- 27 Eylül 2017
- 254
- 95
- 13
- 36
Supermisss Bilen duyan varsa ... lutfen bilgi versinYuzde yuz dedigini yasadigim tek kadin aynur du sanirim esmer bi bayan kizida bakiodu belirli bi cafesi yoktu genelde kendi musterilerine eylul cafede bakiodu kaşık falına falan bakiodu cevremdekilerede ne dediyse ciktı bilen duyan vursa lütfen soylesin kadını kaybettim
kızlar mrb uzun zamandır foruma yazmıyorum hatta okadar olmuş ki mobilden beceremedim resmen ama azmettim laptopumdan yaziyorum şuanbu başlıkta bende iyi biri varmıdır diye çok bakındım, çok ihtiyaç duyduğum zamanlar oldu ama açıkcası burdan bakıp birine gitmedim çnkü net memnun kalınmış biri yok gibi. Neyse ben sonunda bi falcıdan ve enerjisinden memnun kaldım, isteyenlere özelden numarasını verebilirim telefondada bakıyor ama ben ankarada olanlara yüzyüze baktırmasını öneriyorum. bi yerde falcılık yapmıyor şuan, randevu alıp uygun bi cafede fln (kızılay) baktırıyosunuz.
Canim adı ne falcinin
Orda sibel var o iyidir baktiracaksan ona baktir2474 tane sayfa açılmış henüz cevap yok ben kalabalık bir yer diye tahmin etmiştim burayı:S
Bu kafayı yiyen falcı degilmi ya bende simdi farkettim hic bi bok bilmedi gibi milletin psikolojisini bozuoo gitmeyin kizlarArkadaskar sakin su hatice midir ne karın agrisiysa gitmeyin tam bir olumsuzluk abidesi sakın paranızı çöpe atmayın ben çok pisman oldum kadınla birbirimize girdik ya bir insan bu kadar mı manyak olur pes adının duyulmamasina hiç sasmadim
hemde öyle bir yemiş ki kendini bir adam kandırmış evlenememiş diye herkese çamur. ayrıca anı bilmediğide ortaya çıktı. bana dediklerini araştırdım. anda bile başarısız .zaten iyi bir halt olsa duyulurdu.Bu kafayı yiyen falcı degilmi ya bende simdi farkettim hic bi bok bilmedi gibi milletin psikolojisini bozuoo gitmeyin kizlar
bu dilek sarışın toplu bir kadın mı?Kızlar ben bir falcıyı arıyorum da kuzenim yaklaşık 6-7 sene önce sakarya caddesinde birinci katta cici bebe diye bir cafede dilek diye birine baktırmış kahveye de bakarken gözleri biraz garip korkutucu olup bi yere bakıp söylüyormuş diye bahsetmişti de tanıyanınız bileniniz var mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?