Ankara'daki Falcılar

Ben verayi begenmedim ama begenen cok kahve 30 tl 3.goz fal evi rıfat abinin orasi karanfilde ozgurluk heykelinin orda
Hım ya bana pozitif enerjili biri lazim. Geçen bir falcıya gittim ezgi adı. Enerjimi emdi resmen o günden beridir hem mutsuz hemde çok kötüyüm.
Sen gittinmi hiç ezgiye. Sakaryada bakıyor.
Sen kimi tavsiye edersin. Zaten geleceği bilmiyorlar anı değerlendirdiği çoğu falcı biliyorumda hani falı oldu bittiye getirmesin soru sorayim cevap versin kafamı karıştırmasın öylen biri lazim bana.

Canim sakaryada sinem abla var enerjisi guzel daha once evim cafedeydi yine evim cafede özge var ani cok iyi bilio iyi gunune denk gelirsen cok guzel bakio benim surekli soru sorupta mantikli cvplar aldigim sibel var turuncu cafede sinemi dene derim pahalida degil kahve 20 tl

Arkadaşlar yıllarca bosyere falciya gitmiş biri olarak an itibariyle burada adı geçen bütün falcilar vede fallar yalan oldu bana ısrarla söyledikleri birsey tam tersi oldu hem de saglikla ilgili o bilenlerde cinlerle anı biliyor hepsi bu bilin ve bu dolandiricilara para kaptirmayin istedim

Sağol canim yorumun için teşekkürler. :)

Siz Ezgi cafe de ki Ezgiye mi gittiniz ?Eğer oysa o günün de ise güzel bakar aslında belki gittiğinizde gününde değildir ilk gittiğimde bana da çok iyi gelmemişti arkadaşlarım ısrar edince ikinciye gittim onda süperdi bence bir kere daha şans verilebilir.Bir de bahçelide Süheyla hanım var çadır cafede onuda baya beğeneni var ben de 2 şeyi tutturdu ama tabi ki hiç birisinin gelecekle ilgili söyledikleri yüzde yüz tutmuyor hiç boşuna moralinizi bozmayın.Şu ana kadar her şeyi bilen falcıya rastlamadım bence insanın 6. hissi en doğruyu söylüyor.Ama işte hepimiz iyi bir şeyler duymak istiyoruz.

Evet ona gittim.cok övmüşlerdi her seyi biliyor faln diye bilmiyorum.o gün çok fal bakmıştı benden önce belki de o yuzden bilemiyorum. Benim kafamin içindeki düşünceleri aynen bana soyledi extra bir yorumunolmadi. Anı ve geçmişi bildi diyecek sözüm yok gelecekle ilgili iki şey söyledi çıkarabilir bilmiyorum.
Benim sikayet ettiğim nokta canımı çok sıktı zaten benim olan düşünceleri bana yeni birsey söylüyormuş gibi söyledi. Zaten moralim bozuktu iyice bozdu o yuZden sevmedim. Extra sadec e gelecekle ilgili iki şey söyledi ki onlarida yine benim düşünce süzgecinden söylemiş olması büyük.ihtimal.

Ezgi cafe konur sokaktaki ezgi cafe mi?

Bana da arkadaşlarım çok övdüğü için gitmiştim hatta ilkinde hiçççç beğenmemiştim sonra arkadaşlarım bir daha götürdü ikincisinde cidden iyi baktı söylediği bir iki şey tuttu.Tabiki çok yeni gittim sayılır 3 hafta falan oluyor diğer söyledikleri daha çıkmadı.Bu falcıların da başı çok yoğunken bence hisleri iyi olmuyor belki de sadece düşünce okuyor da olabilirler haklısınız. Ama bence hiçççççç boşuna moralinizi bozmayın alt tarfı fal ne fallar baktırdık hangisi tam çıktı ??? Belkide bakamamış bile olabilir o gün canınızı sıktığınıza değmez...

Hatta şimdi aklıma geldi ben gidince burdan bir kaç eski üyeye sordum onu gelecekle ilgili bana söyledikleri çıkmadı diyenler oldu .Boşuna canınızı sıkmaya değmez.

Iremin gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı maalesef hatta birkaç gün daha bekledim sonuçta sapmalar olabilir ama i ıh çıkmadı onunda üstünü çizdim

Hosbes kafedeki yabancı falcıyi merak ettim bi de ona gidem bari bu kafe tam olarak nerede kızlar sakaryayi pek bilmiyorumda

Hosbes kafedeki yabancı falcıyi merak ettim bi de ona gidem bari bu kafe tam olarak nerede kızlar sakaryayi pek bilmiyorumda
Buradan arkadaslardan aldigim bilgiye gore selanik sk ta imis 8 numarali binada
Ben henuz gidip baktiramadim telefonda baktirmayi dusunuyorum sen denersen lutfen tecrübeni paylas

Buradan arkadaslardan aldigim bilgiye gore selanik sk ta imis 8 numarali binada
Ben henuz gidip baktiramadim telefonda baktirmayi dusunuyorum sen denersen lutfen tecrübeni paylas

2 gün önce gittim hoşbeş TEK'i İranlı kıza .ben tarot +kahve baktırdım ,60 liraymış ama 50 lira aldı .iyi niyetli bir kız .Ancak falı iyi değil maalesef .Geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili bildi dediğim bişey olmadı .farazi konuşuyor ,mesela şöyle bir kız var ona dikkat et diyor ,tarif ettiği tipten onlarca kişi var zaten .isim harf vs konusunda da başarısız .zaman da tam veremiyor ,8 gün-8hafta-8 ay diyor :))) saçmalık yanı .ucu açık. Verdiğim paraya acıdım mı ???hem de çok

Kötü olmuş ya :/ enerji uyuşmamış olabilir mi acaba? Bakalım başka gidenler ne diyecek. Sadece kahve ne kadar peki biliyor musun?

Kötü olmuş ya :/ enerji uyuşmamış olabilir mi acaba? Bakalım başka gidenler ne diyecek. Sadece kahve ne kadar peki biliyor musun?
20 veya 30 sanırım
Sanmıyorum enerji olduğunu .bayan fal bakarken biraz destek bekliyor ,benden önce baktıran bayan da kendi hakkında bişeyler anlatmadan bilemedi
Yani illa konuya ilk siz gireceksiniz ,o da yorum yapacak ,ne anladık o işten , di mi ama

O zaman boş iş gitmeye bile gerek yok.

Yaşamkent de evinde bir kadın fal bakıyormuş. Arkadaşımın arkadaşı baktırmış bayağı memnun kalmış. Hiç yaşamkentte öyle birini duydunuz mu?

ay o zaman gitmiim ben de en sevmedıgım falcı tipi çünkü yarın belki devrime giderim biraz suratı asıktı ama gelecekle ılgılı bırseyı bıldı diğerlerini hatırlayamıyorum abdullahın kesin olacak dedıgı şeye boşuna bekleme demişti ve öyle de olmuştu ona tekrar bi gideyim belki o gün gününde değildi :/

Tüh yine husran yine husran bi adam gibi falci bulamadik Koca Ankarada
Eskiler daha iyiymis de kiymetlerini bilememisim...onlar da artik izini kaybettigim kişiler Eylül Betül... hi bir de cidanda 2007 2009 arasi bakan zayif genc bir kuz vardi yagmur sonra yuksel cad.sinde bir cafede rastlamistim sonra yokoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…