Ankara'daki Falcılar

Acil falım geldi kızlar anlık halleri bilecek bir falcı önerir misiniz ? Bahçeli ya da kızılayda olsun . Hemen göndermesin sohbet etmeye ihtiyacım var

Yeni falcı buldum kızlar türkiyeye yeni gelmiş iranlı nazanin galiba adı. Baktırdım çok memnun kaldım uzun süredir böyle falcı görmedim ankarada. Mahkemelik bir olayımız vardı içimi rahatlattı 1 hafta sonra dediği oldu. Fotoğraf gösterince bile yorum yaptı yeni tanıştığım kişiyi gösterdim bütün huylarını söyledi. Beklediğim bi konu daha var gerçekleşirse haftaya tekrar gidicem

Nerdedir kaça bakar :)

Arkadaşlar merhaba ne zamandır yoktum ama dayanamadım çok uzun zamandır ankara kızılayda ev gibi bi yerde fal bakan nisan adında birini arıyorum haberi olan var mı? Adres ya da telefon verecek olan var mı?
ben hoşbeş kafeye gittim geçen hafta. dediklerinin bazıları çıktı diğerlerini bekliyorum çıkarsa 10 gün sonra falan yeniden gitcem

Arkadaşlar Dikmen de Esra diye bir bayan varmış .Forumda arattım ama ismi hiç çıkmadı duyan var mı ?

kızlar evim cafe sevda hanım nasıldır? dün gittim geçmişi bildi gibi tutarlı da şeyler söyledi ama gelecekle ilgili söylediği şeyler çıkar mı sizce? deneyen biri var mıdır?

kızlar evim cafe sevda hanım nasıldır? dün gittim geçmişi bildi gibi tutarlı da şeyler söyledi ama gelecekle ilgili söylediği şeyler çıkar mı sizce? deneyen biri var mıdır?
Onun gelecekle ilgili söyledikleri malesef genelde çıkmıyor.Ben yıllar önce gitmiştim bana çıkmadı.Arkadaşlarımdan baya giden oldu onlara da çıkmadı bence Huriye bile ondan çok daha iyi ...

Ben iki defa çıktım anı ve geçmişi ya da hayatındaki olan kişiyle münasebetini huyu suyunu çok güzel yorumladı ve bildi eski sevgilimin dış görüntüsünü yüz ayrıntısını bildi ama gelecekle ilgili kısmen tuttu :/ ilk gittiğimde gelecek ile ilgili söylediği tutarsızdı ikinci gidişim daha iyi olmuştu sanırım gittikçe tutuyor ama arkadaşım gitmişti ve gayet iyi ve çıktı demişti

Bu vera nerde kaça bakıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…