Ankara'daki Falcılar

Yuzde yuz dedigini yasadigim tek kadin aynur du sanirim esmer bi bayan kizida bakiodu belirli bi cafesi yoktu genelde kendi musterilerine eylul cafede bakiodu kaşık falına falan bakiodu cevremdekilerede ne dediyse ciktı bilen duyan vursa lütfen soylesin kadını kaybettim

Supermisss Bilen duyan varsa ... lutfen bilgi versin

Güneş abla varmış bi tane duydunuzmi randevuyla bakiyomus 1 sene önce duymustum ama bi turlu gitmek kismet olmadi butun falcilari gezdim bi o kaldi ne dersiniz?

kızlar mrb uzun zamandır foruma yazmıyorum hatta okadar olmuş ki mobilden beceremedim resmen ama azmettim laptopumdan yaziyorum şuan bu başlıkta bende iyi biri varmıdır diye çok bakındım, çok ihtiyaç duyduğum zamanlar oldu ama açıkcası burdan bakıp birine gitmedim çnkü net memnun kalınmış biri yok gibi. Neyse ben sonunda bi falcıdan ve enerjisinden memnun kaldım, isteyenlere özelden numarasını verebilirim telefondada bakıyor ama ben ankarada olanlara yüzyüze baktırmasını öneriyorum. bi yerde falcılık yapmıyor şuan, randevu alıp uygun bi cafede fln (kızılay) baktırıyosunuz.

Arkadaşlar Turuncu Cafe nasıl falcıları acaba sırf onun için üye oldum, Kimi diyor reklam yapıyor kimi diyor Başka kafeler Turuncu Cafeyi kötülüyor anlamış değilim ama her yerde onları görüyorum 20 tane filan falcıları varmış fal hakkında araştırmalarımda açıkcası sorup soruşturmadan gitmek istemedim emin olamadım, boş yere para vermek istiyorum gerçekden iyi bir falcıya ihtiyacım var çünkü, kafam çok karıştı heryer de öve öve bitiremiyorlar ama bazılarıda reklam yapıyor diyolar, o kadar reklam olması normal mi sizce, diğer fal cafelermi yalan söylüyor onları kötülüyor yoksa reklammı yapıyorlar. bide iyi diyorsanız hangi falcılarını öneririsiniz ,

2474 tane sayfa açılmış henüz cevap yok ben kalabalık bir yer diye tahmin etmiştim burayı:S

Evim'deki İrem'in bana Ekim ve Kasım ayları için söylediği her şeyi yaşadım. Ancak asıl istediğim konuda olacak dediği bir şey tam söylediği gibi başlayıp gelişir gibi olduğu sırada bir anda bitti. Çok üzgünüm...

Arkadaskar sakin su hatice midir ne karın agrisiysa gitmeyin tam bir olumsuzluk abidesi sakın paranızı çöpe atmayın ben çok pisman oldum kadınla birbirimize girdik ya bir insan bu kadar mı manyak olur pes adının duyulmamasina hiç sasmadim

Bu kafayı yiyen falcı degilmi ya bende simdi farkettim hic bi bok bilmedi gibi milletin psikolojisini bozuoo gitmeyin kizlar

Bu kafayı yiyen falcı degilmi ya bende simdi farkettim hic bi bok bilmedi gibi milletin psikolojisini bozuoo gitmeyin kizlar
hemde öyle bir yemiş ki kendini bir adam kandırmış evlenememiş diye herkese çamur. ayrıca anı bilmediğide ortaya çıktı. bana dediklerini araştırdım. anda bile başarısız .zaten iyi bir halt olsa duyulurdu.

haram olsun 50 tl ki şu dolandırıcı falcılar bile ondan iyi valla.en azından insana moral veriyorlar. onun için müşteri bulamadığından ek işe girmiş salak.

Kızlar ben bir falcıyı arıyorum da kuzenim yaklaşık 6-7 sene önce sakarya caddesinde birinci katta cici bebe diye bir cafede dilek diye birine baktırmış kahveye de bakarken gözleri biraz garip korkutucu olup bi yere bakıp söylüyormuş diye bahsetmişti de tanıyanınız bileniniz var mı acaba??

bu dilek sarışın toplu bir kadın mı?

Yok esmer bu limon pazarının üstündeki değil ona gittim kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…