Ankara'daki Falcılar

Yok esmer bu limon pazarının üstündeki değil ona gittim kötüydü
valla pek iyi sayılmaz ama en azından benim bugün gittiğim kadın kadar da fecaat değildi.en azından anda vede geçmişte başarılı bari......

bir de arkadaşlar ALLAH rızası için kimse paraları sudan toplamıyor. vede moral bozucu şeyler duymak istemiyor. emin olmadığınız saçma sapan insanları ne olur tavsiye edip vebal altına girmeyin lütfen.

bir de arkadaşlar ALLAH rızası için kimse paraları sudan toplamıyor. vede moral bozucu şeyler duymak istemiyor. emin olmadığınız saçma sapan insanları ne olur tavsiye edip vebal altına girmeyin lütfen.

pardon ya sen kafayı mı yedin??? asıl falcı kaçmış resmen senden! Dün başka bi arkadaşım için aradım bahsettiği kadın sensin demekki asıl sen duymak istediğin cici şeyleri duyamadığın için böyle nereye saldıracağını şaşırmışsın. burdan o falcıya baktırıp gayette memnun olanlarda var onlar ne olacak peki? ayıp ayıp hakarete kadar varmış yazdıkların evlenemediğini nerden çıkardın evli o. sen evlimisin peki kimse soruyomu sana burda ??. ayrıca kimse kolundan tutup seni zorla götürmedi ben sadece memnun kaldığım ve düzenli olarak ona baktırdığım için tavsiye ettim vebalmebal ne saçmalıyosun. yaptığın ayıp. sorunlu biri olmasan girip buraya beğenmedim der geçersin bu ne terbiyesizlk sen falcı yerine dr ara kendine

ha ben anladım seni sen o falcının ta kendisisin . asıl sen kendine doktor ara.çok şükür ben iki üniversite mezunuyum. kadın beyin okuyor resmen bukadar başarılı ise neden hiç müşterin yok acaba? herkes fikrinde özgürdür . denedim. önermem. ama isteyen denesin.o zaman o meşur falcına sor bakalım neden kendiside sen iyi fal bakıyor gibisin bana fal bak dedi.

ayrıca neden bu kadar rahatsız oldun. komisyonun mu kesildi yoksa. müşterisi yok. (olamazda) o da o zaman ondan bundan medet bekliyor.

ayrıca neden bu kadar rahatsız oldun. komisyonun mu kesildi yoksa. müşterisi yok. (olamazda) o da o zaman ondan bundan medet bekliyor.

ya sen yarım saatte müşterisi olmadığını nerden anlıyosun ve evlenmedini nerenden uydurup utanmadan yazıyosun buraya?? ben mi falcıyım şaka gibisin gerçekten . pardonda millete çamur atmak için mi fal baktırıyosun ?? Duymak istediğin şeyi söylemeyen kötü olacaksa terapiye gidiceksin! o kişi düşünce okuyor olsaydı zaten senin duymak istediklerini söyler seni yağlar ballar gönderirdi bunu düşünemiyomusun gerçekten?? iki üniversite değil üç olsun yine sana yaramaz edep saygı oralardan kazanılmıyor. sen gerçekten yalancı ve kafayı bozmuş bi kadınsın yıllardır bu forumdayım ilk defa senin gibi çamura yatan kötü niyetli bi insana denk geldim hiç beğenmedim de geç BU NE YAHU! kadının hangi işi ek iş olarak yaptığını nerden biliyosun ya?? müşteri skalasınımı verdi sana?? şoklardayım kadının işini medeni durumunu biliyomuş gibi burda aşağılamak nedir ya senin buna hakkın yok! kaç yaşındasın bilmiyorum ama geç değil git biraz adabı muhaşert öğren. bu kötülüklede iyilik bulunmaz aklında olsun. böyle yapacak olanda varsa bana numara sormasın vermem NOKTA KONUYU DAHA FAZLA SAÇMALIKLARINLA KİRLETME

HAYIRDIR. KENDİNE GEL. ÇETEMİ KURDUNUZ. VALLA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURUM. AYAĞINI DENK AL.BİRDAHA TEK HARF YAZMA .SENİNLE MUHATAP DEĞİLİM.

HAYIRDIR. KENDİNE GEL. ÇETEMİ KURDUNUZ. VALLA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURUM. AYAĞINI DENK AL.BİRDAHA TEK HARF YAZMA .SENİNLE MUHATAP DEĞİLİM.

Oldu hem falcıya saydırcaksın hemde bana vebalmiş bilmem neymiş asıl sana hayırdır ne vebali??? ayağımı denk ALMIYORUM alacak olan kişi sensin çünkü! savcılığa vermezsen gönlüm kalır hadi cnm bekliyorum. ne diceksin hakaretlerime iftiralarıma cvp verip susturdu beni hapse atın bunuu ben senle hiç muhattap olmazdımda yazdıkların çizgiyi aşıyor benim şahsımı ilgilendiren yorumlar yapıosun ve gözümün önünde iftira ve çamur atıyosun Neden susayım senin işine gelmiyor diyemi?. Ben memnun kaldım önerdim sen beğenmediysen FALMAADURU olmaya devam et. Konunun demirbaşısın ama bence sen tek kelime yazma çünkü yazdıkça batıyosun. İyi forumlar

Hanımlar burası bir site, burada hiçbiriniz birbirini tehdit edemez.
Üsluplara dikkat etmeli, polemiğe girmemelisiniz.

Fal Cafe ve falcılarla alakalı reklam varsa yorumların altındaki "Şikayet Et" butonuna basmalısınız.

valla ne oluyor burda anlamıorum herkes bıldıgını tavsıye edıcek kı ınsanlar bırbırlerıne yardımcı olucaklar kavga yerı dııl burası ben edıcem baskası bana edıcek bı baskası baskasına konunun amacı bu lutfen bıraz saygılı olalım ..bende gercekten sevgı kafede kı zarıfe hanımı onerebılırım ben cok memnunum sureklı gıdıyorum ona ama baska tavsıyelere de acıgım sonucta amac bıraz kafa dagıtmak rahatlamak

bu arada arkadaşlar benimde son dönemde iyi olduğunu düşündüğüm falcılar var. mesela buradan bir arkadaş sinemi tavisye etmişti. şimdilik bende oldukça başarılı. ama asıl beklediğim bir olay var. yeni yıla kadaar çıkarsa. o zaman gerçekten pes derim.vede burada mutlaka paylaşırım. bir de ne ilginçtir ki evimde özge vardı. vede onunla sinem paralel bende.bu arada aklıma gelmişken şu zarifeyede ben geçen sene gidiyordum o da günüdeyse denenebilir.en azından %50 çıkıyor. buda birşey.

sakarya koton mağzasının karşısında 2. katta kuaförün yanı.nurlu han.randevuya gerek yok. sanırım 12 gibi başlıyor akşam 8 e kadar bakıyor. denedikten sonra nasıl olduğunu paylaşırsan memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…