- 28 Ekim 2017
- 13
- 1
- 1
- 33
valla pek iyi sayılmaz ama en azından benim bugün gittiğim kadın kadar da fecaat değildi.en azından anda vede geçmişte başarılı bari......Yok esmer bu limon pazarının üstündeki değil ona gittim kötüydü
bir de arkadaşlar ALLAH rızası için kimse paraları sudan toplamıyor. vede moral bozucu şeyler duymak istemiyor. emin olmadığınız saçma sapan insanları ne olur tavsiye edip vebal altına girmeyin lütfen.
ayrıca neden bu kadar rahatsız oldun. komisyonun mu kesildi yoksa. müşterisi yok. (olamazda) o da o zaman ondan bundan medet bekliyor.
HAYIRDIR. KENDİNE GEL. ÇETEMİ KURDUNUZ. VALLA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURUM. AYAĞINI DENK AL.BİRDAHA TEK HARF YAZMA .SENİNLE MUHATAP DEĞİLİM.ya sen yarım saatte müşterisi olmadığını nerden anlıyosun ve evlenmedini nerenden uydurup utanmadan yazıyosun buraya?? ben mi falcıyım şaka gibisin gerçekten. pardonda millete çamur atmak için mi fal baktırıyosun ?? Duymak istediğin şeyi söylemeyen kötü olacaksa terapiye gidiceksin! o kişi düşünce okuyor olsaydı zaten senin duymak istediklerini söyler seni yağlar ballar gönderirdi bunu düşünemiyomusun gerçekten?? iki üniversite değil üç olsun yine sana yaramaz edep saygı oralardan kazanılmıyor. sen gerçekten yalancı ve kafayı bozmuş bi kadınsın yıllardır bu forumdayım ilk defa senin gibi çamura yatan kötü niyetli bi insana denk geldim hiç beğenmedim de geç BU NE YAHU! kadının hangi işi ek iş olarak yaptığını nerden biliyosun ya?? müşteri skalasınımı verdi sana?? şoklardayım kadının işini medeni durumunu biliyomuş gibi burda aşağılamak nedir ya senin buna hakkın yok! kaç yaşındasın bilmiyorum ama geç değil git biraz adabı muhaşert öğren. bu kötülüklede iyilik bulunmaz aklında olsun. böyle yapacak olanda varsa bana numara sormasın vermem NOKTA KONUYU DAHA FAZLA SAÇMALIKLARINLA KİRLETME
HAYIRDIR. KENDİNE GEL. ÇETEMİ KURDUNUZ. VALLA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURUM. AYAĞINI DENK AL.BİRDAHA TEK HARF YAZMA .SENİNLE MUHATAP DEĞİLİM.
Siz Ahsen hanimden haberiniz varmi? Bende onu ariyorummerhabalar ahsen hanımın yerini bilen varmı ? Uzun zamandır kendisine ulaşamıyorum
Sinemi bnde tavsiye ederim iyiydi ben baya begenmistimmSinem nerde bakıyor?
Kahve 20 tarot 30Gidemedim bugün yarın denerim sanırım fiyatı ne kadardı?
Teşekkür ederimmm:))Kahve 20 tarot 30
Sakaryada koton magazasinin karsisinda nurluhan is hani var 2 kat milaz cafr kuaforun hemen yanıMerhaba, Evim Cafe'deki Sinem kendi yerini açmış diye duydum ama yeri tam olarak nerede bilen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?