şekilde?

Evim cafe ve turuncu cafe yide denedim fal konusunda gerçekten çok kötüler hiç bişey bilmiyolar resmen dolandırıcılar sadece atıyolar dediklerinin hiçbiri olmadı kızlarr dikkat edinnn..........

Falcı Sonerin köpekleri gelmiş : ) Hem reklam yapıyorlar hem başkalarını kötülüyorlar : ))))
Falcı sonerin köpekleri demişsiniz büyük köpek sizsiniz bes belli birde bu sayfa da yöneticisiniz keşke karakterinizde olsaydı biraz neden soner beye giden onun la ilgili fikirlerini ve yorumlarını yazanlara sizin tahamülünüz yok siz bu şekilde devam edin adamı karalamaya soner beye git bakalım sırada bekliyor müşterileri senin gibiler de böyle işte klavye delikanlısı deniliyor yazık gülünç ve acınası bir durumdasınız :)

önceden reklam için açıllır dı hesaplar şimdi başka kafe başka kafeyi kötülemek için hesap açıyor anladığım kadarı ilexd ne demişler meyve verilen ağaç taşlanırxd

Ay sırada bekliyor diye mi her gün burada onlarca üyelik alıyorsunuz Soner bey abi ahaha.

Kızlar ben geçen günlerde veraya gitmiştim 3 kasıma dikkat et demişti bi dua verdi haber alacaksın haberden sonra bunu oku dedi cidden tesadüfte olabilir belki ama bir saat önce bi telefon geldi hava kuvvetlerine başvurmuştum sivil memur alımları için ihtimali çok düşüktü ama mülakata çağrıldım ay bilmiom sizinlede paylaşmak istedim dedikodu olsun maksat paylaşın sevincimi dua edin bu iş olursa hepinize jelibon alcam

ayy inşallah başarılı olur güzel sonuçlar alırsın :) Canım Vera tam olarak nerede ve kaç TL? Randevu almamız gerekiyor mu?

Cuma gununun hurmetine ins olur canim sevindirici haberlerini verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…